Do mobilu treba nahrať ako aplikáciu java- to znamená ako trebárs hru. Myslím, že teraz to podporujú všetky mobily. Odkaz:
http://www.caller.cz/spotreba-v-1-0.html
Otázky rád zodpoviem.
Moderátoři: Martun, Moderátoři
clio 965kg, accent 1241kg. obidve podla technickeho preukazu.ZdeněkSvoboda píše:No jo, ale kolik váží clio a kolik Accent??
Myslím si, že 1,4 i 1,6 mají spotřebu dobrou!!
ja pouzivam www.spritmonitor.de/en a som maximalne spokojnySlavoRK píše:inak, je to ten súbor spotreba.jar - nakopírovať do mobliu cez Bluetooth alebo kábel, do zložky s aplikáciami ( hrami ). Pri štarte sa spýta na velikost nádrže ( 45 ), velikost rezervy ( 0 ).
V nastaveniach je dobré nastaviť štýl tankovania ( tankujem do plna ), ešte mám nastavené zadávať počet litrov a cenu za liter.
Snáď to je všetko. Ak ste to nepoznali, skúste.
ja osobne pouzivam cesky soft Autoagenda a tiez max spokojnost. je zadarmo a hlavne ak Vam tam nieco chyba tak na www.symbianmania.sk je forum do ktoreho ked napisete a je to dobry napad tak Vam to tam tvorca ohoto programu aj prirobi. jeho jedina nevyhoda pre niekoho moze byt ze je len pre nikie resp pre symbianySlavoRK píše:Vážení, ak počítate spotrebu podľa tankovaní, mám tu pre vás program do mobilu, s ktorým som ja osobne veľmi spokojný, stačí pri každom tankovaní naťukať do mobilu počet km, počet litrov a cenu za liter a vypočíta relat. spotrebu, dojazd ... a spústu ďalších vecí. Prehľadne, jednoducho. Lepšie ako sa babrať s kalkulačkou![]()
Do mobilu treba nahrať ako aplikáciu java- to znamená ako trebárs hru. Myslím, že teraz to podporujú všetky mobily. Odkaz:
http://www.caller.cz/spotreba-v-1-0.html
Otázky rád zodpoviem.
Jíra T. píše:Jeden postřeh :
Včera jsem v práci (letiště Ruzyně) dotankoval po hrdlo a vynuloval PP.
Cesta domů na Letnou (cca 10 km) v odpoledním úděsném traffic jamu trvala způsobem krok-sun-krok skoro hodinu a půl![]()
PP na konci cesty ukazoval průměrnou spotřebu 16,2 l (klimu jsem nezapínal).
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |