Sraz Accentů v Telči
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Sraz Accentů v Telči
Neboj, to doženeš příště Jak hodně to máš poškozený?
Accent 1.5 CRDi ELEGANCE - Black Ebony
- Reklama
Tak srazík se opravdu povedl, jen to počasí stálo za h.....o, ale možná právě kvůli počasí se nás sjelo tolik zatracenej srnec ... mohlo nás bejt 13 Accentů No, hlavně, že se nikomu z Vás nic nestalo !! Když tak nahoď nějaký foto .... Áca kontra srnecMartun píše:Tak vas zdravim. Srazik to musel byt podle fotek moc peknej. Mrzi me ze to nevslo. Vsak jsem chtel toho srnce vzteky uslapat v tom prikope. A nebejt tak velkej tak jsem ho nalozil do kufru na gulas.. Tak snad vas uvidim na pristim srazu! Ted uz mate vyhodu, znate se a ja jsem stale 'cizi' bééé Ted jsem jeste zvedav jak to oceni pojistovna..
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Maska na šrot, naraznik ma popraskanou barvu a haupna je v prave části u světla jakoby nalomena. Nesedi už tak jako předtim, u svetel jsou vétši škvíry. Tak bud je pry mírně prohnuta, anebo budou panty v haji. Jen se ji dotknu začne houkat alarm. Světla ok, trefil se presně doprostřed. I když se uvidi co je ješte bude až se to schodi dolu. Čoveče ja byl tak vystreslej a nas....j že jsem to zapoměl cvaknout do fotaku, tak si to vyfotili aspon v servise..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
- PabloPicaso
- **
Zdravím všechny účastníky velice povedeného srazu, mám trošku zpoždění, ale vůbec jsem neměl tento týden čas sednout v klidu k PC . Přidávám se ke gratulaci za organizaci Zděňkovi, ..... počasí příště přepereme... . fotky jsou super, pokud má někdo tři fotky vedle sebe těch 12-cti accentíků tak ať mi je pošle na mejla já je hodím do té panoramatické fotky pwoska@excom.cz . Já přikládám jen dvě z mého ušmudlaného mobilu .
Jinak cesta zpět ve čtyřech byla super, ten trouba s tou fabii HTP se tam jen pořád motal , a až na mojí ukvapenou odbočku to bylo super, tak doufám že se uvidíme na dalším srazíku zatím čauky.
Jinak cesta zpět ve čtyřech byla super, ten trouba s tou fabii HTP se tam jen pořád motal , a až na mojí ukvapenou odbočku to bylo super, tak doufám že se uvidíme na dalším srazíku zatím čauky.
- Přílohy
-
- 014.jpg (43.47 KiB) Zobrazeno 1072 x
-
- 013.jpg (49.32 KiB) Zobrazeno 1072 x
Zdravím všechny :hyu:ve spolek.Chtěl bych poděkovat Z.Svobodovi za pozvání na sraz do Telče,ale vrátili jsme se z Rumunska až dneska tak mi je to líto že sem tam nemohl přijet ,ale doufám že ještě nějaký sraz bude tak to napravím .Až se trochu vzpamatuju tak sem dám nějaké fotky z Drákulova.
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
toz mladez... dikec za fotky z Telcu... ja som sa vratil z usa vcera a tak nejak snazim presjt vsetky nove prispevky.... 12 accentov je velmi pekne skore, tak mi to snad niekedy vyjde a pridam sa aj ja
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023