STK a autofolie
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Johny-noname
- **
- Kontaktovat uživatele:
STK a autofolie
Ahoj,
chtěl jsem se zeptat, jaký máte zkušenosti z STK co se autofolií týče .....
Kamarád byl teď na technický a má folie (75% tmavost) všude kromě čelního skla a na technický dělali problémy, že si musí folie z předních bočních skel sundat ....
Známej tam byl před týdnem a i přesto, že mu to dělala firma, která mu k tomu vydala homologaci, tak mu prostě řekli, že má smůlu ať to sundá, že ze zákona ani na předních bočních sklech bys folie mít neměl (max. do 25% tmavosti).
Máte taky někdo zkušenosti? Dá se to nějak obejít nebo budu muset folie taky sundat?
Kamarád byl teď na technický a má folie (75% tmavost) všude kromě čelního skla a na technický dělali problémy, že si musí folie z předních bočních skel sundat ....
Známej tam byl před týdnem a i přesto, že mu to dělala firma, která mu k tomu vydala homologaci, tak mu prostě řekli, že má smůlu ať to sundá, že ze zákona ani na předních bočních sklech bys folie mít neměl (max. do 25% tmavosti).
Máte taky někdo zkušenosti? Dá se to nějak obejít nebo budu muset folie taky sundat?
Hyundai Coupe 2.0 FX (2G), facelift
- Reklama
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
Re: STK a autofolie
no pokud ma homologaci,tak by měli držet hubu a nazdar...at skusí stk jinde!!! ,ale s těma procentama mají pravduJohny-noname píše:Ahoj,
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Žádná firma ti atest na přední boční okna nedá ptal jsem se v několika firmách. A ptal jsem se na to i dopráváků, se kterýma dost často děláme .... I tady v čechách, totiž nejsou na přední boční skla folie povolený, akorát, že to naši policajti tolerujou. Na STK budou vždycky dělat problémy, pokud nezasuneš nějakou tu bankovku do kapsičky
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
no já na to homologaci mám...kartičku s uvedeným paragrafem o upravě...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- zahyx
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
jo a me rikal ze kdyz predlozim ty papiry tak mi to i dopisou do technicaku tak to musi jit (tam jak jsi byl pepane)
Hyundai Sonata GLS 2,7 V6 127kW r.v.2003 LPG- sekvenční vstřikování
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
předchozí
Hyundai Elantra GLS 1,6DOHC 16V 79kW r.v.2002 LPG- sekvenční vstřikování konečně
věrný značce :hyu: :!:
V tom s tebou nesouhlasím,na přední boční okna ti atest dají ale musíš mít úplně bílá skla.Vilda píše:Žádná firma ti atest na přední boční okna nedá ptal jsem se v několika firmách. A ptal jsem se na to i dopráváků, se kterýma dost často děláme .... I tady v čechách, totiž nejsou na přední boční skla folie povolený, akorát, že to naši policajti tolerujou. Na STK budou vždycky dělat problémy, pokud nezasuneš nějakou tu bankovku do kapsičky
Pokud máš tonovaná okna z fabriky tak ti atest nedají.
Já mám na všech oknech napsáno Transparencia min.75% a ne čelním okně je Transparencia 70%.Přesto jsem dal folie i na přední okna,ty nejsvětlejší a hotovo.
Když šlo auto na STK tak byli kecy ale dá se to zařídit.
Jinak žádný nový zákon o zatmavení neni!!
Takže platí čelní okno nic,přední boční okna musí být propustnost 75% a zbytek klidně 5%.
Je to myšleno na úplně bílá okna.
Hyundai Accent LC 1.3 12V,3dvéřák,prodán
Hyundai Sonata EF 2.0 16V 2003
Vlado, ty sis koupil Coupe?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
neviem ako je to u vas v cesku ale u nas na SVK nesmies mat folie na prednych sklach
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
- Accentdevil
Kamarad je ma i na prednych a rikal ze na prednich bocnich nesmis mit vic jak 25Procent myslim zatmaveni a na ostatnich ze je to jedno...
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Fiat Tipo 1,6 57KW r.v. 1991 LPG (ZELENÁ-METALÍZA)
Mazda Xedos6 1.6 16V DOHC 79KW r.v.1996(ZELENÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
Hyundai Accent 1.3 12V 62KW 3-dv, r.v.1997(ŠEDÁ-METALÍZA)
V.a.l.i.5@seznam.cz
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
Ja byl na STk jednou a pote už dam radsi dvojku znamemu, ktery me stk zaridi a auto me nikdo nehuntuje. Jinak ptal jsem se prez icq znameho ktery lepí folie a rika ze nalepi co bude clovek chtit ale certifikat da pouze na zadni bocni okenka a zadni sklo.Na predni bocni ani celni sklo neda nic.A defakto me rikal ze ten certifikat je k hovnu protoze na zadni sklo a zadni bocni okna si muzes dat co chces.Treba zastrikat cernou barvou.A na celni okno nemuze nalepit nic a na bocni jen naky lehky.Jinak pokud je vozidlo zatmaveho jiz z vyroby tak na stk by nikdo problem delat nemel.Popripade si sehnat u prodejce schvalení.
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
To je to co píšu zatmavení max. 25% což je propustnost 75%Accentdevil píše:Kamarad je ma i na prednych a rikal ze na prednich bocnich nesmis mit vic jak 25Procent myslim zatmaveni a na ostatnich ze je to jedno...
- Accentdevil
No dyt jo taky ze s tebou souhlasim...Korálek píše:To je to co píšu zatmavení max. 25% což je propustnost 75%Accentdevil píše:Kamarad je ma i na prednych a rikal ze na prednich bocnich nesmis mit vic jak 25Procent myslim zatmaveni a na ostatnich ze je to jedno...
Volkswagen Passat 2.8 V6 30V 142KW r.v.1999 LPG (ČERNÁ-METALÍZA)
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
Bylo:
Škoda Favorit
V.a.l.i.5@seznam.cz
Já vímAccentdevil píše:No dyt jo taky ze s tebou souhlasim...Korálek píše:To je to co píšu zatmavení max. 25% což je propustnost 75%Accentdevil píše:Kamarad je ma i na prednych a rikal ze na prednich bocnich nesmis mit vic jak 25Procent myslim zatmaveni a na ostatnich ze je to jedno...
Rave to píše přesně, folie mi dělal kluk, který dělá pro náš podnik, už léta ..... a když jsem ho žádal, aby mi dal na boční přední takový folie, abych neměl problémy s poldama a na STK, tak se jen usmál a řekl mi, abych je tam radši nedával ..... nebo úplně světlý - čirý Navíc mám kámoše na STKáčku, ke kterýmu jezdím minimálně 15 let a u pivka jsme se o tom bavili ..... a řekl mi rovnou, že s foliema na předních, k němu nemám vůbec jezdit, že se nenechá vyhodit z práce A v Německu a Rakousku dostaneš za folie, na předních bočních, takovou šlehu na pokutě, že tě přejde úsměv na dlouhou dobu Teď jsem byl ze psem a koukal jsem na auto sousedky, která má na předních hodně světlý folie a atest tam nemá taky .... a na zadních ho má, proč asi ??Rave píše:Ja byl na STk jednou a pote už dam radsi dvojku znamemu, ktery me stk zaridi a auto me nikdo nehuntuje. Jinak ptal jsem se prez icq znameho ktery lepí folie a rika ze nalepi co bude clovek chtit ale certifikat da pouze na zadni bocni okenka a zadni sklo.Na predni bocni ani celni sklo neda nic.A defakto me rikal ze ten certifikat je k hovnu protoze na zadni sklo a zadni bocni okna si muzes dat co chces.Treba zastrikat cernou barvou.A na celni okno nemuze nalepit nic a na bocni jen naky lehky.Jinak pokud je vozidlo zatmaveho jiz z vyroby tak na stk by nikdo problem delat nemel.Popripade si sehnat u prodejce schvalení.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024