DEXTER vsak to auto je cistucke... co tam chces lestit . Ticho! pekne je take ake je hhDEXTER píše:mohol si ho pred tym fotenim trochu umyt a nalestit
pneumatiky a disky
Moderátoři: Martun, Moderátoři
-
- **
Re: pneumatiky a disky
Hyundai Elantra 2017 - 2020 Black Phantom - Premium
- Reklama
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
kola na elektrony 10 000,- pneu 205/40/17 Pirelli p zero nero 10 000,-
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
ved prave ze je ako zrkadlo tak som musel trochu podpichnutMartin Korpel píše:DEXTER vsak to auto je cistucke... co tam chces lestit . Ticho! pekne je take ake je hhDEXTER píše:mohol si ho pred tym fotenim trochu umyt a nalestit
ACCENT r.v. 2/2008 1.5 16V CRDi VGT -GOLD
a nemyslite si , ja auto leštiť nebudem leštil som ho minulý týždeň a samozrejme, že celý ten nasledovný musí liať
Accent 1,5CRDi VGT 6/2008 Elegance EB, 205/45 R16 Firestone SZ90
-
- **
Dexter.... .D jaj tak som sa zlakol ze treba vybavit niekomu ocneho hehe jj ved to David asi stale cisti auto (ale ani sa necudujem keby som mal cas tak asi aj ja zoderem lak nanom :) EB Trupo aspon to trosku oplachni noooooo
veď prší tak načoMartin Korpel píše:Dexter.... .D jaj tak som sa zlakol ze treba vybavit niekomu ocneho hehe jj ved to David asi stale cisti auto (ale ani sa necudujem keby som mal cas tak asi aj ja zoderem lak nanom :) EB Trupo aspon to trosku oplachni noooooo
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
poslednych 5 prispevkov (vratane tohto) bude odstranenych ako OT.. prosim drzte sa temy, vdaka
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Tak páni, gumy a disky nahodené (foto trošku neskôr - trochu ho predsa len musím umyť), ale prvé postrehy:
v deň nahodenia jazda Poprad - Bardejov - Smižany - Poprad = cca 285 km aj s nejakými km po Poprade (samá zákruta, dedinka a jama + 4 blondínky v aute - vystúpenie tanečníc na otvorení sezóny v Bardejovských kúpeľoch - manželka sa venuje orientálnym tancom, po večeroch mne )
1.) auto krásne drží stopu
2.) odpich z miesta pohotovejší bez preklzu
3.) v zákrutách žiadny bočný pohyb
4.) žiadne dodatočné sekané pohupovanie na nerovnostiach v zákrutách (a tých teda bolo!), len vďaka nízkemu profilu
5.) po mokrej vozovke žiadny bočný sklz
6.) hlučnosť na drsnom asfalte cca podobná ako u Pirreli (ak nie nižšia), dávam za vinu nízkemu profilu - tvrdšia pneu
7.) hlučnosť na stredných a hladkých asfaltoch - keby sa nemihala príroda okolo, tak by som tvrdil, že stojím - také ticho!!!
8.) komfort - ak som práve netrafil v 90ke riadnu jamu, tak žiaden rozdiel oproti balónom, samozrejme, že zvuk pri prejazde nerovnosťami bol väčší - opäť len vďaka pevnosti nízkemu profilu pneu - ale neprenášalo sa to na karosériu auta - spokojné driemajúce blondínky - veľmi milé prekvapenie
9.) spotreba? ani o deci viac oproti Pirrelám!!! - zvlášť na túto skutočnosť som bol zvedavý
Výsledok: Dokonalý zážitok z jazdy na aute, ktoré naši kórejský súdruhovia postavili pre profil 205/45 R16
A teraz trochu s menším nadšením:
NIKDY SI NENECHAJTE KECAŤ DO VÝBERU DESIGNU DISKOV OD ŽENY - čo sa týka vlastností diskov a pneu, klobúk dolu , čo sa týka designu NIKDY SI UŽ NENECHÁM DO TOHO KECAAAAAAAAŤ
dlho, dlho, dlho si budem zvykať
v deň nahodenia jazda Poprad - Bardejov - Smižany - Poprad = cca 285 km aj s nejakými km po Poprade (samá zákruta, dedinka a jama + 4 blondínky v aute - vystúpenie tanečníc na otvorení sezóny v Bardejovských kúpeľoch - manželka sa venuje orientálnym tancom, po večeroch mne )
1.) auto krásne drží stopu
2.) odpich z miesta pohotovejší bez preklzu
3.) v zákrutách žiadny bočný pohyb
4.) žiadne dodatočné sekané pohupovanie na nerovnostiach v zákrutách (a tých teda bolo!), len vďaka nízkemu profilu
5.) po mokrej vozovke žiadny bočný sklz
6.) hlučnosť na drsnom asfalte cca podobná ako u Pirreli (ak nie nižšia), dávam za vinu nízkemu profilu - tvrdšia pneu
7.) hlučnosť na stredných a hladkých asfaltoch - keby sa nemihala príroda okolo, tak by som tvrdil, že stojím - také ticho!!!
8.) komfort - ak som práve netrafil v 90ke riadnu jamu, tak žiaden rozdiel oproti balónom, samozrejme, že zvuk pri prejazde nerovnosťami bol väčší - opäť len vďaka pevnosti nízkemu profilu pneu - ale neprenášalo sa to na karosériu auta - spokojné driemajúce blondínky - veľmi milé prekvapenie
9.) spotreba? ani o deci viac oproti Pirrelám!!! - zvlášť na túto skutočnosť som bol zvedavý
Výsledok: Dokonalý zážitok z jazdy na aute, ktoré naši kórejský súdruhovia postavili pre profil 205/45 R16
A teraz trochu s menším nadšením:
NIKDY SI NENECHAJTE KECAŤ DO VÝBERU DESIGNU DISKOV OD ŽENY - čo sa týka vlastností diskov a pneu, klobúk dolu , čo sa týka designu NIKDY SI UŽ NENECHÁM DO TOHO KECAAAAAAAAŤ
dlho, dlho, dlho si budem zvykať
Musím ešte natrieť tie hnusne zoxidované bubny na zadnej náprve
som zvedavy na fotos... apropo aj ja odkladam nater bubnov na zadnych kotucoch... neviem sa odhodlat... ale asi to spojim s korekciami obuchov na dverach od "ohladuplnych" baranov, lebo mam uz zakupenu korekcnu sadu farba+lak...
Hyundai i30 Fastback - 1,4 T-GDi 7DCT - Style - Polar white - MY2019
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Gold Beige
-
- **
EB TrupoMno dobre vediet takuto skusenost asi to dam precitat otcovi aj ked on nejazdi nejako razantne ale predsa ta skorej podrzi sirsia pneu ako tie povodne na tie foto sa tiez celkom tesim a s tvojho pisania mam pocit ze ti disky vyberala manzelka xi (treba byt tvrdyyyy nedat sa hehe) Prajem vela stastnych km
_miv_ píše:som zvedavy na fotos... apropo aj ja odkladam nater bubnov na zadnych kotucoch... neviem sa odhodlat... ale asi to spojim s korekciami obuchov na dverach od "ohladuplnych" baranov, lebo mam uz zakupenu korekcnu sadu farba+lak...
Ako a kde si sa dostal k farbe. Vidím, že máš takú istú ako ja a tiež by som potreboval niečo napraviť.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
tak teda pár foto, ale bez predumytia
na technickú som objednaný na 16.6.2009 o 07:00, takže ako prvý budete vedieť ako dlho, či bez zbytočných kecov atď... snáď v ten istý deň stihnem aj policajtov
na technickú som objednaný na 16.6.2009 o 07:00, takže ako prvý budete vedieť ako dlho, či bez zbytočných kecov atď... snáď v ten istý deň stihnem aj policajtov
- Přílohy
-
- nič nevyčnieva, nič nederie
- IMAG0022.jpg (32.76 KiB) Zobrazeno 714 x
-
- detto
- IMAG0020.jpg (30.5 KiB) Zobrazeno 714 x
-
- no a môj sklamaný pohľad na disky
- IMAG0017.jpg (37.96 KiB) Zobrazeno 714 x
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
čau podle mě to vypada hezky! nebud smutný! jen ho umyj
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Taky nějak nechápu ... proč to zklamání, vypadá pěkně teda pár kýblů vody by to chtělo, jinak dobrý
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný