Výměna zadních pružin na kombíku

Tlumiče, nápravy, brzdy.

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
JJirka
**
Kontaktovat uživatele:

Výměna zadních pružin na kombíku

Příspěvek od JJirka »

mate někdo zkušenosti s vyměnou zadních pružin na kombíku ,jak na to . Díky
Hyundai Lantra Combi 1.6GL 16V r.v.99,G4GR 84 KW
Reklama

zaludnikrs
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaludnikrs »

ja mam zkusenosti jenom na sedanu a esi ti to pomoze tak napis a ja te to popisu je to prkotinares ;) myslim ze by to ale melo bejt stejny :)
Jiřa
JJirka
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JJirka »

jo diky budu rád když mi o tom něco napišeš,,,,
Hyundai Lantra Combi 1.6GL 16V r.v.99,G4GR 84 KW
Dastin

Příspěvek od Dastin »

u sedanu jsem je taky měnil a nejdřiv se musí pružina něčím (udělal jsem si sthovací přípravek)stáhnout, potom se zevnitř auta v kufu sundají takové černé gumi a pod něma je matka a když ji chceš povolit tak musíš ještě druhým klíčem nebo nějakým přípravke chytit tyč tlumiču jinak se ti při povolování bude protáčet a takto by jsi tu matku nepovolil.Potom povolíš matku na tlumiči na zadní nápravě a tlumič vysuneš ven.Díval jsem se jen letmo u mojého combika a mělo by to být stejné nebo dost podobné. Viděl jsem to jen letecky.Tak hodně zdaru při výměně. :D
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zaludnikrs »

no ja jsem teda pruzinu stahoval az po vytahnuti ;) proste za zadnima sedackama povolis tri srouby to je ta horni miska tlumice a pak jak je tehlice u brzd tak tam se povolej mam dojem dva a je to venku,stahovakem pruzin to stahnes vymenim pruzinu,zase ju stahnes,das do ni tlumic,pridelas misky povolis pruzinu a je hotovo ,aspon ja jsemt o tak delal,cely auto me trvalo cca 3hodiny a z toho jsem 1,5hodin srouboval stahovakem :D slo to hold pomalu
Jiřa
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Podvozek a řízení“