Niekto ma rad zahladeny zadok a niekto predok ...LongStar píše:me se libi ten naraznik pekny tvary:) ale ten predek celkove je nakej divnej aspon teda pro me.
Hyundai Lantra Tuning
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Re: Hyundai Lantra Tuning
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Reklama
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
a niekto obidvojeEngineer píše:Niekto ma rad zahladeny zadok a niekto predok ...LongStar píše:me se libi ten naraznik pekny tvary:) ale ten predek celkove je nakej divnej aspon teda pro me.
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
Ty jo fakt díky za podporu, člověk má pak pocit, že ty hodiny a peníze měly cenu. Musíme uznat, že hyundaie kolem roku 94-99 dipsonují velmi oblími tvary a o seriovou Lantru nikdo moc nestojí (nechci urážet já se do ní zamiloval) takže jsem se dal cestou tuningu a to taky není lehký. Dnes má každek golf 7 typů narazníku, takže je to celkem bez práce, ale sežeňet si něco na lantru u Coupe to jde docela pěkně, ale i ty stojej dle mého názoru za prd.
Tak abych Vám přiblížil realizaci, tak se jedná od nárazník určený pro Mazdu MX-3. Od Rastyho... (Dělal výprodej garáže)
Díky oblím tvárům a až neuvěřitelně shodné šířce byl předurčen a nepůsobí nijak agresivně nebo že tam zcela nepatří...s čím se setkávám deno denně.
Kola bych chtěl něco ve stylu Allesio F1, ale ty měl kamrád Poky (Hyiunad Coupe 2,0 FX) a silně nedoporučuje pač jsou prý měkká a stačí díra a máte šišky a ne kola.
Ale vše záleží na penězích, protože i když jsem si vše dělal sám tak mě přední nárazník vyšel na 5000 (kit,plnič,smirkové papíry,nárazník MX-3, hyundai orig naraz, lak) což i když jsem si to dělal vše sám je dost.
Tak abych Vám přiblížil realizaci, tak se jedná od nárazník určený pro Mazdu MX-3. Od Rastyho... (Dělal výprodej garáže)
Díky oblím tvárům a až neuvěřitelně shodné šířce byl předurčen a nepůsobí nijak agresivně nebo že tam zcela nepatří...s čím se setkávám deno denně.
Kola bych chtěl něco ve stylu Allesio F1, ale ty měl kamrád Poky (Hyiunad Coupe 2,0 FX) a silně nedoporučuje pač jsou prý měkká a stačí díra a máte šišky a ne kola.
Ale vše záleží na penězích, protože i když jsem si vše dělal sám tak mě přední nárazník vyšel na 5000 (kit,plnič,smirkové papíry,nárazník MX-3, hyundai orig naraz, lak) což i když jsem si to dělal vše sám je dost.
- Přílohy
-
- 03.jpg (252.14 KiB) Zobrazeno 1275 x
-
- 02.jpg (83.53 KiB) Zobrazeno 1274 x
-
- 01.jpg (242.68 KiB) Zobrazeno 1276 x
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
chlape parada radost pohledet Me se taky jen malocko zda holej ten predek ale co bych tam dal sam nevim treba to nejak vymyslis nejaka linka nebo neco nenapadneho tezko rict ale jinak je to supr.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
Místo SPZ naporový chladič turba toď vše
Ty v tom uz mas turbo? A co to 4WD?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Heezky pěkně No moc se mi to líbí, jen místo těch uni Prahů by to chtělo něco co by líp navazovalo na ten přední nárazník, nebo třeba je trochu zakulatit. Jinak čistej pěknej styl, taky bych chtěl skupáče časem trochu upravit, tak to snad vyjde podobně
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
Yurii: az tam budou kola, ono to taky bude vypadat jinak s tema prahama.
Jinak jedny Alessia 4x114 16ky jsou na Aukru s novyma nebo zanovnima pneu za desitku. Ja na ne teda slysel chvalu, tak tezko rict.
Jinak jedny Alessia 4x114 16ky jsou na Aukru s novyma nebo zanovnima pneu za desitku. Ja na ne teda slysel chvalu, tak tezko rict.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Omlouvám se, to dočasná mystifikace. Všechno budu realizovat ale jsem jen ve fázi příprav z důvodu financí. Ale jinak WD4 z Evo 6 bude je tam silná kompatibilita i s motory hačekkor G4
- Rave
- Kontaktovat uživatele:
dalsí posilnena lantrice?vyborneoxigen píše:Omlouvám se, to dočasná mystifikace. Všechno budu realizovat ale jsem jen ve fázi příprav z důvodu financí. Ale jinak WD4 z Evo 6 bude je tam silná kompatibilita i s motory hačekkor G4
aj em Miris.Aj em madrfakr mekanik
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt, co sem tak slyšel, tak prakticky všechny s dvoulitrama maj stejný motory jako Eclipse a podobný jako EVO do 7 a od 7 se lišej jen málo Teď trochu lituju že mam tu Hyundajáckou 1.5 se kterou bude všechno na složitý zjišťování ap očítání
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
- LongStar
- Kontaktovat uživatele:
jaky hodnoty ten motor z mitsu??? to je ten 2.0T??
S-coupe s Fénem:)
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
ScoupeTech ->->->->->->->VWGolf-IV Objem stylem nenahradíš!!!
kuwa nějak mi tu nešlo prihlásit. ale k tematu....určitě bude swap motoru za 4G63T že? no jinak jestli tam chceš dát nápravy z EVA 6tky tak bude jednoduší sehnat nápravy z galantu stareho awd...protože galant a eclipse má upe stejné nápravy...a evo tuším taky..(ale nevim jestli i ta 6tka) záleží jestli chceš 6tibolt nebo 7bolt...byl bych pro ten starší je spolehlivější a líp ho seženeš.....jinak já mám podobný projekt...ale prvně sem musel soantu dát dokupy po takovem bošním tukanci .. nápravy prevodovku i motor z galantu mám (zrušil sem jednoho awd 4WDS ) ale je to poser že když chceš mýt vzadu samosvorný diff tak stačí jen vyměnit skrin diferencialu za skrin TORSEN dife (ckrin rozvodvoky jako celek je stejná) ..ale ta skrin samosvorná nemá náhon na ten rozváděcí pístek rízení a tak ti nemuže to rizeni vlastně načist jakou rychlostí jedeš a rozdělit podle toho ten olejej na ridici pistnici kola...kdybys prisel na to jak tohle vyresit dej vědět čau a hodně štěstí
Hyundai sonata zelená Y3 - daily
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
Hyundai sonata AWD racing
Renault Magnum 440 kozel
Renault MAgnum 440 Tandem
Žabička Kawasaki Ninja ZX-7r
AUDI A6 2,5TDI 132 kW quattro. Prodám nebo vyměním za A8 D3 nebo S6 C5.
- Rexcor
- Kontaktovat uživatele:
Takže z boku auto opravdu krásné. Ani zadku bych nic nevyčítal jen jsem si musel trošku povšimnout toho holého čumáku. Něco malého chytrého by tam chtělo. Ale v reálu to může jako celek vypadat ještě lépe a třeba by se tam ani nic nehodilo.
Takže dávám s klidným srdcem 10 z 10.
Takže dávám s klidným srdcem 10 z 10.
Subaru: Outback 3,0H6; Outback 3,6R6, Legacy 2,0D
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
Santa Fe 2,7 V6 4WD LPG sekvenční plynné palivo
Santa Fe 2,4i 4WD LPG sekvenční plynné palivo - prodáno
Renault: 19 cabrio 1,8; 19 sedan 1,8 16V prodáno; 19 cabrio 1,8 dárce orgánů zrušeno TP
jen tu SPZ bych "uklidil" asi někam pod světla. Na tom místě, kde ji máš na první fotce to na přístup vzduchu pro chladič není moc dobrý. Nepřehřívá se ti to?
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997