Accent 97 - nejdou otevřít dveře

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
McSatek
*

Accent 97 - nejdou otevřít dveře

Příspěvek od McSatek »

Ahojte, nevíte někdo jak se odstraňuje výplň zadních dveří u tohoto modelu. Našel jsem tři šrouby. Dva v opěrce a jeden v klice. Ale i tak výplň stále drží a nepustí. Mám unavené lanko otevírání dveří, po zatáhnutí nechce vyskočit klapka, díky...
Reklama

draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Já mám sice jen třídveřovou verzi, ale napadá mě, že když jsem sundával tapecírung z předních dveří, tak jednak drží na plastových cvočcích po obvodu (stačí pouze tahem vycvaknout), jednak je sem tam přilepený jakousi černou hmotou (ale ví bůh, jestli je to originál nebo to tam dal majitel přede mnou, ale stačí trochu násilí a povolí :twisted: ) a jednak i samotná klika (a tím pádem i výplň) po vytáhnutí šroubu drží na třech zobáčcích, které je třeba pohybem vpřed (nebo vzad?) vycvaknout ze dveří. Taky to bude držet taky lišta u spodní hrany okna (vysunout i s celou výplní pohybem cca 3 cm nahoru) a pokud máš ruční stahování oken, tak samozřejmě na kličce. No a nebo je tam ještě jeden šroub :P
Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
McSatek
*

Ostranění výplně

Příspěvek od McSatek »

Tak se mi podařilo, to co jsimi poradil, až na jednu věc, nemohu vymontovat klliku stahování skla. Nechtěl jsem to rvát nějak násilím, ale to je poslední věc, tkerá to drží.... Nevíte někdo, jak tu kliku odstranit, tak, aby ještě fungovala?
draceq
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od draceq »

Dříve: Accent 1.3i 12 V, 1998, 3dv., green metal, sem tam lehce něco jinak, než jak to bylo originál :mrgreen:
Nyní: Citroën C5 II generace, 1.6 HDI
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“