Foto Vašich i30

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
štaflík
**

Re: Foto Vašich i30

Příspěvek od štaflík »

oKo píše:Vážení,
zamyslete se prosím nad velikostí fotek, které sem dáváte. Ne, že by se mi ta o pár příspěvků výše na 30" monitor nevešla, ale co je moc, to je moc. Ani ten průvodní text se nedá bez horizontílního skrolování přečíst. Myslím, že rozměr do 800 pixelů na šířku je až až. Možná by moderátoři mohli zopakovat návod, jak do fóra fotky dávat. Pokud fórum umožňuje dát náhled a velkou fotku teprve na kliknutí.
Díky (a nekamenujte mě...)

Kamenovat budu :) Vzhledem k tomu, že nemůžu čmuchat, jaký má kdo monitor, tak sotva odhadnu velikost obrázku. Velký obrázek přeci není prolém, během vteřiny a jednoho, dvou pohybů si to přeci uděláš tak velký, jak chceš (CTRL -). 800 pixelů velký obrázek bych na svém monitoru prohlížel lupou. Vždy je lepší s velký obrázek přeci zmenšit, než si malý zvětšit (ztráta kvality).
Takže:

Vážení, zamyslete se, prosím, nad možnostmi Vašeho browseru a jak se s ním zachází :)
ex i30cw 1.6 CVVT Classic; Ulsan
Reklama

štaflík
**

Příspěvek od štaflík »

matysekul píše:Pěkný,konečně vidím lišty naživo.Asi je vyndám z krabice a nechám nalepit :-
Sám si to nelajznu :cry:
Vůbec se toho neboj, udělal jsem to během pěti minut na parkáči u práce. Dvě rady:
1.) přední lištu co nejvíce dozadu a pak naplno otevřít zadní dveře, pro kontrolu, zda tam lišta nebrání. A zadní lištu co nejvíc dopředu - protože když tam máš větší mezeru, tak to vypadá blbě.
2.) když to netrefíš napoprvé, jde to opravit, ne že ne. Sloupni, nepatrně lehounce přilož lištu a zkontroluj. Pokud to nedáš dle svých představ a lištu jsi ještě nepřimáčkl, jde (blbě) sundat. Síla potřebná pro sundání lehounce přichycené lišty je tak 20% pod tím, kde bych se bál o lak. Po přimáčknutí to půjde i s lakem, asi.
Naposledy upravil(a) štaflík dne 05 čer 2009, 21:53, celkem upraveno 1 x.
štaflík
**

Příspěvek od štaflík »

89majlo96 píše:preco chcete vsetci lepit listy??? podla mna to len zhorsuje dizajn :roll:
Krása to není , ale odrbaný dveře vpadají hůř než lišty a vyjdou dráž. Podle mě úspěšnost lišt není zas tak malá. Jednak často parkuji těsně u zdi, tam to při otevření předních pomáhá, druhak jsem si všiml, že u mého původního auta nesly lišty dost šrámů, ale lak byl OK. ze předpokládat, že to, co bylo na lištách, by bylo na laku. A navíc se Ti míň špiní auto odspoda.
Hele, já tam budu dávat nosiče - je to hezký? Není. Ale kvůli tomu přeci nebudu nosit kola na zádech. Auto je věc, slouží Vám a časem jde pryč.
oKo
**

Příspěvek od oKo »

štaflík píše:Kamenovat budu :) Vzhledem k tomu, že nemůžu čmuchat, jaký má kdo monitor... Takže: Vážení, zamyslete se, prosím, nad možnostmi Vašeho browseru a jak se s ním zachází :)
Právě proto, že nemůžu čmuchat... se používají doporučené šířky webové stránky. Toto se už dávno nenechává na šířce okna prohlížeče. To, že browser umí stránku zmenšit je sice fajn, ale je-li zdrojem kvalitní fotka, dá se v případě potřeby zvětšit v lepší kvalitě (s více detaily) než obludný obrázek s přehnanou kompresí (2300x1541px/245KB). Fórum bohužel není fotogalerie s automatickými náhledy.
Stačí se podívat kamkoliv na obecná doporučení pro vzhled stránky. Lenost jednoho autora pak nutí mnoho čtenářů zbytečně manipulovat se stránkou. Jak se bude číst text, když ho kvůli obrázku zmenším na polovnu?
Ano, ať jsou dostupné fotky ve vysokém rozlišení, ale určitě ne jako základní náhled. To se prostě na webu nedělá.
Já sem nikdy 24Mpx fotku přímo z foťáku nedám. Tolik můj názor. Jiný než štaflíkův, kterému až do podzimu budu jeho nové liťáky trochu závidět. :lol:
:hyu: OVG :hyu:
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

matysek: a budes je lakovat nebo je nechas s prominutim osklivy cerny?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
mylys
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mylys »

Pokud pouzivate Firefox - doporucuju doplnek Image Zoom - pri podrzeni praveho tlacitka a rolovani koleckem mysi se zmensuje/zvetsuje pouze obrazek, velikost pisma zustava stejna.
Kazdopadne dodrzovani nejake max. velikosti obrazku je prinejmensim slusnost.
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Trošku promazáno.Po dohodě :oops:
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
tatchwud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tatchwud »

mylys píše:Pokud pouzivate Firefox - doporucuju doplnek Image Zoom - pri podrzeni praveho tlacitka a rolovani koleckem mysi se zmensuje/zvetsuje pouze obrazek, velikost pisma zustava stejna.
Kazdopadne dodrzovani nejake max. velikosti obrazku je prinejmensim slusnost.
S POSLEDNÍ VERZÍ FIREFOXU NELZE NAINSTALOVAT. [-o<
i30, Champaigne Silver, Style, 1.6 benzín, 09/2008
I30 kombi, Ecotronic Gray Pearl, Style, 1.5 DPI, 07/2024

old - Š-Felicia 1,3 MPi,10/2000
laufas

Příspěvek od laufas »

Sice neni moje (bohuzel), ale musim sem dat tu krásnou i30ku z Brna. Fakt super! I ty cerny pitominy na naraznikach se mi moc libi! =D>
fotku jsem odstranil, na dalsi strane je toho vic
Mam vic fotek kdyby nekdo chtel...
Naposledy upravil(a) laufas dne 10 čer 2009, 15:28, celkem upraveno 1 x.
i30 1.4 + kn, 12/2007
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowalski1410 »

skoro jako moje :D/ ...ty černé pitominy bych bral taky,ale 26 litrů za to nedám....jo a já bych chtěl vidět další fotečky...chtěl jsem tam letos zajet,ale pak jsem si řekl ;co kdyby tam náhodou byl laufas a byl pořád nasraný za ty kola :-k ..................................no dělam si prdel :lol:
Toyota Corolla...1,6(97kw)...super white 2...Trend+...03/2019
i30...1,4...white crystal...made in cz...12/08
pepan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pepan »

ty černý pitominy vypadají dost doobře hele =D>
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY

uplně bez hju
myhead

Příspěvek od myhead »

fakt pěkný :D
JE-
Hyundai Accent X3 1.4 1997
Opel Zafira 2.0DTL 2000 (v provozu 2002)

EX
Škoda Felicia Kombi 1.3 LXI LPG 1996

Peugeot 106 1.5D 2000
laufas

Příspěvek od laufas »

kowalski1410 píše:skoro jako moje :D/ ...ty černé pitominy bych bral taky,ale 26 litrů za to nedám....jo a já bych chtěl vidět další fotečky...chtěl jsem tam letos zajet,ale pak jsem si řekl ;co kdyby tam náhodou byl laufas a byl pořád nasraný za ty kola :-k ..................................no dělam si prdel :lol:
To kostuje tolik??? [-o<
Kdybys tam byl kola ti odmontuju a na listku za steracem bys mel Byl jsem tady prijdu zas mas mit jiny kola Laufas :lol:
Autosalon good, videl jsem jeden ze svych snu, ale zbytek ne. Ma oblibena italska auta se na nejaky Brno vy... :cry:
Fotky je libo enem :hyu: ?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

laufas: to cerveny nalevo vyfoceny nemas? Vypada to jak matrix, ale je to naky oplastovany. A na to Stop&Go ses mrknul?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
kowalski1410
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kowalski1410 »

Kdybys tam byl kola ti odmontuju a na listku za steracem bys mel Byl jsem tady prijdu zas mas mit jiny kola Laufas :lol:
...to bych chtěl vidět :lol: ...viz šipka

hoď sem třeba lainu na nějaký servrer a tam flákni všechny ...tady bych to asi nedával z důvodů ať tě matysekul nevykostí :lol:
Přílohy
S5004204_1.JPG
S5004204_1.JPG (86.4 KiB) Zobrazeno 1101 x
Toyota Corolla...1,6(97kw)...super white 2...Trend+...03/2019
i30...1,4...white crystal...made in cz...12/08
Odpovědět

Zpět na „i30 Pokec“