sraz - mimon - 21-22.4.06
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
děsně rád bych prijel, ale jeste nevim jak to budu mit se sichtama, jestli mi to nevyjde tak se asi picnu, vzal bych sebou mladýho a ten by si asi káknul do slipků az by to videl a treba by se mi povedlo nekomu z vas ukrast ten šnicl. Jen mě mrzí , že mám na mojí Lantře ještě moc práce, abych se mohl patřičně nadmout pýchou. Držte mi palce , abych se tam s mojí Popelkou dostal.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
říkal jsi že máš tu kapotu prasácky udělanou, tak pokud přijedeš na sraz tak se ti na to mrknu a řeknu ti co se stim dá udělat. Tohle je má práce a záliba a tak o tom dost vimpokaymu píše:heeej chlapi neblbněte za 14 dní bude luxusní teplíčko a bude svítít sluníčko a bude super den. Zvažte to. A k tuningu. Proč ne když se to někomu líbí není problém. Taky to mám decentně upravený.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Tak kluci,Ivanovi jsem to už říkal....Ale já se musím oficiálně omluvit,ale na sraz nemůžu Musím do Německa...Pracovně...Sraz nestihnu...Hlavně hodně foťte a pak to sem dejte,hm???Vím že je brzo,ale bude letos i nějaký jiný sraz???Fakt bych chtěl moooc jet..
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
To přeci neuděláš. Pracovních cest do Německa bude tenhle rok ještě několik ne? Ale srazů Přijeď protože v Německu neuměj tak dobrý řízky jako umí BorekKyrglik píše:Tak kluci,Ivanovi jsem to už říkal....Ale já se musím oficiálně omluvit,ale na sraz nemůžu Musím do Německa...Pracovně...Sraz nestihnu...Hlavně hodně foťte a pak to sem dejte,hm???Vím že je brzo,ale bude letos i nějaký jiný sraz???Fakt bych chtěl moooc jet..
Rasty,pohádal jsem se i v práci,pač mi to asi nebudeš věřit,ale měsíčně mám tak 50 hodin přesčasu a ještě musím jezdit po světě...Peníze jsou,ale...Víkendy ne Prej jestli nepojedu do Německa,nemusím v pondělí chodit do práce...Takže...Nechci jíst trávu a kamení ..Ale zase kdyby Borek měl hodně řízků a nějaký mi i posílal domů...Asi bych jel za váma
Hyundai Coupé 2.0 16v
Jestli Mi Borek jeden šnicl nechá tak Ti ho přivezu!!!Kyrglik píše:Rasty,pohádal jsem se i v práci,pač mi to asi nebudeš věřit,ale měsíčně mám tak 50 hodin přesčasu a ještě musím jezdit po světě...Peníze jsou,ale...Víkendy ne Prej jestli nepojedu do Německa,nemusím v pondělí chodit do práce...Takže...Nechci jíst trávu a kamení ..Ale zase kdyby Borek měl hodně řízků a nějaký mi i posílal domů...Asi bych jel za váma
Jenom doufám ,že nebude zelenej!!!
P.s budeš chtít podložky pod SPZ-ky??? S logem klubu?? Dej vědět!
Zatím ahoj Ivan
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
To je škoda, ale práce je v dnešní době důležitá a potřebná. Snad ti to vyjde příště. Dozdravuj sousedy v Německu. Napiš adresu pošlu ti svůj řízek.Kyrglik píše:Rasty,pohádal jsem se i v práci,pač mi to asi nebudeš věřit,ale měsíčně mám tak 50 hodin přesčasu a ještě musím jezdit po světě...Peníze jsou,ale...Víkendy ne Prej jestli nepojedu do Německa,nemusím v pondělí chodit do práce...Takže...Nechci jíst trávu a kamení ..Ale zase kdyby Borek měl hodně řízků a nějaký mi i posílal domů...Asi bych jel za váma
ja bych udelal sraz o mimonskych valkach.. bude nas tam moc a nemusime se stydet kdyz tam udelame hyundai kolonii mezi tema vsema autama... a navic je tam realna moznost zustat dva dny.. tim se resi vecerni alkohol poznani a rizky ...
Korean cars forever
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport
Hyundai Avante 1,6V DOHC sport sedan GLS 125PS
Hyundai ELANTRA 2,0 CWT DOHC Elegance 235/40 ZR17 Dunlop SP 9000 Sport