Cúvacie senzory. New Santa fe

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
jojo01

Cúvacie senzory. New Santa fe

Příspěvek od jojo01 »

Ahoj.
Som tu nový a potrebujem poradit. Chcem si svojpomocne namontovat cúvací senzor na New Santa fe 2007 a neviem ako najjednoduchšie zapojit riad.jednotku na cúvačky alebo spinač spiatočky. Ak niekto má s tým neakú skúsenost tak poradte.

S pozdravom. :hyu:
Reklama

zdenek76

Re: Cúvacie senzory. New Santa fe

Příspěvek od zdenek76 »

nevím, co máš za senzory, ale co jsem dělal, tak vždy stačilo přicvaknout kabel k drátu od žárovky couvačky
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi

+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
jojo01

Příspěvek od jojo01 »

zdenek76 píše:nevím, co máš za senzory, ale co jsem dělal, tak vždy stačilo přicvaknout kabel k drátu od žárovky couvačky
No to by som vedel, ale mne sa jednalo skor o to pripojit to niekde tak aby som nemusel zložito rozmontovavat dvere od kufra. A čo sa týka tých senzorov tak sú to bezdrótove.To znači že jednotka zo sen.je samostatná a zobraz. displej sa pripája tiež zvlášt.
marco0
*

Příspěvek od marco0 »

Mám tiež cúvacie senzory, montovali mi ich súdruhovia z SRN (súdruhovia preto, lebo im pri tom praskol plast čo je v ňom skrutka na odistenie rezervy). Blbnú mi, lebo majú pípať 1,5 m od prekážky a 0,3 metra už súvisle pípať no mne pípajú stále rovnako. Pozeral som ako to je urobené, keď vymontuješ v skrinku na náradie a vyberieš ju, tak riadiacu jednotku dali vpraco, myslim, že pod ten bočný obkladový plast to bolo schované a aj tam to bolo niekde napojené na káblik cúvačiek, bol tam zväzok kávlov asi z celej pravej strany, neviem ako, už si to nepamätám, ale musí sa to dať tam napojiť, pretože tam šiel káblik z riadiacej jednotky...
jojo01

Příspěvek od jojo01 »

marco0 píše:Mám tiež cúvacie senzory, montovali mi ich súdruhovia z SRN (súdruhovia preto, lebo im pri tom praskol plast čo je v ňom skrutka na odistenie rezervy). Blbnú mi, lebo majú pípať 1,5 m od prekážky a 0,3 metra už súvisle pípať no mne pípajú stále rovnako. Pozeral som ako to je urobené, keď vymontuješ v skrinku na náradie a vyberieš ju, tak riadiacu jednotku dali vpraco, myslim, že pod ten bočný obkladový plast to bolo schované a aj tam to bolo niekde napojené na káblik cúvačiek, bol tam zväzok kávlov asi z celej pravej strany, neviem ako, už si to nepamätám, ale musí sa to dať tam napojiť, pretože tam šiel káblik z riadiacej jednotky...

No skúsim to pozriet. Dúfam že to tam neako bude prístupné pretože som to už mal otvorené ale neako som sa nevedel dopátrat ako sú tam tie káblovačky vedene. zatial dík :hyu:
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“