vyběr pneu: Pirelli, Dunlop, Continental..

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

black_sheep
Moderátor

Re: vyběr pneu: Pirelli, Dunlop, Continental..

Příspěvek od black_sheep »

tady slo o konkretni rozhodovani mezi trema pneu, prolezl jsem temata kde se to tak nejak resi, ale jako prime srovnani nic. pokud to nekomu vadi, tak si toto vlakno smazte :-)
I cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Reklama

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ono to dost dobre srovnavat nejde. Aspon nevim o nikom, kdo by mel vsechny tri typy pneu, aby objektivne srovnal. A Blacku, do starejch temat se da taky psat...:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
black_sheep
Moderátor

to jo, ale asi dobre sam vis, ze do starejch temat tolik lidi nevleze :-)

kruci ale vybiral jsem moc dlouho, dneska rano jsem objednal na pneumatiky.cz, kde slibujou u akcniho zbozi objednaneho skladem do 15.00 hod dodani do 24 hodin, a ani prd - objednavku nevyexpedovali... :cry: to jsem jim napsal ze pokud to neplati u pirelli at poslou klidne dunlop hlavne at to mam do STK :|
I cars
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

black: stary tema se prece automaticky obnovi a je na prvni pozici...:)

ja na ty jejich ultrarychly dodani moc neverim, spis bejvam mile prekvapenej, kdyz nekde maj dodani 2 dny a druhej den je to doma, to se mi uz pakrat stalo.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep
Moderátor

Hardcam píše:black: stary tema se prece automaticky obnovi a je na prvni pozici...:)

ja na ty jejich ultrarychly dodani moc neverim, spis bejvam mile prekvapenej, kdyz nekde maj dodani 2 dny a druhej den je to doma, to se mi uz pakrat stalo.
no sam delam do tyhle branze, tak vim jak se provozovatele dokazou snazit aby to bylo do druheho dne, a ze to jde v pohode, kdyz je zbozi skladem. a to prosim na shopech ani neslibuji takove dodani. Tyhle to tam vyslovne maj napsany tak jsem na to spolehal. nevim, nedali mi vedet, ale treba to poslali.. moc tomu vsak neverim #-o asi nestihaj, kdyz to vsichni objednavaj na posledni chvili, ale tak to nemaj slibovat :)

harde ja vim jak to funguje, ale dost pochybuju o tom, ze ve starym topicu by takhle rychle naskakali prispevky jako na novym. :lol: titulek tematu puvodne znel jinak, a opravdu fungoval - reakce byli rychle a jak jsem si predstavoval.. to by proste ve starem tematu neslo.. ale protoze uz titulek nebyl platny, tak jsem tohle tema prejmenoval na srovnani pirelli, dunlop a continental. mas pravdu, ze se to hodi do tematu pneu, ale ja bych to nechal jako srovnani techto konkretnich znacek. stejne jde o pokec, takze to tady zase tak neprekazi, ne? :idea:
I cars
black_sheep
Moderátor

http://www.dunlop-tires.com/dunlop_czcs ... port_9000/

tak nakonec to budou tyhlety gumicky, z libereckeho eshopu http://www.rychlepneu.cz kde mi nabidli kousek za neuveritelnou cenu - jeste o neco levnejsi nez ty pirelli P6000 a zitra rano je mam :-)

puvodne jsem objednaval u pneumatiky.cz, potazmo e-pneumatiky.cz coz je stejny provozovatel jen "umela" konkurence a tam tech 24hodin je snovejch!! :| vsude na webu slibujou, ale ve skutecnosti nestihaj a pani na infolince neni schopna priznat ze toho maj moc a akorat Vam lze ze uz jsou na ceste! velke zklamani. Je fakt ze jsem to mohl jeste urgovat pres telefon, ale mel jsem pocit ze poznamka u objednavky, a doprovodny email bude stacit.
I cars
black_sheep
Moderátor

musim rict ze ty dunlopy jsou prdacky a to jsem je uz vyzkousel i na solidnim mokru :mrgreen: maj adheze na rozdavani :twisted: ted jen krotit sebe a bude to paradni! DOPORUCUJU.
I cars
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

A co technicka?

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
black_sheep
Moderátor

joo tak STK v pohode a emise s pochvalou :-) mel jsem ty sloupecky s hodnotama uplne dole, fakt parada - jako novy a to bez nadsazky :lol: v zaveseni vule zadny, brzdy paradni vykony ikdyz uz maj neco za sebou, jediny co tak casem budu menit napravnici kvuli korozi, ale jeste drzi a mezitim uz domlouvam jinou, zavarovat to nebudu na to prdim :mrgreen: navic o prazdninach pujde cely spodek obrousit, natrit a napatlat gumoasfaltem, udelat dutiny.. proste nepodcenit to, takze se sundanou napravnici se to bude delat lepe :twisted:
I cars
KarelDriver

Příspěvek od KarelDriver »

Ahoj, za mě jedině Continental. Konkrétně jsem objednával pneumatiky před rokem z tohoto webu a musím jen chválit. http://www.pneu-kvalitne.cz/continental ... mcontact-5
Odpovědět

Zpět na „Pokec“