Buchanie u laveho kolesa
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Buchanie u laveho kolesa
Caute mam taky problem pred mesiacom som menil komplet tlmice capy a bol na geometrii. Vcera mi zacalo prave koleso neunosne buchat ak prechadzam nerovnosti neviete co by to mohlo byt? Ak auto rozkolisem za stoja tak to nerobi len pri jazde.
- Reklama
Re: Buchanie u laveho kolesa
mne to buchalo keď sa mi odtrhla tyčka stabilizatora - iba na nerovnostiach ale ak som ho rozkyval ked stalo tak nič nebuchalo.
Ale to nemusi platiť u Teba
Ale to nemusi platiť u Teba
Hyundai Accent X3 - 3dv, 1,3 55kW , r.v.6/1999
Praveze pozeral som tycku stabilizatora a ta je prisrubovana. Dneska dam dole koleso a pozieriem sa ci tam nieco nevysi. Ale dik
- Fulli
- Kontaktovat uživatele:
mne toto buchanie robila ta tycka pod kapotou na podopretie kapoty ked ju otvoris a mal som odtrhnuty ten drziak....
tiez som si myslel ze je to tlmic alebo nieco podobne....dal som tam drziak a v pohode
tiez som si myslel ze je to tlmic alebo nieco podobne....dal som tam drziak a v pohode
Hyundai Accent 1.3 GLS 62kW 1997, 185/60 R14 Dunlop SP 01 SPORT
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
ziarovky BLUE xenon, sportovy filter(ide ako o zivot),
chystaju sa dalsie zmeny ale najprv na ne musi niekto zarobit
No dal som dole koleso a nic som tam nenasiel takze neostava mi nic ine ako ist do servisu. Kua a cez weekend sme mali ist prec
Vyriesene, nebol dotiahnuty tlmic a ten buchal.etman píše:No dal som dole koleso a nic som tam nenasiel takze neostava mi nic ine ako ist do servisu. Kua a cez weekend sme mali ist prec