Limitz píše:kola se mě líbí jen by to chtělo spíš 17" no a křídlo bych dal nějaké menší a pěkně od blatníku k blatníku
No kola byli levné a pěkné tak proto je asi mám noo...
Křídlo mám vybráno takovéééé ale kde ho sehnat ?
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
Limitz píše:kola se mě líbí jen by to chtělo spíš 17" no a křídlo bych dal nějaké menší a pěkně od blatníku k blatníku
Díky, no ted přibudou prahy a difuzor konečně a xenonyamaize píše:já a ještě pár nadšenců , jsme to viděli na našem minisrazu v Nošovicích , a vypadá to dobře, tak jak to asi Michal chtěl - proti gustu žádný dišputát , kluci - nemůžeme mít stejné oči, a navíc taky jsem viděl první fotky tu na fóru a pak naživo , a co si myslíte ...
Mno tak to křídlo je od výrobce ath hinsberger. http://www.ath-hinsberger.demichal.filip.dj píše:Limitz píše:kola se mě líbí jen by to chtělo spíš 17" no a křídlo bych dal nějaké menší a pěkně od blatníku k blatníku
tak tak ty nálepky je fakt mazec...když to vidím kolik tam maj nálepek,tak si říkám..to je debil:)Viki píše:michal.filip.dj:
Jo pokračuj! Sem zvědavý na konečný stav. Někomu to přijde přehnané ale mě se to líbí. Je to originál za kterým se každy ohlídne. Chce to pořádný kola a pohrát se zadní partyjí (nové křídlo a nárazník). Bude to pěkný kousek.
Hlavně tam nelep 150 nálepek jak to někteří tuneři dělají
Jo jo na tom je taky kus pravdy , jezdit na pohodicku s peknym autem na ktery se lidi podivaj No ja kdyz sem nevidelaval nemel sem sanc mit vubec nejaky auto a kdyz sem pak podedil formana tak zase nebylo moc na benal Takze to uplne chapudelphino píše:nekde jsem cetl, ze ti je 19, kde na to beres . Jinak taky mam 1.6, ted uz bych sel rozhodne do 2.0, do ty 16 jsem sel spis kvuli rodicum, kteri mi auto rozmlouvali a kdybych si poridili dvou litr s dvojnasobnou pojistkou a vyssi spotrebou(jo mozna neni,ale vysvetluj jim to ), tak by mi to predhazovali pri kazdy oprave nebo zavrzani Az budu vydelavat, tak 2.7 me nemine:)) Ale k veci, blatnik zepredu se mi libil, z boku desny, to kridlo je tak vysoko, ze ten zadek vypada jako bez kridla:P, taky bych sel do vetsinou tuningu, kola urcite, ze to je 1.6 joo na jednu stranu si rikam hodne aut mi natrhne prdel, na druhou stranu Nemyslis!Zaplatis a koukni na Jerryho tyhle auta vetsinou zaujmou ve svym meste,kde lidem to auto utkvi v pameti tam to stejne nemuzes svihat a na dalekych cestach se kolem nich jen mihnes a zapomenes:)
Mno ty máš naprostou pravdu souhlasím s tebou...taky si říkám na co je rychlost když stejne se ti to může vymstít kdykoliv... rychle to je dost, na městsky cestičky...a načančané se rád někdo podívá:) než na blázna který vypadá žhe se jde zabít:)delphino píše:nekde jsem cetl, ze ti je 19, kde na to beres . Jinak taky mam 1.6, ted uz bych sel rozhodne do 2.0, do ty 16 jsem sel spis kvuli rodicum, kteri mi auto rozmlouvali a kdybych si poridili dvou litr s dvojnasobnou pojistkou a vyssi spotrebou(jo mozna neni,ale vysvetluj jim to ), tak by mi to predhazovali pri kazdy oprave nebo zavrzani Az budu vydelavat, tak 2.7 me nemine:)) Ale k veci, blatnik zepredu se mi libil, z boku desny, to kridlo je tak vysoko, ze ten zadek vypada jako bez kridla:P, taky bych sel do vetsinou tuningu, kola urcite, ze to je 1.6 joo na jednu stranu si rikam hodne aut mi natrhne prdel, na druhou stranu Nemyslis!Zaplatis a koukni na Jerryho tyhle auta vetsinou zaujmou ve svym meste,kde lidem to auto utkvi v pameti tam to stejne nemuzes svihat a na dalekych cestach se kolem nich jen mihnes a zapomenes:)
Jo jo jr ale nikde jsem žádný shop nenašel jo určitě zkus u nás to tady nikde není... díky mocBigPAJA píše:Mno tak to křídlo je od výrobce ath hinsberger. http://www.ath-hinsberger.demichal.filip.dj píše:Limitz píše:kola se mě líbí jen by to chtělo spíš 17" no a křídlo bych dal nějaké menší a pěkně od blatníku k blatníku
a mam pocit ze to prodavaj i u nas, je tam nejaky dovozce do cech uvedeny a dokonce mam pocit ze v nasem H servisu to taky prodavaj. Zkusim se ti poptat jestli chces?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |