DŮLEŽITÉ: Nápady,připomínky,nářky,stížnosti!

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři

Odpovědět
89majlo96
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: DŮLEŽITÉ: Nápady,připomínky,nářky,stížnosti!

Příspěvek od 89majlo96 »

matysekul : ahaa, tak som to zle pochopil, pardoon :oops:
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Reklama

Markus
*

Příspěvek od Markus »

Mali by ste sa tu (manazment portalu :)) rozhodnut ze ci chcete mat forum pre skupinku 30-50 ludi ktori sa vyznaju v temach ktore sa tu uz pisali/nepisali... Alebo pre siroke spektrum ludi (stovky hyundaistov i30) ktori si tu mozu zalozit temu, ziskat odpovede hlavne RYCHLO bez toho ze musia Hladat a Citat desiatky stran zo starych threadov...

Ak vam ide o uzku komunitu tak si tu drzte taky poriadok ale ak niekto zalozi novu temu s tym ze chce napr. vediet nieco o handfree a ta tema mu je vymazana - nie je mu umoznene ju zalozit - tak zavrie stranku a ide prec a uz tu velmi chodit nebude...
(konkretne toto sa mi stalo ked som pisal Vlanko na temu handfree - nebolo vobec zalozene - pretoze niekde vzadu v ramci nejakej temy sa preberalo uz nieco ohladom handfree...)

Podla mna forum ma fungovat slobodne - ANO extremne pripady rusit, mazat, regulovat, ale v zasade - viac volnosti ako menej...
Inak budu mat ludia tendenciu hladat info inde a hotovo...

Mam rad toto forum ale myslim ze by ste sa mali snazit zvysovat pocet navstevnikov a nie udrzovat sa ako skupinka expertov, ktora nerada pusta k sebe "beznych" ludi, ktory hladaju rychle odpovede na rychle otazky...
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Ja nevim, co furt mate s povolenim zakladat prispevky. Nikdo zadny povoleni nevystavuje a co vim, temata se nemazou. Napred je uzivatel upozornen, ze se pta na neco, co je jiz zodpovezeno a obyvkle mu je nabidnuto reseni v podobe odkazu na patricne tema. Netusil jsem, ze je tak tezky si poradit. Ja si osobne vyhledam stara temata - klidne na dvacate strance a do tech pisu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
DEDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEDe »

Hardcam píše:Ja nevim, co furt mate s povolenim zakladat prispevky. Nikdo zadny povoleni nevystavuje a co vim, temata se nemazou. Napred je uzivatel upozornen, ze se pta na neco, co je jiz zodpovezeno a obyvkle mu je nabidnuto reseni v podobe odkazu na patricne tema. Netusil jsem, ze je tak tezky si poradit. Ja si osobne vyhledam stara temata - klidne na dvacate strance a do tech pisu.
no to je ale pekna pruda a hlavne lidi co prijdou prvne a nejsou na foru kazdej den se v tom poradne ani nevyznak a nestravej pul dne hledanim jestli nekdo pred rokem to uz nekde nepsal. ja sam to taky pecu to nekde hledat pet stranek zpet.

Dalsi vec je kdyz to vrazis do neceho staryho i ja osobne pak hledam stranku kde vlastne se o tom nove zacalo psal 5 stranek rok starych pak dalsi stara 2 roky a pak teprve se doskrabu k tomu co tam nekdo pridal proste je to takovy nemotorny.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
saman
**

Příspěvek od saman »

Hard má recht, ono je to práce jak na kostele zaplať panbůh že to běhá tak ja běhá za to jim dík.
Sonata 2,4 2009
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Markus píše:Mali by ste sa tu (manazment portalu :)) rozhodnut ze ci chcete mat forum pre skupinku 30-50 ludi ktori sa vyznaju v temach ktore sa tu uz pisali/nepisali... Alebo pre siroke spektrum ludi (stovky hyundaistov i30) ktori si tu mozu zalozit temu, ziskat odpovede hlavne RYCHLO bez toho ze musia Hladat a Citat desiatky stran zo starych threadov...

Ak vam ide o uzku komunitu tak si tu drzte taky poriadok ale ak niekto zalozi novu temu s tym ze chce napr. vediet nieco o handfree a ta tema mu je vymazana - nie je mu umoznene ju zalozit - tak zavrie stranku a ide prec a uz tu velmi chodit nebude...
(konkretne toto sa mi stalo ked som pisal Vlanko na temu handfree - nebolo vobec zalozene - pretoze niekde vzadu v ramci nejakej temy sa preberalo uz nieco ohladom handfree...)

Podla mna forum ma fungovat slobodne - ANO extremne pripady rusit, mazat, regulovat, ale v zasade - viac volnosti ako menej...
Inak budu mat ludia tendenciu hladat info inde a hotovo...

Mam rad toto forum ale myslim ze by ste sa mali snazit zvysovat pocet navstevnikov a nie udrzovat sa ako skupinka expertov, ktora nerada pusta k sebe "beznych" ludi, ktory hladaju rychle odpovede na rychle otazky...
Psal jsem Ti soukromou zprávu,kde jsem Ti vše vysvětli a poslal odkaz na téma,kam to bylo přesunuto.Byla to moje chyba,ale ty sis tu zprávu ještě ani nepřečetl.

EDIT:Promiň,omlouvám se,odpovídal jsem uživateli Markusus.Jeho příspěvek byl ze stejné IP jako Tvůj,trošku mně to mate.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Dire
**

Příspěvek od Dire »

Regulacia moderatorom je jednoznacne nutna (z dovodu zablokovania duplicitnych a nezmyselnych vlakien).
Ale argument, ze moj dotaz je podruzne rieseny vo vlakne, kde vlastne ani nema co robit, neprispieva k prehladnosti fora.
Zakladom kvalitneho fora je prehladnost vlakien (a nikde nie je napisane, kolko tych prehladnych vlakien ma byt - to by som nechal na prirodzenom vyvoji). Tlacitko Hladat by malo byt az naslednym prostriedkom k ziskaniu uz konkretnych informacii ku konkretmenu problemu, ktory ma trapi.
Hyundai i30cw, 1.6CRDi Style, 85kW, Vivid Blue
Obrázek
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

DEDe píše:
Hardcam píše:Ja nevim, co furt mate s povolenim zakladat prispevky. Nikdo zadny povoleni nevystavuje a co vim, temata se nemazou. Napred je uzivatel upozornen, ze se pta na neco, co je jiz zodpovezeno a obyvkle mu je nabidnuto reseni v podobe odkazu na patricne tema. Netusil jsem, ze je tak tezky si poradit. Ja si osobne vyhledam stara temata - klidne na dvacate strance a do tech pisu.
no to je ale pekna pruda a hlavne lidi co prijdou prvne a nejsou na foru kazdej den se v tom poradne ani nevyznak a nestravej pul dne hledanim jestli nekdo pred rokem to uz nekde nepsal. ja sam to taky pecu to nekde hledat pet stranek zpet.

Dalsi vec je kdyz to vrazis do neceho staryho i ja osobne pak hledam stranku kde vlastne se o tom nove zacalo psal 5 stranek rok starych pak dalsi stara 2 roky a pak teprve se doskrabu k tomu co tam nekdo pridal proste je to takovy nemotorny.
Někdo to řeší tak,že založí téma,i když už to samé bylo řešeno a vyřešeno.Čeká superrychlou odpověď.Ale taky se jí nemusí dočkat,protože Ti co už ji znají,si ji našli z jiného zdroje,několikrát odpověděli na to samé a odpovídat už nebudou.Stejně tak,když někdo založí stejná témata v několika sekcích,taky se to uživatelům,kteří jsou zvyklí hledat a mají určitou dávku trpělivosti,nebude líbit a neodpoví.
Můj názor je,že pokud je pro tebe důležité mít info o svém autě,najdeš si je a pokud je nenajdeš,teprve založíš téma.Taky jsem hledal informace a teď už se snažím poradit,a o tom je ten koloběh.Nebo je lepší sem vtrhnout,zeptat se,dostat odpověď a bez poděkování vypadnout? Bohužel se to stává stále častěji.A Ti,kteří odpovídají,sem taky můžou přestat chodit,protože stále něco dávají a to ve svém volném čase a z vlastní dobré vůle.To může fungovat chvíli,ale určitě ne na stálo.
Na každém normálním fóru či klubu se musíš nějak zapojit a projevit zájem,aby ses dostal k informacím.
Dire
**

Příspěvek od Dire »

matysekul: asi tu vsetci omielame dookola to same, len kazdy z ineho pohladu (kazdy v hlave ma svoj konkretny pripad a ten tu riesi). Nikto z pravidelnych navstevnikov nechce duplicity. Na moderatoroch bude, aby posudili, co je duplicita, co slucit, co vymazat atd. a tym toto forum riadili. Teba sme vybrali za nacelnika a mali by sme respektovat tvoje rozhodnutie.
Tazke mozno najrozumnejsie pravidlo by bolo, ze nikto nebude svojvolne nove vlakna plnit svojimu vyhradami k zmyslu vlakna. Pravidelny ucastnik duplicitu malokedy zalozi, novy asi dost casto a tomu sa ale nikdy neda vyhnut. Zas kazdy novy ucastnik by mal byt vitany, pripadne moderatorom slusne upozorneny a pouceny.

Takze navrhujem: ked sa niekomu nepaci niektore vlakno, nech to nahlasi moderatorovi a necha na nom, co s tym urobi. Vobec by do daneho vlakna nemal pisat svoj nazor na to, ze je duplicitne atd. Adekvatna reakcia by mala byt len na moderatorovi.

P.S. A ak sa nam nebude pacit moderator, 'vyměnime ťa' :D Len kto dalsi by sa obetoval :?
Hyundai i30cw, 1.6CRDi Style, 85kW, Vivid Blue
Obrázek
matysekul
Moderátor

Příspěvek od matysekul »

Souhlasím,taky se mi některé reakce nelíbí. Byl bych pro. S P.S. taky souhlasím,kdy že to bude :-
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

to je bohuzial problem vseobecny.. pretoze kazdy berie svoje problemy a otazky ako tie prioritne. Co ma hneva a dost trapi, ze vela ludi si len pride po radu ale nic po nich neostane. Dokonca ani "dakujem" ... nepomozu nikomu dalsiemu, nedaju rady, nenajdu si cas zahlasovat v casto zaujimavych anketach.. proste pridu, nasypu sem super urgent otazku a ak si niekto (moderator} dovoli ich upozornit, ze su tu akesi pravidla, tak moderator je ten zly tyran, ktory obmedzuje

Zastavam nazor, ze nazor jednotlivca je dolezity, ale radsej vyhoviem vacsej skupine. Su ludia ktori nepriniesli do niektorych diskuzii prakticky nic okrem prudenia, obdacania od temy. Nemaju s danou tematikou ani okrajove skusenosti ale to im samozrejme nebrani byt svetakmi. Vsetci navstevnici a uzivatelia si musia uvedomit, ze moderator nie je boh, nie je to ani despota.. a ak s nejakym moderatorm nie ste spokojni, proste napiste Milosovi ako adminovi fora. Ak sa cinnost moderatora nezda 5 ludom, ale azvysok nic nehovori (a teda z mojho pohladu proti moderatorovi nic nema) tak je myslim jasne demokraticky rozhodnute... kazdy moderator je ina osobnost, co treba samozrejme respektovat

Som za to aby sa viac vyuzivala funcia HLADAT a som za to aby sa neadekvatne pripomienky, offtopic bud mazal alebo presuvali do vlakien na to urcenych
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Nutno si uvedomit, ze hyundai club neni informacni server a nejake "hej pockej", je potreba s tim tak nakladat. Ja myslim, ze hlavnim cilem je sjednoceni majitelu jedne znacky, ziskavani kontaktu, pratel, informaci a v neposledn rade prostredek komunikace. Kdo z rypalu byl v sekci i30 necim prinosny? Co ty na to, mirisko?

tady priklad vypis prvni a druhe stranky a mnou zalozenych temat - https://www.hyundaiclub.net/viewforum.php?f=40 a https://www.hyundaiclub.net/viewforum.php?f=40&start=50

Jak vidite, nejdna se o duplicitni temata a nazev tematu se vzdy shoduje s obsahem. Jenze to by si nekdo musel najit chvilku a tech par stranek co i30 ma, ac jen zevrubne, procist.

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Mexican: ac se nam tom nestava moc casto, musim s Tebou souhlasit. A to ani nevis, kolik lidi si forum prohlizi bez registrace a naslo odpovedi, ktere hledalo. I z tohoto duvodu chci a budu bojovat proti lenosti lidi, co si neumi najit informace a zbytecne zakladaji temata. Vim, ze budeme mit spoustu odpurcu, viz me caste konfrontace se staflikem, ale jsem toho nazoru, ktery jsem popsal v predchozim prispevkum. Rad bych, aby nam tu bylo dobre a neslouzili jsme jen jako nejaky dul rychle zodpovezenych otazek. A timto bych rad poprosil vsechny i30kare, aby se zapojili i do pokecu, autohifi a do ostatnich sekci a treba prijeli na sraz. Jako temer dokonaly priklad bych vyzdvihl sekci New Accent, ktera diky clenum i moderatorovi je prehladna a hodnotna.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ohoo, sekcia New accent ma moderatora despotickeho burana ktory odohnal uz prakticky vsetkych benzinakov.. to bude asi tym :-)
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

K fci moderatora Ti nemuze nikdo nic vytknout. O sporech s benzinakam vubec nic nevim. Co se tyce nazoru, pokud se nekdo urazil jen proto, ze nekdo jiny ma nazor jiny, pak je to jeho problem. Taky jsem s tim mel problemy.

Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Odpovědět

Zpět na „i30 Pokec“