Tak to je super Matesi !!Já a Borek už tam taky budem a doufám,že i šnicle s námá!!!Mates píše:Čauky.
Taky přijedu na 100 % už v pátek večer.
sraz 21-22.4 - aktualni informace!!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Přijedu v pátek-šnicle neslibuji-cesta dlouhá,hlad veliký a co má člověk cestou dělat,že? Ivane neboj,alespoň kousek chleba ti nechám.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Ja sobota 10:00-do X, pravdepodobne pojedu kolem 18:00 dom...prijedu i s pritelkyni a taky kvuli ni musim driv odjet...ale jinak to udelat nejde...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
cau cau, seznam prihlasenejch mam zhruba ja, pracuju na tom, ale ted na vikend mi pribila necekana prace a navic se situace tak zkomplikovala ze jsem uz myslel ze prijedu na sraz na kole prijedu hyundikem a pravdepodobne hnedle co zkonci sraz tak pojedu k lakyrnikum - takze ho jeste uvidite tak jak ho "panbuh" (hyundai) stvoril - s puvodim kabatkem
no ale to ted nikoho nezajima - doufam ze je mapka dosti jasna! nesehnal jsem bohuzel kontakt na majitele pozemku, ale v patek nas moc stejne nebude takze by to melo bejt bez problemu! jeste se pro to neco pokusim udelat! zato v sobotu to bude narez co se tam chysta nakonec lidi, sice mi to i spousta zase odrekla nebo si neni jista (prace, pritelkyne, neocekavany veci) ale i tak nas bude dost! ja tam budu 100% od patku, jinak samozrejme stany, jidlo vsecko sebou! ted jen doufat at vyjde pocasi, pac jestli bude opravdu hnusne tak to bude stat zaprd
no ale to ted nikoho nezajima - doufam ze je mapka dosti jasna! nesehnal jsem bohuzel kontakt na majitele pozemku, ale v patek nas moc stejne nebude takze by to melo bejt bez problemu! jeste se pro to neco pokusim udelat! zato v sobotu to bude narez co se tam chysta nakonec lidi, sice mi to i spousta zase odrekla nebo si neni jista (prace, pritelkyne, neocekavany veci) ale i tak nas bude dost! ja tam budu 100% od patku, jinak samozrejme stany, jidlo vsecko sebou! ted jen doufat at vyjde pocasi, pac jestli bude opravdu hnusne tak to bude stat zaprd
Se přece nějak pobavíme nebo né? Je tam někde poblíž pro případ deště nějaká restaurace? Taky mám domluvenou u lakyrníka opravu zadních lemu.
Hyundai i30 Trikolor 1,4 s paketem plus a černou metalízou 6/2011
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Hyundai Accent 1,3 12V 62 kW 2004/3 prodán
Hyundai Lantra combi GLS 1,6 16V r.v.96 Sněhurka je prodaná.
Prej chleba!!! Bléeee!!! Já chci šnicl a Mates je teď nepotřebuje,bač jich Měl dost¨na svatbě!!!!Borek píše:Přijedu v pátek-šnicle neslibuji-cesta dlouhá,hlad veliký a co má člověk cestou dělat,že? Ivane neboj,alespoň kousek chleba ti nechám.
P.s Přeju hodně štěstí Matesi v další fázi Tvého života ať Vám to hezky klape Tobě i Tvé Paní manželce!! Myslím to upřímně! Doufám,že není taková jako na tom obrázku!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)