jo me se to zrychleni taky krajne nezda.. tak 8,6 je realnych ale 7,6 leda z kopce dolu a vetrem v zadechmirpie píše:zajímavý údaj o zrychlení i o topspeed....V 90% jsem viděl údaje zrachlení za 9,1s a maximálka 206km/h, která vychází i výpočtem převodu na otáčky max. výkonu.
7.6 je nesmysl..teda pokud nevyrabovali zadní sedadla, rezervu, v nádrži nechali jen 1l benzinu na test, ostřikovače na suchu a bez radia a bez repra...Pak by to za těch 7s i mohlo být, ale seriový coupe s pohotovostní hmotností, která zahrnuje povinnou výbavu v kufru a provozní kapaliny doplněné na max to za 7.6 nezajede..To nezajede ani V6
co se tve teorie tyce: uvedomujes si ze maximalku proste nelze pocitat z pomeru otacek max. vykonu a prevodovyho pomeru.. ptz. pak by bylo jedno jestli to ma v 6000 otackach 300 a nebo 150 koni.. uz jsme to resili x-krat v podstate je mi to jedno jak je to u coupe, tachometricky jsem maximalku pokoril o hodne km, ale bylo to z kopce takze to se neda brat.. spis jde o princip jak jsme k tomu dospeli..