![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ale snad bys neveril tomu ze 1.6 + naky chip = 2.0 nebo alespon priblizne.. ani nahodou tomu neverim a az mi nekdo na sraz priveze nachipovanou 1.6tku co bude drzet krok s 2.0 tak pred nim smekam a cely sraz ho oslovuji pane ladici!
taky me fascinuje ze tyhle firmy nabizi "chip" na ferrari, maserati apod.. ze opravdu ziskaji nejake kone v motoru naladenem v maranellu, tak to mi prijde bejt fakt odvazne! no, udelal jsem maly spotrebitelsky test, vysledky zverejnim pozdeji
![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
taky me udivuje to mnozstvi motoru co by ev. melo v coupe byt! divnyy...
taky si obcas na ty strance protireci...
Proč tyto úpravy (mimochodem oblibenejsi nez ta o karkulce - pozn. black_sheep)
Vhledem k tomu že výrobci automobilů vyrábějí motory pro různé trhy, kde se značně liší podmínky pro provoz vozidel a to
např. emisní limity, nekvalitní pohonné hmoty, různá délka servisních intervalů a v neposlední řadě v některých zemích i výše pojistného podle výkonu motoru jsou výrobci nuceni k určitým kompromisům ve výkonech motorů tak aby uspokojili co nejširší trh bez nutnosti vyrábět jedem motor s mnoha softwarovými verzemi pro každou zemi zvlášť.
Zvýší se kouřivost? Emise a STK?
![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif)
Pokud je vozidlo v pořádku, projde bez problémů emisními limity danými výrobcem.