Tak nejak sem to myslelHardcam píše:laufas: rozebrat, neco tam zku*vit a zase poskladat...rozhodne to nebylo zadny prepojovani:)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Tak nejak sem to myslelHardcam píše:laufas: rozebrat, neco tam zku*vit a zase poskladat...rozhodne to nebylo zadny prepojovani:)
Muzes byt konkretnejsi?Tudy píše:Měl jsem trojblik na svém předchozím autě a člověk si rychle zvykne, je to prostě další z drobných komfortních prvků. Chvíli jsem uvažoval o dodatečné montáží (za ceníkových 1 250 Kč), ale po rozmluvě s dealerem a po přečtení několika článků na netu jsem od toho raději ustoupil...
OK, v servisu mi natvrdo řekli, že to ještě nikomu nemontovali, což mě odradilo samo o sobě a na netu (jedno místo si pamatuji - na auto.cz v sekci "moje auto") jsem četl, že po "odborné" montáži začaly zlobit blinkry jako celek. Navíc 1 250 Kć je týdenní nákup v Kauflandu !laufas píše:Muzes byt konkretnejsi?Tudy píše:Měl jsem trojblik na svém předchozím autě a člověk si rychle zvykne, je to prostě další z drobných komfortních prvků. Chvíli jsem uvažoval o dodatečné montáží (za ceníkových 1 250 Kč), ale po rozmluvě s dealerem a po přečtení několika článků na netu jsem od toho raději ustoupil...
Nema cenu se tim zabyvat uz ne si myslim? a k tematu jsem si vzpomel ze kdyz sem delal autoskolu ve fabii tak mela trojblikDe&d píše:Takže cenzura (?) nebo co se nehodí tak smažu protože mám tu moc?Hardcam píše:Tak veskera komunikace mezi mnou a panem staflikem je procistena.
Já vím, že to konstruktivní rozhovor moc nebyl, ale stejně mně ta čistka zarazila.
A když neotevřu dveře, tak se zase zamknu... Já vím, že to je řešení, ale je drobátko nesystémové.Pavel M píše:tak zmáčkni tlačítko zámku 2x 1 -zamknutí o po druhé odemknutí /můžeš i rychle za sebou/
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |