sraz 21-22.4 - aktualni informace!!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Bohužel, ale už 15.dubna jsem avizoval, že pátek nezvládám . Ale v sobotu vás najdu!Hanz píše:V sobotu sem tam. Borku, gdyž opodávaj ty přihlášení napadá mě jeden otázek - zbydou šnicle? Já dyžtak vemu sebou i tchýňu, aby si toho nevez tolik zpátky.......
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
http://mapy.cz/?mp=base&zm=12&cx=133791 ... %22pilu%22Max píše:Chlapi, nikdy jsem snad v Mimoni primo nebyl, jen projizdel, ani nevim kde je letiste, je to nejak znaceny, nebo bude? Je to na ceste z M.Hradiste? Jeste teda nevim na 100 % jestli dorazim, ale budu se snazit co to pujde... tak at pak zbytecne nebloudim
mapka zde
aktualni seznam ucastniku!! bohuzel mi poslalo mail asi 10 lidi takze jsem to musel lovit vsude mozne! takze za chybky se omlouvam, ale tak zhruba to vypovida! vypada to vic nez dobre i potom co to pulka lidi odrekla!!
Patek
Black_sheep
Dogi27
Ivan
Borek
Romcis
zaludnikrs
Dráček
Rasty
Mates
Masarina
Jirka1
Lukáš
Sobota
Lukino
Hanz
Cary
Tiburon
Hardcam
Leo
Max
Láďa
MartasZ
mackoj
Josef (?)
vipe
Pokaymu
bLowik
Patek
Black_sheep
Dogi27
Ivan
Borek
Romcis
zaludnikrs
Dráček
Rasty
Mates
Masarina
Jirka1
Lukáš
Sobota
Lukino
Hanz
Cary
Tiburon
Hardcam
Leo
Max
Láďa
MartasZ
mackoj
Josef (?)
vipe
Pokaymu
bLowik
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 18 dub 2006, 23:26, celkem upraveno 3 x.
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem Ti psal na mail ze prijedu jenom na Patek, ale v seznamu tady jsem se ted nenasel....
I kdyz... Panove, jsem vytocenej jak beruska, protoze jsem auticko dneska hodil do servisu, na vymenu par veci, vcetne pruzin a tlumicu, a ty neseriovy tlumice ktery jsem si objednaval odjinud (a asi trikrat se u prodejce ujistoval ze budou na my auto sedet) tam samozrejme nejdou... Takze prijedu pokud dokaze servis sehnat tlumice narychlo jinde, a dodelat to do patka... Boze, nekdy bych prodejce a vyrobce opravdu rad... vsak vite co
I kdyz... Panove, jsem vytocenej jak beruska, protoze jsem auticko dneska hodil do servisu, na vymenu par veci, vcetne pruzin a tlumicu, a ty neseriovy tlumice ktery jsem si objednaval odjinud (a asi trikrat se u prodejce ujistoval ze budou na my auto sedet) tam samozrejme nejdou... Takze prijedu pokud dokaze servis sehnat tlumice narychlo jinde, a dodelat to do patka... Boze, nekdy bych prodejce a vyrobce opravdu rad... vsak vite co
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Ve ctvrtek reknu jasnej verdikt..zlobej me finance a vydaje...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
To hardcam:doufam ze nezradis ,od tebe bych to necekal,jinak mam taky spatnou zpravu ale asi jenom pro me,naraznik sem dal na dofinishovani jednomu chlapkovi a nejak se nema na to,dodelat ho takze nevim co s tim,jako doufam ze do ctvrtka to bude uz to odklada nejmin mesic a kdyz to bude tak urcite to nestihnu uz nalakovat ale dojedu i bez laku,a kdyz nebude naraznik tak dojedu i bez neho poldum ujedu ale ticho
Jiřa