spotreba
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
TO RYBA: no člověče já to měl v F 96 a najeto 230 000 a takhle papala,ale hlavně ta 1.5 nejede.....a zase je nejlepší co se týče životnosti....nejlehčí nohou a to se nedá říct že jedeš sem se v Praze dostal na
8l /to byl rekord/ a to mě docela štvalo...to si můžeš klidně koupit 626 GFko ve 2.0 litru a ta oproti ty 1.5 jede a žere stejně...můžu to opravdu tvrdit....jezdíme do práce s kámošovou 626 a to je 98 a má naběháno 220 000 a v létě se držíme se zapnutou klimou a věčnym stáním na blbý Jižní spojce do 8.5 litru a to auto zná jen Prahu.....šel bych spíš do toho GFka...jjinak další človíček má 1.5 v sedanu BJ 2001 takže Facelift a nadavá kudy chodí jak to nejede a ten jezdí 8L
No a jestli říkáš že ti Lantra papá 7.5 když jedeš jak prase,tak to já když jel jak prase,tak to jistila 12tka........
8l /to byl rekord/ a to mě docela štvalo...to si můžeš klidně koupit 626 GFko ve 2.0 litru a ta oproti ty 1.5 jede a žere stejně...můžu to opravdu tvrdit....jezdíme do práce s kámošovou 626 a to je 98 a má naběháno 220 000 a v létě se držíme se zapnutou klimou a věčnym stáním na blbý Jižní spojce do 8.5 litru a to auto zná jen Prahu.....šel bych spíš do toho GFka...jjinak další človíček má 1.5 v sedanu BJ 2001 takže Facelift a nadavá kudy chodí jak to nejede a ten jezdí 8L
No a jestli říkáš že ti Lantra papá 7.5 když jedeš jak prase,tak to já když jel jak prase,tak to jistila 12tka........
hm, no uvidim...v uzsim vyberu je mazda 323, toyota corolla, mitsubishi lancer, honda civic/accord a pochopitelne lantra. No, projedu to a uvidim. Nejde mi ani tak o km na tacho (stejne to je lez) jako o stav a stari...takze radsi mladsi
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Máte naprostou pravdu. To jsem jel opravdu na spotřebu a protože jsme jeli na výlet. samozřejmě mě nebavilo že mě předjela kdejaká fabka a že jsem jenom na silnici zavazel. Také mám rád svižnou jízdu a zvuk motoru ve vysokých otáčkách. jenže penze není na rychlou jízdu moc prima.
Čau hyundai! Accent 1,3 2005
moje zkusenost
Zdarec, se svym Accentem mam takove zkusenosti: natankoval jsem plnou nadrz - ujel 95km - dotankoval zase plnou - 5.8l. Jel jsem 50 az 110km/h.
Hyundai Accent 1.3 1995
Toz hlavne vitej mezi nama! - to jakoze prvni vec... no a ta dalsi: At ti slouzi a nezlobi!!! (myslim auto) ....a to druhy takyLuki píše:Accenta mám teprve 14 dní a zajíždím ho. Palubní počítač ukazuje spotřebu 6.9 l a to jezdím přes celý město do práce a zase zpátky. Jinak na delší trase mi ukazoval 6.2 l.
tož děkuju pěkně
jsem nebyl schopnej tohle fórum přes google najít. Poradil mi kamarád, by mě nenapadlo psát koncovku .net
Prolejzám to tu a nacházím spóustu užitečných rad. Zatím mě nejvíc zajímá to odhlučnění zadku. Motor skoro neslyším, ale zadní kola jo
jsem nebyl schopnej tohle fórum přes google najít. Poradil mi kamarád, by mě nenapadlo psát koncovku .net
Prolejzám to tu a nacházím spóustu užitečných rad. Zatím mě nejvíc zajímá to odhlučnění zadku. Motor skoro neslyším, ale zadní kola jo
Accent 1.3i 5dv, r.v. 2005
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
koupeno nové v Dubnu 2006. Prodáno v prosinci 2008. Najeto skoro 20 tisíc km.
Dost dobrá rada.Ty si jako ten lékař ke kterýmu přijde pacient a říká-Pane doktore.Jím mrkev a jde ze mě mrkev.Dám si okurku a jde ze mě okurka...Chytrý lékař praví-no tak jezde ho.naFelotron píše:...no tak je odmontuj!!!Luki píše:Motor skoro neslyším, ale zadní kola jo
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!