![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Přemýšlí o tom,že předělám muziku v autě když mi Hundajka,tak pěkně
slouží!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
tobe se taky nelibi co puvodni podsviceni? ja jen ze romcisovi taky ne, pritom je to moc pekny to bily podsviceni..ivan.raffai@seznam.cz píše:No,tak už mám taky rádijko Hyundai,není to zrovna ten typ s usb-čkem a flashešem,ale to nevadí!!![]()
Dostal jsem ho k vánocům a jsem s ním dost spokojenej![]()
Podsvícení má modré a svítí super,zamozřejmě i hraje,všechno funguje jak má!
Akorát mi štve,že to podsvícení mi nesvítí stejně jako na autě,takže až se
oteplí budu dělat pokusy s podsvícením,protože to co tam mám ted mi vůbec nevyhovuje!
ivan píše:No,tak už mám taky rádijko Hyundai,není to zrovna ten typ s usb-čkem a flashešem,ale to nevadí!!![]()
Dostal jsem ho k vánocům a jsem s ním dost spokojenej![]()
Podsvícení má modré a svítí super,zamozřejmě i hraje,všechno funguje jak má!
Akorát mi štve,že to podsvícení mi nesvítí stejně jako na autě,takže až se
oteplí budu dělat pokusy s podsvícením,protože to co tam mám ted mi vůbec nevyhovuje!
Ahojky neodolal jsem a pořidíl jsem si v akci CRM1053SU a přesně jak řikaš jsem z toho jejich návodu tumpachový. Nemohu nastavit dopravní zpravodajství (ne že bych ho nutně potřeboval .. většinou raději poslouchám svou hudbu než radia). A další drobností. Nesehnal jsi někde slušnější návod? Ja prolezl net a hledal ho v angličtině, ale nějak jsem nepochodil.Mitch píše:Ahoj všichni.
Taky jsem o tomhle rádiu uvažoval, ale nakonec jsem do Ely koupil to bez karty (1033?) a flashku zvlášťAkorát mi trochu zamotal hlavu návod, který je fakt minimalistický. A možná i kvůli tomu to mám blbě nastavené. Přijde mi, že ve městě (Pha/Brno), kde by měl být signál rádia jak víno to moc dobře nehraje a na dálnici mi to dost často přeladí stanici na jinou a pak zase zpátky (i víckrát během dejme tomu půl hodiny).
Nevíte jestli je to špatným nastavením funkcí nebo jsem chytil špatný kus? Jinak USB hraje v pohodě, akorát mě zklamalo že se dá posouvat jen +- jeden song.
Předem díky.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |