![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
a výsledek?? okousané kola od asfaltu na pravé straně, proražený bok pravé zadní pneu a možná ohnuté rameno
![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
a ta kur*a si vesele pokračovala ve své prasojízdě dál
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tak to zamrziLimitz píše:tak sem se dneska vracel ze Zlína a jel sem zkratkou k nám do obce, poměrně úzká cesta, samá zatáčka a stromy přes které do nich nejde vidět, no a pak se to staloz ničeho nic se z jedné s těch zatáček vyřítila kráva v audině a letěla přímo na mě
strhl sem to do příkopu....
a výsledek?? okousané kola od asfaltu na pravé straně, proražený bok pravé zadní pneu a možná ohnuté rameno![]()
a ta kur*a si vesele pokračovala ve své prasojízdě dál![]()
Ja o tom vim taky sve,bohuzelmayq píše:Tak to je na budku, kvoli takymto by clovek najradsej nesadol za volant... To ma mrzi ze sa ti stalo nieco take a dufam ze to nebude nic vaznejsie, skusto hodit na poistovnu, spravil si nejake foto ?? Ale cloveka to vykolaji, viem o tom svoje...
foto sem na místě nedělal, nějak sem na to nepomyslel, jen sem kurv*val když sem házel na zadek rezervu a teď venku leje takže foto udělám zítra pokud nebude hnusněmayq píše:Tak to je na budku, kvoli takymto by clovek najradsej nesadol za volant... To ma mrzi ze sa ti stalo nieco take a dufam ze to nebude nic vaznejsie, skusto hodit na poistovnu, spravil si nejake foto ?? Ale cloveka to vykolaji, viem o tom svoje...
Ja som na to tiez nepomyslel, nic si z toho nerob som myslel ze tam nieco rozflakam, a teraz po dazdi uz moc nejazdim teda fakt len ked musim ale ludia su arogantni a precenuju svoje sily lenze ako si valia za sucha neexistuje tak ist za mokra a nie este dazda...Limitz píše:foto sem na místě nedělal, nějak sem na to nepomyslel, jen sem kurv*val když sem házel na zadek rezervu a teď venku leje takže foto udělám zítra pokud nebude hnusněmayq píše:Tak to je na budku, kvoli takymto by clovek najradsej nesadol za volant... To ma mrzi ze sa ti stalo nieco take a dufam ze to nebude nic vaznejsie, skusto hodit na poistovnu, spravil si nejake foto ?? Ale cloveka to vykolaji, viem o tom svoje...
Tak to si na tu smolu ktoru si mal stastny to clovek...Limitz píše:teď přestalo pršet:) tak zkusím lehnout pod auto a podívat se na ten spodek a kámoš by měl teď dojít pro ty kola
s tohoto důvodu sem rád že bydlím na vesniciosobně znám potřebné lidi a oprava kol by měla vyjít na pár piv
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |