sraz 21-22.4 - aktualni informace!!!
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Jiro, tesim se na to od ty doby, co o nem vim, ale vydaje me proste obcas prekvapej..bouchla mi guma, takze musim koupit novy atd., atd...jeste je sance, ze se situace do ctvrtka zlepsi...uvidime
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
zkus mjauto.cz maj tam tlumiče KYB Excel (měl jsem je a nejsou špatné, záruka 2roky) za cca 1900Kč/Ks. Mě celá sada 4 tlumičů vyšla na 8000KčDráček píše:Ja jsem Ti psal na mail ze prijedu jenom na Patek, ale v seznamu tady jsem se ted nenasel....
I kdyz... Panove, jsem vytocenej jak beruska, protoze jsem auticko dneska hodil do servisu, na vymenu par veci, vcetne pruzin a tlumicu, a ty neseriovy tlumice ktery jsem si objednaval odjinud (a asi trikrat se u prodejce ujistoval ze budou na my auto sedet) tam samozrejme nejdou... Takze prijedu pokud dokaze servis sehnat tlumice narychlo jinde, a dodelat to do patka... Boze, nekdy bych prodejce a vyrobce opravdu rad... vsak vite co
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mates!!!!! Jestli chceš vědět jak budí Joudové, tak bacha na to, jukni na mou přezdívku!!!!! A jinak já budím tak nějak asi že pustim hodně nahlas radio!!!!!!!
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
tý jo lidi proflák jsme že jedu v sobotu na srazík a přihlásili se kámoši že chtěj jet se mnou tak vezu bamdu 3 lidí Teda chudáci neví do čeho jdou do coupátka Ale jejich boj když chtěj maj to mít
coupe 2.0 16V 12/1998 lauf 109 dB
www.xsoundtuning.cz
www.xsoundtuning.cz
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
No,já musím přijet určitě-když podle mapky co sem dal Black,pokřtili vesničku vedle letiště na BOREČEK Volal starosta tamní obce BOREČEK-že mě chtějí slavnostně předat klíče od brány vesnice .
Neodpustím si zvolání Horsta Fuchse-NO NENÍ TO SKVĚLÉ Kdo má své město-no město ,VESNICI-no,vesnici ,OSADU-no,osadu ,vlastně uvidíme,ale zní to "rozkošně". Marně hledáte Hardcamov,Joudov,Matesov,Kyrglíkov,B.Sheepov...... Jako součást srazu,vás zvu do "BOREČKOVA".
Ještě vzkaz pro Hanze(přijede v 9.00hod.)-přesně v 8.59hod.dojídám se slastným úsměvem za zpěvu ptáků, poslední kousek ,POSLEDNÍHO šniclu. Olizuji prstíky a mezi stromy vjíždí na letiště spěšně(leč pozdě) Hanzův gang. :shock:S ještě mastným úsměvem jdu přivítat hladové hosty.
Neodpustím si zvolání Horsta Fuchse-NO NENÍ TO SKVĚLÉ Kdo má své město-no město ,VESNICI-no,vesnici ,OSADU-no,osadu ,vlastně uvidíme,ale zní to "rozkošně". Marně hledáte Hardcamov,Joudov,Matesov,Kyrglíkov,B.Sheepov...... Jako součást srazu,vás zvu do "BOREČKOVA".
Ještě vzkaz pro Hanze(přijede v 9.00hod.)-přesně v 8.59hod.dojídám se slastným úsměvem za zpěvu ptáků, poslední kousek ,POSLEDNÍHO šniclu. Olizuji prstíky a mezi stromy vjíždí na letiště spěšně(leč pozdě) Hanzův gang. :shock:S ještě mastným úsměvem jdu přivítat hladové hosty.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
ty jsi hroznej provokater, viid?Borek píše:No,já musím přijet určitě-když podle mapky co sem dal Black,pokřtili vesničku vedle letiště na BOREČEK Volal starosta tamní obce BOREČEK-že mě chtějí slavnostně předat klíče od brány vesnice .
Borku jen aby ti něco ke snídani zbyloBorek píše:No,já musím přijet určitě-když podle mapky co sem dal Black,pokřtili vesničku vedle letiště na BOREČEK Volal starosta tamní obce BOREČEK-že mě chtějí slavnostně předat klíče od brány vesnice .
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv.,
PRODÁNO 05/2012
PRODÁNO 05/2012
řízky a sraz
No když tak pozoruju Borkovo reakce na řízky, tak snad budu muset říct mojí paní aby nám sebou nějaký udělala nebo co. Počítal jsem s tím, že nebudu sebou muset vézt žádný jídlo, že pan Borek veze plný kupé řízků, ale situace se zkomplikovala. To teda nevim, nevim. V pátek bude dělat, že žádný nemá a v sobotu ráno než vstanem tak se ztrhne. Že jsem se trefil?
New Santa Fe 2.2 CRDI Elegance
To Borek:
Jak chceš, ty provokatére, já si sjedu do mimoně do dřevěnky na obídek a tebe nechám o hladu na betonu letiště Ostatní kamarády klidně vezmu sebou na spanilou jizdu
Jinak Hanz je šésky Jan a já mám Janov a Jouda je civilním ménem Ondra a ten má Ondřejov
Jak chceš, ty provokatére, já si sjedu do mimoně do dřevěnky na obídek a tebe nechám o hladu na betonu letiště Ostatní kamarády klidně vezmu sebou na spanilou jizdu
Jinak Hanz je šésky Jan a já mám Janov a Jouda je civilním ménem Ondra a ten má Ondřejov
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........