spotreba u getz
Moderátoři: vipe, Moderátoři
- Nio96
- **
- Kontaktovat uživatele:
Re: spotreba u getz
Nu známej říká, že bych si mohl něco udělat s lamba sondou nebo něco tam okolo..
Moje:
Getz 1.4 16V Dynamic - 71,3KW Blue Onix(modrý interiér)12/2008
My Car: http://www.hyundaiclub.eu/car_detail.php?id=245
Přítelkyně:
Renault Clio II 1.4 RXE - 55KW hnědá metalýza
Přítelkyně:
- Reklama
ja bych rekl, ze s takovou veci se pocita, ze by mohl dojit benzinNio96 píše:Nu známej říká, že bych si mohl něco udělat s lamba sondou nebo něco tam okolo..
jasne je, ze to autu nejak zvlast neprospiva, ale myslim ze kdyz se to stane jednou, nemelo by se nic stat
Getz 1.5 CRDi r.v. 2003
chiptuning z 60kw/182NM na 80kw/228NM
- Nio96
- **
- Kontaktovat uživatele:
Nu tak to je jedině super ještě se mi to nestalo, ale chci si to zjistit abych pořád netankoval pokaždý kdy se mi rozsvítí rezerva.. se strachem, že na levnější benzínku nedojedu..
Moje:
Přítelkyně:
Přítelkyně:
no co sem slysel tak je to nebezpecne hlavne u turbonafty (me se teda nestesti nic nestalo)Nio96 píše:Nu tak to je jedině super ještě se mi to nestalo, ale chci si to zjistit abych pořád netankoval pokaždý kdy se mi rozsvítí rezerva.. se strachem, že na levnější benzínku nedojedu..
u formana se mi to stalo nejmin 3x a nikdy zadny problem
Getz 1.5 CRDi r.v. 2003
Jezdit na vypary nebo s malym mnozstvim benzinem neni dobry ani pro naftu, ale ani na benzin. Byl jsem na to upozornet uz u prvniho auta, tehdy jako student - a to tenkrat jen tezko slo jezdit s plnou nadrzi.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
mno, je to pravda , ale i na dva litry se dá jet, není ovšem dobré jet až do úplného vyždímání, dojde k nasátí vzduchu čerpadlem a nemuselo by to nastartovat i po dolití benzínu a mohlo by dojít i k poruchám na vstřiku a řízení
i20 1,2/57kW comfort - 3/2009 do 11/2018 ~89007 km
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
† R_Mégane 1,4/51kW/1997;ŠKODA 125 /1989 & Spartak /1959
momentálně Honda Jazz 11/2018
Presne tohle se mi stalo s Nissanem Primerou - benzinku jsem uz videl ... ale nedojel k ni a zavzdusnil jsem se palivove potrubi. pak ani doliti nepomohlo - cerpadlo totiz benzin nepoda - nevznikne tam podtlak, kdyz jede naprazdno. Takze jsem musel pekne dlouho jezdit se zarazenym kvaltem na lane abych to odvzdusnil. Jo a jinak - diky tomuhle si taky clovek oddela prepazky v katalyzatoru - proto se rika, auto s katalyzatorem neroztahovat. benzin se tam totiz nazene a pak detonuje.amaize píše:mno, je to pravda , ale i na dva litry se dá jet, není ovšem dobré jet až do úplného vyždímání, dojde k nasátí vzduchu čerpadlem a nemuselo by to nastartovat i po dolití benzínu a mohlo by dojít i k poruchám na vstřiku a řízení
Jo a rada z tohodle plynouci - pokud dojde benzin - VYRADIT A NECHTA MOTOR ZDECHNOUT/VYPNOUT - NIKDY NEDOJIZDET NA ZARAZENY KVALT - to totiz vede k tomu zavzdusneni.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
- Nio96
- **
- Kontaktovat uživatele:
Jojo to mi říkal známej, že když to zkusim tak hned jak to chcípne tak hned vyřadit a chcípnout..Amalfi píše:Presne tohle se mi stalo s Nissanem Primerou - benzinku jsem uz videl ... ale nedojel k ni a zavzdusnil jsem se palivove potrubi. pak ani doliti nepomohlo - cerpadlo totiz benzin nepoda - nevznikne tam podtlak, kdyz jede naprazdno. Takze jsem musel pekne dlouho jezdit se zarazenym kvaltem na lane abych to odvzdusnil. Jo a jinak - diky tomuhle si taky clovek oddela prepazky v katalyzatoru - proto se rika, auto s katalyzatorem neroztahovat. benzin se tam totiz nazene a pak detonuje.amaize píše:mno, je to pravda , ale i na dva litry se dá jet, není ovšem dobré jet až do úplného vyždímání, dojde k nasátí vzduchu čerpadlem a nemuselo by to nastartovat i po dolití benzínu a mohlo by dojít i k poruchám na vstřiku a řízení
Jo a rada z tohodle plynouci - pokud dojde benzin - VYRADIT A NECHTA MOTOR ZDECHNOUT/VYPNOUT - NIKDY NEDOJIZDET NA ZARAZENY KVALT - to totiz vede k tomu zavzdusneni.
Moje:
Přítelkyně:
Přítelkyně:
jo to sem delal tak nejak automatickyNio96 píše:Jojo to mi říkal známej, že když to zkusim tak hned jak to chcípne tak hned vyřadit a chcípnout..Amalfi píše:Presne tohle se mi stalo s Nissanem Primerou - benzinku jsem uz videl ... ale nedojel k ni a zavzdusnil jsem se palivove potrubi. pak ani doliti nepomohlo - cerpadlo totiz benzin nepoda - nevznikne tam podtlak, kdyz jede naprazdno. Takze jsem musel pekne dlouho jezdit se zarazenym kvaltem na lane abych to odvzdusnil. Jo a jinak - diky tomuhle si taky clovek oddela prepazky v katalyzatoru - proto se rika, auto s katalyzatorem neroztahovat. benzin se tam totiz nazene a pak detonuje.amaize píše:mno, je to pravda , ale i na dva litry se dá jet, není ovšem dobré jet až do úplného vyždímání, dojde k nasátí vzduchu čerpadlem a nemuselo by to nastartovat i po dolití benzínu a mohlo by dojít i k poruchám na vstřiku a řízení
Getz 1.5 CRDi r.v. 2003