Kolik KM má vaše auto najeto???

Pokec o všem, co se jinam nehodí.

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
ryba

Příspěvek od ryba »

xmrak píše:Tak, prasklo táhlo k řazení, to bylo někdy okolo 10000
potom se u getze špatně řadí ve vysokých otáčkách a když máš rozjeté auto na nějakých cca 120km/h vyřadíš a chvilku počkáš tak más pak problém zařadit rychlost úměrnou rychlosti.
Další věc je že vůle v řízení. Podle servisu je normální, ale podle automechanika je takovahle vule ostudou servisu.
Jedny z prvních světel se mlží v jakym koliv počasí. Krom předního levého světlometu mam komplet nové. Pak tu máme centrál. Porstě zamika jenom kdy chce. Je to prý vadným snímačem ve dveřích řidiče.
Asi tak jednou nebo dvakrat za rok se musi promazat klika pátých dveřích, protože zůstává vyset,
Zadní dveře jdou naprd zavírat. Musí se použít ten správný grif. Blondýny mi ty dveře zabouchnou až tak napotřetí a to stylem že mam strach aby se to autíčko nerozpadlou tou ránou.
Papá to olej jak protržený. Vysoké otáčky tomu nesvědčí.

Omlouvam se za pravopis. Nikdy mi nešel.

no tak to je skutecne predevsim vizitka servisu, ta vule se opravi geometrii, ale poradnou, ze. Adekvatni rychlosti ve 120 doufam nemyslis dvojku:)) Pak je tam nejaka zavada, to je mozne. Mlzeni svetel je ostuda, ano. Central jsem tu nekde popisoval, je tam dost mechaniky a muze byt jen volna. Co se tyce zavirani zadniho vika...taky uz tu nekdo psal ze se mu jen posunul zamek a jen ho presrouboval zpet...nekde v Accentu.

No a olej ve vysokych tockach to zere leccos...kdyz se s tim jezdi pres 4000 dlouhodobe...
Lantra 93/1,5 8v, slouzila dobre, bud ji zeme lehka. Nyni mondeo 2,0i
Reklama

Hanz

Příspěvek od Hanz »

ty vado, tobe ty kilacky docela skacou jen co je pravda..[/quote]

To víš, do práce to mám 36 a kousek km. Takže s nějakou tou pojížďkou si úspěšně přičtu tejdně 500km bez výletu o víkendu. 8)
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
goblin
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od goblin »

Tak to já mám za 3 a půl roku 86tis a nějaký drobný, a od února mě to přiskakuje cca o 1000km měsíčně.
Hyundai Accent 1.3 SOHC,12 V r.v. 2002, LPG
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

To bylo na koho, Hanzi?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

no na koho to tak mohlo byt? :oops: :lol: :P
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Já když auto koupil,mělo 74000km.Mám ho 4 měsíce a už má 81000 :P Bylo to koupený i se serviskou,ale kamarád mi tvrdí že se dají lehce zfalšovat :cry: Tak nevím čemu věřit???Ale stejně ho mám rád-má i jméno :roll: No jo,láska je láska :wink:
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
miltic
**

Příspěvek od miltic »

já mám 175.000 ale je to 1000procent poctivý ačkoliv to měl příbuznej a pravidelně servisoval, takže i serviska je a fakt můžu říct že je znát když se o to člověk OPRAVDU STARÁ, na pohled je vše jak nové-lak interiér opravdu super třeba jsem byl jen tak pro zajímavost mrknout v bazarech na nějaký coupátka a koukám jak koukám na tachometru nějakejch 70000 a to se nedalo srovnat všude všechno zašlý(ne teda všechny) ale v porovnání s mým jsem tomu na ty kilometry fatk nevěřil a co vím od známýho kterej dělá v bazaru tak i kolikrát vezmou z těch aut kloudný díly a daj tam jiný(horší :evil: ) ale projeví se to časem, to oni už na to svý fígle maj, to aby člověk ani servisce nevěřil protože ať věříte nebo ne tak dovedou i zfalšovat servisku!!!a to bez větších problémůp,třeba i z německa!!!!!
Jo a zatím jsem s tím závažnější problám neměl žádný, jen brzdy a výfukové potrubí a jednou blblo startování takže vše v poho
PS:_jak se člověk stará tak se mu to vrací, takže pozor na předchozí majitele...
black_sheep

Příspěvek od black_sheep »

no ja koupil sice na pohled krasnej, motoricky dobrej, ale docela autak s hodne bolistkama, tlumice v riti, kotouce meli na male, desticky taky, zadni brzdy vyhnily, lemy zadni zakitovany uz, vejfuk drzel silou vule, proste seznam jako krava... ale na pohled fakt mazlicek, takze bacha na to.. noo postupne jsem do nej nasypal vic nez me stal a ted uz jen novej kabatek a bude zase jako pred 14ti rokama 8) myslim ze bych ho bezproblemu prodal, ale fakt se mi nechce :)
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Nejlepší ojetiny jsou od starších lidí.Koupí nový auto,garážujou,jezdí pravidelně na servisky,nehoní ho..Prostě si ho hejčkaj..Děda si koupil novýho favorita,má najeto tak 50000km...Krásnej kousek.Táta zas koupil před 3 rokama Fabii.Byl jsem sice proti,ale koupil ji.Za 3 roky "nalítal" 6000km :shock: Na zimu vyndá baterku a jezdí s jiným autem.ani když prší tak nevyjede :? Fakt...bude to hustej veteránek :lol:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Hanz

Příspěvek od Hanz »

4 Kyrglik:
Je to fšecko úplně jedno-
-nový ztrácí hodnotu a nevíš, jestli bude fungovat (zkus to reklamovat a uvidíš)
-u ojetého zase můžeš věřit, že je po starším motoristovi a doufat, že to nehonil jeho vnuk.....

Vyber si a věř...... já takhle koupil Mondeo po německým doktorovi a nakonec jsem ho za neúměrných cenových položek léčil sám. :cry:
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

To Hanz:Na tom taky něco bude...Nejlepší je mít dost peněz a mít na věčný opravy :shock: Ale zase když je někdo v tý těžký vatě :lol: Tak to je jedno co si koupí...Já jsem ještě student,takže až tak velikej balík nemám :cry:
Hyundai Coupé 2.0 16v
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Auto po starym paprdovi nechci...vetsinou jezdit neumej, auto je spatne zajety, pomaly, celou dobu jezdi na buhvi jakej benzin, kterej jeste pres vsechny zimy v aute trci...nechci...taky mam auto po doktorovi:)
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Rasty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rasty »

Oou tak nevim zdali to mám psát. Mé coupé má právě 149600 a za chvilku jdu na prohlídku. Jj je to dost na to že je to 3roky starý, ale hold to jezdilo služební cesty no :? ale stav super bez jediné chybyčky
Obrázek

† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Vita
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vita »

Ja mam najeto 107 000 ... Na to, ze je z roku 1992 je to super ... :wink:
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Kyrglík

Příspěvek od Kyrglík »

Vita píše:Ja mam najeto 107 000 ... Na to, ze je z roku 1992 je to super ... :wink:
A není to už jednou přetočený?? :shock: To jsem měl na mým strarým Golfovi II. :roll: R.v. 1987 a najeto měl jen 140000 :?
Hyundai Coupé 2.0 16v
Odpovědět

Zpět na „Pokec“