Hardcam píše:Machy, kdybys mi objektivne zhodnotil Krumlovsko, vubec bych se nezlobil a byl bych Ti zavazan...mame jet od patku do utery na raft a zvazujeme, zda vubec jet.
Se omlouvám, ale půl dne nám něšel v rachotě net
, tak píši až teď. Tak že, Lipno odpouští 80 kubíků (obvykle je to do 50). Ve Větřní chybí cca. půlmetr do vylití. Jinak v zákrutách je to vylité do luk. V oklí Zl. Koruny je to taky vylité. Vodáci ani rafťáci nejezdí, jeden raft v poslední době jel a kluk z nej se utopil a jak mi říkal kámoš z Větřní je to jen pro vysokej adrenalín nebo pro ty co se nemaji moc rádi. Navíc budou asi vytopené kempy v okolí Krumlova. Na Malši to je obdobné. Přehrady se totiž zbavujou vody, čekaji se další deště. U nás svítí celej den mozol, jak jinak
. Horní tok Otavy přes Sušici až po Strakonice by sjízdnej asi byl, jel jsem tam v neděli a až tak moc divoký to nebylo, i na raftech jeli. U nás to stále plní Volyňka, tak směr na Písek a Orlík asi moc dobrej nebude, jelikož ani Blanice moc rychle neustupuje (Bavorov a Strunkovice maji stále vody dost), tam jsem byl včera u bratránka, tak to mám z první ruky a na vlastní oči. Toť tak v kostce vše.
Hyundai Lantra kombi 1.5 12V GLS/r. v. 2000