![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Moderátoři: Martun, Moderátoři
K Anconě ?? tak to je parádaadam221 píše:Ideme do Marotty, to je pri AnconeDufam, ze bude dobre pocasie... Uz sa straaasne tesime... Dufam, ze to dobre dopadne a Accentik to vydrzi aj po druhy krat
Vlani sme tam boli tiez s
.. Inac Vildo, mali ste v aute priputaneho psa? Lebo zevraj musi... Tak som aj kupil taky postroj co sa zapina do pasu
Pescaru jsem taky měl na trase do ViesteBorek píše:Tak to se v Itálii prostřídáme.Jedu asi 130km jižněji pod Anconu-jmenuje se to Silvi Marina-kousek od Pescary.Itálii mám rád,ale čím jižněji člověk jede,tím je to větší divočina na silnicích.
Ale stále to není nic,proti Portugalsku.
![]()
Už se nikam Vildo nechystáš?
Budeme mít od známejch půjčenej jejich víkendovej domek.vinklar píše:Pro Jíra T.
Do toho Kotoru jedete na blind nebo to máte zajištěný přes cestovku?My jedeme do Černý Hory na blind ale to bude září tak to nebude snad tak narváno. Máš už promyšleno kudy pojedeš?Já jedu z Plzně přes Č.B. Linz,Graz,pak objet dálnici v Slo.
a po dálnici až k moři.
Díky za odpověď Vinklar
ZdeněkSvoboda píše:Ahoj
My jedeme od 1.8. - 14.8. kousek od Splitu do Rogoznice
Plánovaný odjezd 2. cca ve 02:00, v poledne přijezd na místo.
870 km, ve Slovinsku po dálnici nepojedeme...budeme se také vyhýbat poplatkům (předraženým) Jinak v Rakousku si budu muset koupit 2x známku na 10 dnu (15 Euro) a v Chorvatsku to vychází od Zagrebu do Šibeniku 136 Kun (530Kč), takže v pohodě. Už se taky těším...jsem zvědavej, zda to zajedu s nádrží na jeden zátah
Tož vítej zpátkyadam221 píše:Caute, Taliansko zmaknute uplne v pohodeCesta dokopy 2500km.. 50% cesty s klimou..
Cesta BA - Marotta, Marotta - Gardalandia - zabavny park, Marotta - San Marino, Marotta - BA..
Priemerka 5,2L podla PP... Obsadenost auta - Full4 dospely, a dvaja psici.. Kufor som ledva zavrel..
Cestovna rychlost 120 - 150km/h obcas daka zapcha na dialnici.. Cena nafty v IT cca 1.1€ a benzinu 1.35€
S autom maximalna spokojnost a uplne v pohode to zmaklo
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |