Ahoj,
předem se všem omlouvám, ale jako čerstvej a ještě nevybouřenej uživatel to tady asi budu trochu spamovat .
K Santovi jsme dostali zdarma i handsfree od firmy http://www.casystem.cz/produkty/hands-free.html, které mne ovšem moc neuspokojuje svou jednoduchostí. Očekával jsem ovládání na volantu (když už tam ta tlačítka jsou) a napojení na audio/video/navigaci nebo alespoň samostatný display. Tlačíka jsou přímo na pecce, kterou mám u řadící páky a display žádný. Nevidím tedy, kdo mi volá a pokud si chci zavolat, tak stejně musím manipulovat s telefonem nebo hledat tu pecku a použít hlasové ovládání. Nejsem zastáncem telefonování za jízdy, ale občas není zbytí.
Vím, že se darovanému koni nemá koukat na zuby, ale toto trochu kazí celkový dojem.
Doma mám Parrot 3400 LS-GPS (obdoba http://www.parrot.com/catalogue/catalog ... -ls-color/), který má poměrně velký display, vlastní tlačítka a možnost i hlasového ovládání. Bohužel jej není možné na Santova tlačítka připojit a ani nevím, kam bych ho dal aby byl hezky "po ruce" a nekazil dojem. Parrot ještě nabízí modely 3000 (bez displaye) a 3100 (s diplayem), které se dají za použití adaptéru ovládat z volantu.
Chci se tedy zeptat, jaká hadsfree používáte vy a kde jsou umístěna.
Díky za názory
PB.
Handsfree v Santovi
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Handsfree v Santovi
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
- Reklama
Re: Handsfree v Santovi
povecine avic
Re: Handsfree v Santovi
Co to je AVIC? Integrovaná navigace? Já tam mám HAVN-100 a to v sobě handsfree nemá.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009