Handsfree v Santovi

Santa Fe druhé generace, 2006 -2012

Moderátoři: miooo, Moderátoři

Odpovědět
PetrB
**

Handsfree v Santovi

Příspěvek od PetrB »

Ahoj,
předem se všem omlouvám, ale jako čerstvej a ještě nevybouřenej uživatel to tady asi budu trochu spamovat ;-).

K Santovi jsme dostali zdarma i handsfree od firmy http://www.casystem.cz/produkty/hands-free.html, které mne ovšem moc neuspokojuje svou jednoduchostí. Očekával jsem ovládání na volantu (když už tam ta tlačítka jsou) a napojení na audio/video/navigaci nebo alespoň samostatný display. Tlačíka jsou přímo na pecce, kterou mám u řadící páky a display žádný. Nevidím tedy, kdo mi volá a pokud si chci zavolat, tak stejně musím manipulovat s telefonem nebo hledat tu pecku a použít hlasové ovládání. Nejsem zastáncem telefonování za jízdy, ale občas není zbytí.
Vím, že se darovanému koni nemá koukat na zuby, ale toto trochu kazí celkový dojem. :-k
Doma mám Parrot 3400 LS-GPS (obdoba http://www.parrot.com/catalogue/catalog ... -ls-color/), který má poměrně velký display, vlastní tlačítka a možnost i hlasového ovládání. Bohužel jej není možné na Santova tlačítka připojit a ani nevím, kam bych ho dal aby byl hezky "po ruce" a nekazil dojem. Parrot ještě nabízí modely 3000 (bez displaye) a 3100 (s diplayem), které se dají za použití adaptéru ovládat z volantu.

Chci se tedy zeptat, jaká hadsfree používáte vy a kde jsou umístěna.

Díky za názory

PB.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Reklama

dudl
**

Re: Handsfree v Santovi

Příspěvek od dudl »

povecine avic :D
PetrB
**

Re: Handsfree v Santovi

Příspěvek od PetrB »

Co to je AVIC? Integrovaná navigace? Já tam mám HAVN-100 a to v sobě handsfree nemá. :cry:
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Odpovědět

Zpět na „SANTA FE II“