Tak som sa dnes bol objednat na 75000km garancku a pripomenul som im ze uz 7 mesiacov mi blika motor check. Ze som bol u nich kvoli tomu dvakrat na diagnostike a ze to ukazalo vadny DPF filter, ze sa im ho ani nepodarilo zregenerovat.
Odpoved znela:
Jazdite asi vela po meste vsak??? Aaaaaaaano jazdim vela po meste.
Tak treba s autom vybehnut na dlhsiu trasu mimo mesto a on sa zregeneruje.
Takze napriklad ak vam odidu stabilizacne tycky, lebo vymetate vela mestskych dier, urobte cca 150 km mimo mesta a do mesta sa vratite vlastne s novymi tyckami, no to je super!!!!!!! Sudruhovia to maju vymakane!!!!!
kontrolka motoru check a filter pevnych castic
Moderátoři: miooo, Moderátoři
- Reklama
Re: kontrolka motoru check a filter pevnych castic
Vyject stim ven z mesta je mysleno vytacet motor, aby se utvorila dostatecne velka teplota a filtr se jakoby vypalil. Ja mel u sonaty problem ze me svitil stale check engine a zralo to cca 1l nafty navic. Problem byl v nejakom cidle u filtru kterej kontroloval teplotu a stale se to snazil zregenerovat ale nemohl kvuli cidlu.
Mitsubishi Evolution X 2009/02
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
Hyundai Sonata 2.0CRDi 16V 2006/10
prave ten isty problem mam ja, cidlo sa porucalo a blbne takze uz objednali nove
takze slava, po peripetiach mam vymene cidlo teploty. Auto zatial neblika a spotreba spadla asi o 1 liter. Momentalne v meste ukazuje 11,2l. Pred tym som mal aj 12,5l v pohode