Zavady ceeda + i30 - aneb,co se jinam nevešlo ;o)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Zavady ceeda + i30 - aneb,co se jinam nevešlo ;o)
Tak zajed do servisu, at ji sestelujou. Podle mne se kazda rucka casem vytaha. Je fakt, ze ja ji skoro nepouzivam, jen pri parkovani v opravdu prudkem kopci.
Jinak ja jsem dneska volal do servisu, at objednaji ty nova lanka k radici pace. Porad to drnci a rezonuje. A jestli to tim nebude, tak jim to hodim na hlavu....
Jinak ja jsem dneska volal do servisu, at objednaji ty nova lanka k radici pace. Porad to drnci a rezonuje. A jestli to tim nebude, tak jim to hodim na hlavu....
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v servise si zase urcite vypytaju 15 eur za nic...
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Proč by si měli něco vypytovat.Seřízení ruční brzdy v rámci reklamace.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
cize by za to nemali brat prachy? no pojdem sa na to opytat co mi povedia v servise...
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Určitě ne.Přijeď tam,že chceš reklamovat funkčnost ruční brzdy.A maximálně jim podepíšeš servisní lejstra.
Hošové zdravim vas. Komu to tady tak moc cukalo?
Cuka vam to i pri brzdeni motorem? Resp jizde bez plynu?-nazornej priklad: Rozjedu 4 r.stupen na 80km/h a pustim plyn, jak auto dojizdi citim kolem 3 tis. otacek takovy cuknuti jako by zafoukal vitr proti autu a to ho zbrzdilo. Je to evidentni. Nevim cim to je a pekne me to stve. Auto proste dojizdi plynule a okolo tech 3 tis. , co jsem tak pozoroval to tak skubne, ze telo ma tendenci jit dopredu. Proste presne jako ten vitr proti autu. Problem je, ze je bezvetri
Neco jako kdyz predjizdite kamion a vyjedete ze vzduchoveho pytle, chapete me?
Cuka vam to i pri brzdeni motorem? Resp jizde bez plynu?-nazornej priklad: Rozjedu 4 r.stupen na 80km/h a pustim plyn, jak auto dojizdi citim kolem 3 tis. otacek takovy cuknuti jako by zafoukal vitr proti autu a to ho zbrzdilo. Je to evidentni. Nevim cim to je a pekne me to stve. Auto proste dojizdi plynule a okolo tech 3 tis. , co jsem tak pozoroval to tak skubne, ze telo ma tendenci jit dopredu. Proste presne jako ten vitr proti autu. Problem je, ze je bezvetri
i30 1.4 + kn, 12/2007
Chápeme,mně to dělá,když mám zapnutou klimu na auto.Taky mně to trochu zaráželo,že je to i při jízdě bez plynu,ale bez zapnuté klimy to nedělá.
No to je mozny, klima ted v lete fakci jak o zavod. Tak to me ale pekne stve. Nereknu, kdyz si to cukne pri akceleraci tak mirne, ale tohle je evidentni Je to jako by me nekdo zatahl zezadu za automatysekul píše:Chápeme,mně to dělá,když mám zapnutou klimu na auto.Taky mně to trochu zaráželo,že je to i při jízdě bez plynu,ale bez zapnuté klimy to nedělá.
i30 1.4 + kn, 12/2007
No jedeš bez paliva,z něčeho si ta klima musí vzít energii,proto Tě to zpomalí.
Diky za vysvetleni, uz jsem mel strach, ze se neco pokazilomatysekul píše:No jedeš bez paliva,z něčeho si ta klima musí vzít energii,proto Tě to zpomalí.
A jak to maji vyreseny jiny automobilky, nevis?
i30 1.4 + kn, 12/2007
Problem sme riešili pred časom - pozri tému "Závady po 50 000 tis." Je tam aj vysvetlené technické riešenie u iných vozidiel. Mam to odskúšané - je to jednoznačne klíma. Problém cukania (a poriadneho) som riešil aj v servise, záver - vlastnosť vozidla. Je to zatiaľ jediná vec, ktorá ma u I30 sklamala. Neznášam leto...laufas píše:Hošové zdravim vas. Komu to tady tak moc cukalo?
i30 1.4 Comfort, Stone Black, 3/2009
i30 1,6 GDI STYLE, Satin Amber, 4/2014
i30 1,6 GDI STYLE, Satin Amber, 4/2014
Zdravím všechny, cuká mi to taky, i při klimě i bez ní, ale začíná se to kupit, mám jeden z prvních vozů z Nošovic začínám hořce litovat, manželka mi pořád říká, cos chtěl od korejca, atd. Štve mě vrzání sedadel, hlavně řidiče, připadám si jako na žebřiňáku a stydím se, že někoho vezu,musím to přehlušit rádiem, cca od 3.700 otáček tak do 4.100 začne motor neskutečně hučet a celé auto se rozrezonuje, hrůza, dnes jsem poprvé seděl při jízdě vzadu a od levého zadního kola se v zatáčce ozývají zvuky, jako kdyby se rezavá náprava měla každou chvíli zlomit, či co, s klimatizací se jede šíleně, při předjíždění vám to párkrát cukne pod pedálem, tak to raději vzdáte, spojku ani neřeším, fabka měla stokrát lepší, světla svítí šejdrem, jako kdyby šilhala, no molitan pod chladičem už mi přilepili, tak aspoň to, neřeknu, kdyby to bylo auto za pár šupů, ale za 340 tisíc, ať jdou do háje...
i30CW Weekend 2015 1,6Mpi/88kW
old hyundai i30 1,4/80kw Made In CZ
old hyundai i30 1,4/80kw Made In CZ
Koukám, že jsem měl vzít raději tu předváděčku z Koreje co mi nabízeli Každopádně bych tohle reklamoval nebo chtěl nový vůz, protože to vypadá na pěkně zfušovanej kousek, na motoru by v Nošovicích nic zkazit neměli bo se vozej z motorárny ze Slovenska.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Zdravim, tak mam dalsi problem. Ale mozna to neni autem, ale mnou. Mam ho paty tyden. Prvni dve natankovani byla v pohode. Pak jsem minuly tyden prijel k benzince, zastrcil pistoli, zmacknul a po dvou vterinach cvak a vyplo se to. A tak porad dokola. Tak jsem tam nacmrndal za 200 a jel jinam (jina benzinka te same firmy) a ouha. To same. Pak jsem zjistil, ze staci tu pistoli nepoustet naplno. Tece to sice pomalu, ale tece. No a ted dotaz. Jsem blby ja, pistole, nebo auto? Nikdy predtim (Felicie, Accent) se mi to nestalo.
Hyundai i30 1.4 Classic Plus moonlight blue
Znama vec i u jinych aut. Pistole tam musi byt malinko povystrcena a nastorc. V te nejlepsi pozici, kdy si pistole pekne sedne a clovek mysli, ze to odsava pary dokonale, se bude porad vypinat.