Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai sraz Morava
Hyundai sraz Morava
Pro ty, kteří se z jakýchkoliv důvodů nemohli zúčastnit srazu v Mimoni,
nabízím účast na srazu 8-10.9.2006 u Uherského Hradiště.
Takže, byl jsem pověřen Zdeňkem Dostálem po naší schůzce 21.4 v restauraci U Racka, abych dal sem do fóra pozvánku na sraz, tentokrát na Moravě. Chtěli bychom, připravit program na tři dny, pátek klasicky příjezd, sobota dle přání, orientační závod, jízda zručnosti a jiné ptákoviny,ukázka techniky PČR pro měření rychlosti vozidel, sprint s měřením radarem, neděle rozjezd domů. V sobotní noci návštěva sklípku, nebo táborák, co budete chtít, víno a slivovice budou .Ubytování v kempu, nebo na soukromém pozemku, samo, že se souhlasem majitele.Restaurace a výčep v místě. Dáváme vědět daleko dopředu, aby jste se mohli připravit a těšit.Pokud by někdo z okolí chtěl pomoct, budeme rádi. Zvem taky kamarády ze Slovenska, určitě to
budou mít blízko.
Hlaste účast, těšíme se na vás.
Zdeněk Dostál, Rade622
Pro ty, kteří se z jakýchkoliv důvodů nemohli zúčastnit srazu v Mimoni,
nabízím účast na srazu 8-10.9.2006 u Uherského Hradiště.
Takže, byl jsem pověřen Zdeňkem Dostálem po naší schůzce 21.4 v restauraci U Racka, abych dal sem do fóra pozvánku na sraz, tentokrát na Moravě. Chtěli bychom, připravit program na tři dny, pátek klasicky příjezd, sobota dle přání, orientační závod, jízda zručnosti a jiné ptákoviny,ukázka techniky PČR pro měření rychlosti vozidel, sprint s měřením radarem, neděle rozjezd domů. V sobotní noci návštěva sklípku, nebo táborák, co budete chtít, víno a slivovice budou .Ubytování v kempu, nebo na soukromém pozemku, samo, že se souhlasem majitele.Restaurace a výčep v místě. Dáváme vědět daleko dopředu, aby jste se mohli připravit a těšit.Pokud by někdo z okolí chtěl pomoct, budeme rádi. Zvem taky kamarády ze Slovenska, určitě to
budou mít blízko.
Hlaste účast, těšíme se na vás.
Zdeněk Dostál, Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Reklama
Udělal si mi radost tímto datumem.Budu už dávno z dovolený doma,takže by mi nic nebránilo přijet Mám to sice z ruky,ale...Když se nezabiju,přijedu...Datum myslím vyhovuje...Lidi už by měli být doma z dovolených
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- zaludnikrs
- **
- Kontaktovat uživatele:
Datum
Proto jsme termín dali až na září, první víkend po prázdninách, aby lidi měli čas se vrátit z posledního prázdninového víkendu a aby počasí bylo příznivé ku spaní pod stanem. Přes prázdniny asi nikdo nemá čas, kempy jsou plné a zamlouvat někde ubytování je problém. Hlavně se hlaste, potvrzujte účast ať jsme v co největším počtu. A těšte se, mám nachystanou perfektní trasu orienťáku.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Nazdárek mrzí mě že jsem tě nezastihl Přijel jsem krátce po tvém odjezdu. No na dalším srazu snad pokecámeDráček píše:Po tom setkani s tou super partou ted v Mimoni si ani tohle nenecham ujit
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94