Hyundai GK a Ferrari
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Hyundai GK a Ferrari
Musím se s Vámi podělit o dnešní haluz.
Nevím kolika z Vás se to už stalo (předpokládám, že jiná než červená barva asi těžko ), ale před chvílí, cestou do práce jsem zastavoval na křižovatce na červenou, vidím, že za mnou jede Ferrari F430. Zastavil za mnou a zablikal. Říkal jsem si, jestli jsem viděl dobře a opravdu blikal, nebo se mi to jen zdálo. Tak jsem ze srandy taky bliknul a on pak zamával.
To, že se se prakticky vždycky někdo otáčí na zastávce, aby se na GK mrknul jsem si už zvykl, ale pozdrav od Ferrari mě pobavil
Nevím kolika z Vás se to už stalo (předpokládám, že jiná než červená barva asi těžko ), ale před chvílí, cestou do práce jsem zastavoval na křižovatce na červenou, vidím, že za mnou jede Ferrari F430. Zastavil za mnou a zablikal. Říkal jsem si, jestli jsem viděl dobře a opravdu blikal, nebo se mi to jen zdálo. Tak jsem ze srandy taky bliknul a on pak zamával.
To, že se se prakticky vždycky někdo otáčí na zastávce, aby se na GK mrknul jsem si už zvykl, ale pozdrav od Ferrari mě pobavil
Hyundai Tuscani 2003, 2.7 V6
- Reklama
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hyundai GK a Ferrari
FreeSoul píše:Musím se s Vámi podělit o dnešní haluz.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
no jo no..holt dorost z maranela se nezapře....je fakt že ty naše auta vypadají rychleji než jezdí, ale každá taková zkušenost potěší. Mně se taky často na semaforech a i jinde stává, že se mě vozy typu 350Z, porsche, M3 atd. snaží vyprovokovat k závodění..neměl bych šanci a ani na to nereaguju,ale jak už jsem psal, potěší to..
Jak říkáš no..., jsem na tom jak ty. Já samozřejmě už vůbec bych si se svojí 1.6 neškrtnul, tak to nehrotím, naštěstí ani nemám nutkáníhawk píše: no jo no..holt dorost z maranela se nezapře....je fakt že ty naše auta vypadají rychleji než jezdí, ale každá taková zkušenost potěší. Mně se taky často na semaforech a i jinde stává, že se mě vozy typu 350Z, porsche, M3 atd. snaží vyprovokovat k závodění..neměl bych šanci a ani na to nereaguju,ale jak už jsem psal, potěší to..
Naopak mám zase kamaráda s Oplem Astrou kombikem, který se dá říct, že tohle vyhledává i když má starou 1.6tku.
No mě ještě žádnej provokatér nepředjel. Nejsem žádnej pirát silnic ale když se na mě někdo [color=#BF0000]lepí [/color]tak se mu za pár zatáček ztratím
Posledně to někdo zkoušel z Oktávkou když sem jel na Skřítek (10 serpentýn do kopce) a neměl šajnu ¨
Joo Goodyear Eagle F1 235/35 ZR19 a
Posledně to někdo zkoušel z Oktávkou když sem jel na Skřítek (10 serpentýn do kopce) a neměl šajnu ¨
Joo Goodyear Eagle F1 235/35 ZR19 a
- Přílohy
-
- f1.jpg (46.84 KiB) Zobrazeno 1023 x
Nabízím:
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
Loga Tuscani Speedmachine
Rozpěry přední i zadní na Coupé 2G-GK
Výfuky nerez duplex s regulací na Cupé 2G-GK
______
Coupé 2.0 CVVT r.v.06 Cold Air Intake System
Suzuki Intruder M800
Accent 1.5 CRDI (pracovní)
H1 Van 3ks (pracovní)
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
A to jsi ještě nebyl s červeným Tiburonem v Itálii.Je známé,že Italové mají rádi sportovní auta a jak je navíc červené.... -kolikrát se mě stalo na benzínce,u apartmánu,že přišel Ital a začal auto obcházet,okukovat....a s údivem zjistil,že to není auto vyrobené u nich .Přesto se hned k autu hrnou,okukují(i kapotu jsem kolikrát zvedal)a snaží se diskutovat.U benzinek mají většinou obsluhu,která vám benzín načerpá a stalo se mě u Shellu,že mu říkám-plnou 95.A on že nééééé -sportivo ,že tam musím dát 98.Říkám,že mu stačí 95(když je nastavený z výroby i na 91 )a on začal poskakovat kolem auta,stále vykřikoval sportivo,sportivo a divoce gestikuloval rukama .Tak říkám ok,sportivo,nalej tam co chceš,tohle jede na všechno. A on se začal uklánět-grazie,oči se mu rozzářily,hladil zadní spojler a připadal mě v té chvíli,jako kdyby to bylo jeho auto a měl radost,že pro něj něco udělal.
Když je řeč o Ferrari-našly se i v časopisech(Autocar)odkazy,odkud čerpali Koreici nápady na určité partie karoserie Tiburona-schválně někdy mrkněte na Ferrari 456M GT a budete překvapeni,jak vzhledově blízko mu Tiburon je.Včetně i detailů-výdechů za před.koly,prolisu na celém boku/dveřích nebo třeba celá zadní partie-výřez výka kufru,výfuky i nárazní...nebo celá boční linie.
Když je řeč o Ferrari-našly se i v časopisech(Autocar)odkazy,odkud čerpali Koreici nápady na určité partie karoserie Tiburona-schválně někdy mrkněte na Ferrari 456M GT a budete překvapeni,jak vzhledově blízko mu Tiburon je.Včetně i detailů-výdechů za před.koly,prolisu na celém boku/dveřích nebo třeba celá zadní partie-výřez výka kufru,výfuky i nárazní...nebo celá boční linie.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
tak to je palba Borku..jedu s tebou do Itálie
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
- black_sheep
- Moderátor
nojo, tak inspirace je tam zrejma - ostatne tohle bylo moje nejoblibenejsi ferrari v letech kdy jsem byl malej kluk nekdy 1992/3 a bylo to fungl novy faro, ani pozdejsi 575 maranello se mi uz tak nelibilo, takze to ve me asi zustalo
je teda fakt, ze at se podivam na coupe GK, sonatu (od roku 1999 po dnesni model) a nebo coupe RD (inspirace celicou a to jak pred tak po faceliftu), tak je videt nejaka inspirace treba takovy scoupé bylo original tuhle jsem slysel ze ho navrhl italdesign a nebo genesis coupe - to mi taky nic nepripomina a ma to takovy spravny korejsky tvary jenze jaka automobilka se kdy neinspirovala nekde jinde.. navic treba RDcko coupe mi prijde bejt jako celica 5. generace dotazena k dokonalosti - mimochodem nejhezci celica ze vsech generaci jeste pak je krasna 1. a 3. ale to uz jsou veterani..
je teda fakt, ze at se podivam na coupe GK, sonatu (od roku 1999 po dnesni model) a nebo coupe RD (inspirace celicou a to jak pred tak po faceliftu), tak je videt nejaka inspirace treba takovy scoupé bylo original tuhle jsem slysel ze ho navrhl italdesign a nebo genesis coupe - to mi taky nic nepripomina a ma to takovy spravny korejsky tvary jenze jaka automobilka se kdy neinspirovala nekde jinde.. navic treba RDcko coupe mi prijde bejt jako celica 5. generace dotazena k dokonalosti - mimochodem nejhezci celica ze vsech generaci jeste pak je krasna 1. a 3. ale to uz jsou veterani..
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Hmm, to nevim jestli by Italové brali červený scoupé jako sporťák (ale bylo by to fajn )
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- black_sheep
- Moderátor
ale v turbu to jede pekne, tak proc nee...
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chlape já tam zažil věci(a nejen tam) .Nebo když před apartmánem zamknu kolobotku(zařízení na přední kolo,proti odcizení-něco na způsob botičky,ale jiný systém uchycení,konstrukce-fotky jsem tady dával v jiném vlákně).Už když to zamykám,tak Italové jen z dálky,balkonů nakukují,co tam ten chlap dává ,to musíme zjistit....a když odejdu,tak se bavím z balkonu já,jak tam napochodují o zkoumají ten český patent. Ale oni nejsou tak chladně opatrní jako třeba Švýcaři,Němci-kteří jsou zvědaví,ale nechtějí to dát znát,tak jen pokoukají "nenápadně" ve stoje a při tom se rozhlížejí,jestli je někdo nevidí.Ital ti vleze až pod auto a když jdeš zrovna kolem,tak je to zajímá a jsou schopni tě dotáhnou ke svému autu a vzájemně si lustrovat auta.pepan píše: tak to je palba Borku..jedu s tebou do Itálie
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
- black_sheep
- Moderátor
jj to mas pravdu ze italove mi prisli byt takovy bezprostredni, spontalni a vubec nevedi co je to stud teda, samozrejme se to neda rict uplne obecne..
I ❤ cars
Pamatuju si clanek z Autocaru kdyz se dostalo prvni Coupe GK do Britanie. Zaparkovali ho v centru Londyna (samozrejme v cervene barve) a za chvili byl kolem dav lidi. Kdyz se jich ptali co si mysli ze je to za auto tak vetsina z nich typovala "nejaky novy koncept od Ferrari?" Mam ten casopis archivovany tak ten clanek mozna najdu a oskenuju.
A pak si vzpominam jak testovali Coupe GK V6 a Mercedes CLK V6 a byli v soku z toho, ze Hyundai vyrabi vytribenejsi V6 nez Mercedes. Uz jsem vam sem na forum ten clanek daval. Pokud ho nemate je zde: http://lantraweb.net/zzz
A pak si vzpominam jak testovali Coupe GK V6 a Mercedes CLK V6 a byli v soku z toho, ze Hyundai vyrabi vytribenejsi V6 nez Mercedes. Uz jsem vam sem na forum ten clanek daval. Pokud ho nemate je zde: http://lantraweb.net/zzz
Lantra J2 1,6 115 HP 1998
http://karlos.lantraweb.net
Smazal se mi profil, takže teď jsem zde opět nováček
http://karlos.lantraweb.net
Smazal se mi profil, takže teď jsem zde opět nováček
Jn, hodně lidí to přirovnává k Ferrari
Nedávno (4 měsíce zpět) jsem měl ještě jednu zajímavou příhodu a sice:
byli jsme na operaci u veterináře se psem, když jsme si ho šli potom vyzvednout, vzal jsem psa do náruče a šel jsem k autu. Dotyčný veterinář (asi 65 let) se pak z ordinace za námi ještě poohlédnul, a když viděl k jakému jdeme autu, tak zamnou pelášil z ordinace se slovy "pane, pane, to je Viper?"
Tak jsem mu s úsměvem na rtech sdělil, že to opravdu není Viper. Pak měl ještě pár otázek a chtěl ho celé ukázat.
Nedávno (4 měsíce zpět) jsem měl ještě jednu zajímavou příhodu a sice:
byli jsme na operaci u veterináře se psem, když jsme si ho šli potom vyzvednout, vzal jsem psa do náruče a šel jsem k autu. Dotyčný veterinář (asi 65 let) se pak z ordinace za námi ještě poohlédnul, a když viděl k jakému jdeme autu, tak zamnou pelášil z ordinace se slovy "pane, pane, to je Viper?"
Tak jsem mu s úsměvem na rtech sdělil, že to opravdu není Viper. Pak měl ještě pár otázek a chtěl ho celé ukázat.
FreeSoul: z toho co pises mi vychadza ze ty tieto "zazitky" priam vyhladavas
aktuálne: Alfička 166 2,4 JTD
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20
moja ex: Adelka X-3 1,3 62kW
/-/v rodine: Accent 2005+Accent 2011+i20