Díly z eBay
Moderátoři: Tringi, Piskotkiller, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Díly z eBay
Tak kucí začínám vážně uvažovat, že bych si koupil z ebaye sadu na přetěsnění motoru a nový turbo, nesháníte někdo taky nějákou drobnost? Sady na přetěsnění motoru jsou kolem 30 dolarů a turbo bude stát asi 150, problém bude trochu s poštovným to bude kolem 70 za jedne společný balík takže hledám někoho kdo by pomohl se zajištěním, popřípadě mi trochu neulehčil na poštovném
Ty sady na přetěsnění jsou tam fakt oproti CR za babku
Ty sady na přetěsnění jsou tam fakt oproti CR za babku
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
Re: Díly z eBay
no drzim ti palce v tom..ja som od jedneho objednal pretesnenie motoru v januari a zatial mi to nedoslo...ze ten dotycny to nevie zohnat..a pritom to ponuka na ebay...nechapem tomu...a inac postovne ma stalo 40babiek na slovensko a 40 tesnenia
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To jsi men moc nepotesil, jakej ma ten dotycny nick? Ja jen abych to nekoupil od toho sameho
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
YURI: toto je presne odkaz na to co som objednal aj od toho chalana. Lady sa pohli, a zevraj uz je to na ceste do europy, tak som happy. Sice ma napisane ten clovek ze to posiela len vramci US ale ked mu napises a nejako sa dohodnes, tak ti to posle, teda mne aspon vyhovel, aj ked z 2 mesiacmi vahania. pred tyzdnom sa ozval ze to posiela , tak cakam ze ked to dojde. a napisem ti ze kolko trvala cesta sem.
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HYUNDAI- ... ccessories
a toto sa mi zda taky najkompletnejsi hlavovy set, lebo tam je aj tesnenie za zvodmi, tesnenie na termostat a tesnenie co sa dava medzi vstreky a tu "nadobu" kde je skrtiaca klapka..ostatne gasket sety to nemali. a pritom to je vsetko za slusnu cenu
tak hodne zdaru
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HYUNDAI- ... ccessories
a toto sa mi zda taky najkompletnejsi hlavovy set, lebo tam je aj tesnenie za zvodmi, tesnenie na termostat a tesnenie co sa dava medzi vstreky a tu "nadobu" kde je skrtiaca klapka..ostatne gasket sety to nemali. a pritom to je vsetko za slusnu cenu
tak hodne zdaru
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Oki dej vedet jak to dopadlo, k nam do CR posta z ameriky USPS kalsicka trvala neco kolem 12dnu, uz jsem si nechal neco posilat. Zalezi jak to posila ten Tvuj ale rekl bych ze stejne...
serus yuri tak mi to konecne doslo vsetko ako ma byt..len to trvalo tri mesiace..ale som to nepotreboval hned tak mi to ani nevadi moc....tu je to v celej parade...opisovat co vsetko tam je ti nebudem vsak asi vies aj sam..a stalo to 2000tis Sk takze nejakych 66Eur a cca 1800Kc...takze si myslim ze som velice pekne nakupil
- Přílohy
-
- untitled1.JPG (117.69 KiB) Zobrazeno 353 x
-
- untitled.JPG (135.62 KiB) Zobrazeno 357 x
Hyundai Scoupe Ls, 65kW
Tak vážně uvažuju že si taky objednám těsnící sadu z ebay, mám i konkrétního prodávajícího vybranýho, cena sady 26USD, ale postovny 45USD, tak nepůjdete někdo objednat se mnou?
jinak prodejce : cnsautoparts,
tak se muzete mrknout do jejich store, meli by mit sady i na hodne jinejch
http://stores.shop.ebay.com/CNSAutoParts__W0QQ_armrsZ1
jinak prodejce : cnsautoparts,
tak se muzete mrknout do jejich store, meli by mit sady i na hodne jinejch
http://stores.shop.ebay.com/CNSAutoParts__W0QQ_armrsZ1
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
- Yurii
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
člověče uvažoval bych o tom I když zase teď mam auto úplně vpohodě, takže to pro men je zbytečný
Tak vždycky můžes mít pro případ potřeby náhradní
A když bysme objednali dvě sady, rozdělili poštovný, tak by nás to každýho, podle aktuálního kurzu, vyšlo na cca 900kč se vším všudy, což mi přijde jako celkem faaajn cena
A když bysme objednali dvě sady, rozdělili poštovný, tak by nás to každýho, podle aktuálního kurzu, vyšlo na cca 900kč se vším všudy, což mi přijde jako celkem faaajn cena
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená