ZADNÍ STĚRAČ

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.

Moderátoři: Farrael, Lhoty, Moderátoři

Odpovědět
Bruce Lee
**
Kontaktovat uživatele:

ZADNÍ STĚRAČ

Příspěvek od Bruce Lee »

Mám už druhý dva roky jetý zadní stěrač a opět zlobí.Motorek tantokrát šlape,ale stěrač se v půli zastaví.Pak s ním jde hýbat jen při zapnutém spínači ručně.Původní motorek se zapekl a tak jsem musel koupit nový komplet (motorek+převaděč).Máte někdo taký zkušenosti či problém u zadního stěrače...?
Reklama

Bruce Lee
**
Kontaktovat uživatele:

zadní stěrač je OK

Příspěvek od Bruce Lee »

Jestli někdo bude potřebovat poradit jak na zasekávající zadní stěrač,můžu poradit.Ale pozor,dlouho ho netrápit provozem,neboť hrozí spálení motorku.Děsná technologie konstrukčních prvků,které jsou z hliníku!
Tomáš Fikar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomáš Fikar »

:twisted: zdarec, asi ti neporadim ale mam podobný problém, co jsem auto koupil tak mam zadní motorek spálenej na vrakovišti ho nemaj a novej je drahej tak sem si zvyknul jako ze tam ten stěrač není. Fiki :twisted:
Hyundai Lantra combi 1,6i 16V (r.v.97)
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

Ahoj, tak jsem teď zase po dvou týdnech sednul do auta a co nezjistím. Přední stěrače se rozjedou a jakoby skáčou po skle až se úplně zastavěj v polovině cesty nahoru. Musím jim pomoct rukou. Budu vděčnej za každou radu, jak to dát nějak dohromady. Zatím jsem v dešti nejel, ale bojím se toho, až mě to někde potká.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Lukino
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukino »

Joker píše:Ahoj, tak jsem teď zase po dvou týdnech sednul do auta a co nezjistím. Přední stěrače se rozjedou a jakoby skáčou po skle až se úplně zastavěj v polovině cesty nahoru. Musím jim pomoct rukou. Budu vděčnej za každou radu, jak to dát nějak dohromady. Zatím jsem v dešti nejel, ale bojím se toho, až mě to někde potká.
Nevím jestli se jedná o stejný problém, ale na Sonatě se mi dělo to samé. Bylo třeba rozebrat a vyčistit pákový mechanismus stěračů. Měl jsem zanesené hřídelky vedoucí k ramínkům. Vyčistil jsem, rez osmirkoval, namazal jsem to o dobrý, ale třeba je chyba jinde ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Joker
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joker »

Lukino píše:
Joker píše:Ahoj, tak jsem teď zase po dvou týdnech sednul do auta a co nezjistím. Přední stěrače se rozjedou a jakoby skáčou po skle až se úplně zastavěj v polovině cesty nahoru. Musím jim pomoct rukou. Budu vděčnej za každou radu, jak to dát nějak dohromady. Zatím jsem v dešti nejel, ale bojím se toho, až mě to někde potká.
Nevím jestli se jedná o stejný problém, ale na Sonatě se mi dělo to samé. Bylo třeba rozebrat a vyčistit pákový mechanismus stěračů. Měl jsem zanesené hřídelky vedoucí k ramínkům. Vyčistil jsem, rez osmirkoval, namazal jsem to o dobrý, ale třeba je chyba jinde ...
Dík, kouknu na to. Doufám, že se k tomu dostanu někdy tenhle víkend. Myslel jsem si, že to bude něco takového, ale tak nějak jsem chtěl berličku, která mě utvrdí. Měl jsem strach, aby nebylo něco s motorkem.
Lantra Kombi GLS 1.6 16V DOHC G4GR- LPG *97
Suzuki GS500E nyní v úpravě od Š120L a 100m skluzu po asfaltu
Odpovědět

Zpět na „Lantra - Technická sekce“