![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
hyundai koupil kiu uz kdysi davno.. treba takovy sorrento uz je hyundaiacky.. a ty "kiacky" 1.4ky v ceedu, ostatne jako vsecky kia motory, jsou ve skutenosti hyundai motoryCyberSammy píše:Doplnim aj ja moje postrehy. Nedavno som sa stretol na semafore s kolegom, ktory ma Kia Ceed 1.4 77kW. Stiahol som okno, on uz mal dolu a troska som ho vyprovokoval, aby sme dali sprint. Kia je sice silnejsia, ale na rozbeh som ho predbehol a on sa ma potom uz drzal a velmi pomalinky dobiehal. Tie nase lahke Getziky su celkom zabava jazditSkoda, ze som si nekupil 1.6ku
Btw.. Kiu kupil Hyundai
Mozno by pasovali Kiacke 1.4rky do nasich
Ked sme otvorili Kiu, tak pod kapotou sa skryvalo kopec dielov s nalepkami Hyundaiblack_sheep píše:hyundai koupil kiu uz kdysi davno.. treba takovy sorrento uz je hyundaiacky.. a ty "kiacky" 1.4ky v ceedu, ostatne jako vsecky kia motory, jsou ve skutenosti hyundai motoryCyberSammy píše:Doplnim aj ja moje postrehy. Nedavno som sa stretol na semafore s kolegom, ktory ma Kia Ceed 1.4 77kW. Stiahol som okno, on uz mal dolu a troska som ho vyprovokoval, aby sme dali sprint. Kia je sice silnejsia, ale na rozbeh som ho predbehol a on sa ma potom uz drzal a velmi pomalinky dobiehal. Tie nase lahke Getziky su celkom zabava jazditSkoda, ze som si nekupil 1.6ku
Btw.. Kiu kupil Hyundai
Mozno by pasovali Kiacke 1.4rky do nasich
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |