sportak robi motor.89majlo96 píše:auto robia kolesa
a na dotz jsem alergicky kvuli jejich cirkusdesignu. k hromadnemu odporu me dovedly ozajistne dotz HANZO
a podle me se 15'' gumy prodat daji
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
sportak robi motor.89majlo96 píše:auto robia kolesa
no mě se ty kola dost líběj..jsou pěkný..Nestor.Kea píše:Ahoj chlapci ...!
ako tak citam tiato prispevky tak mi zacina vrtat v hlave jedna vec kazdy premysla nad tym ake disky 16,17,dokonca 19 ale kam potom date tie 15 gumy co su tam obute .......??? Napriklad ja silno premyslam o tychto http://www.najnakup.sk/Porovnaj_zliatin ... 84528.html ale ta cena je pre smrtelnika nedosiahnutelna a k tomu este aj nove pneu to by jeden plakal skoda ze tento model nieje aj 15 [/color][/color]
ET je vzdialenost zalisu kolesa od stredu disku. Cize je to vzdialenost od tej plochy co ti dosadne na naboj od mysleneho stredu kolesa. Cim mensie ET tym viac budu kolesa vycnievat, ak bude ET minusove, tak budes mat s toho formulu a ak je prilis velke ET tak budu zase moc zapustene do blatnika a je tam riziko ze ti to bude suchat o podbeh.Nestor.Kea píše:este jeden maly dotaz co znamena ET.....???
Tak teraz som z toho trochu mimo to znamena ze cim mensie ET tak je to lepsie.......??? takze 38 je lepsie ako 40.......???89majlo96 píše:ET je vzdialenost zalisu kolesa od stredu disku. Cize je to vzdialenost od tej plochy co ti dosadne na naboj od mysleneho stredu kolesa. Cim mensie ET tym viac budu kolesa vycnievat, ak bude ET minusove, tak budes mat s toho formulu a ak je prilis velke ET tak budu zase moc zapustene do blatnika a je tam riziko ze ti to bude suchat o podbeh.Nestor.Kea píše:este jeden maly dotaz co znamena ET.....???
Já mám ET 35 a je to super!!!!89majlo96 píše:to zalezi aj od toho aky je siroky disk a aka bola povodna Et na povodnych kolesach a treba to trosku porovnat, ked das prilis male ET alebo zase prilis velke tak to bude robit neplechu. Ak si nebudes isty tak sa chod opytat na to do pneuservisu, tam maju take hrube knizky kde maju vsetky druhy aut a maju tam vsetky moznosti rozmerov. Alebo ked budes kupovat kolesa tak v typovom liste mas napisane ze to vyhovuje na dane auto. Oni to skusaju v urade TUV alebo aj inde. Ja mam 7 palcovy disk a ET mam 45, keby boli 40 tak to vyzera agresivnejsie ale uz aj s tymi 45 to je tak na hrane a 38 by bolo uz moc.
Ještě jedna nabídka vysvětlení (ne, že bych dělal reklamu, ale je to jednoznačné, i s výběrem disků a pneu): http://www.pneu-lita-kola.cz/alu-kola-et-zalisNestor.Kea píše:este jeden maly dotaz co znamena ET.....???
j.albi píše:Bral bych Platin P50, nebo možná Platin P53 .
Je to husty no. Sam cucim Tak my mame na ted uz zimaky ten, co je ve vybave. Vim, ze na alu jsou jiny srouby, ale ze tam bude mensi dira me nenapadlo. Taky mame doma v garazi ruzne, ale jde o to, ze ta dira je moc uzka a normalni klic se do ni nevejde Bezpecnostni nemame-zbytecnost. Prave sem myslel, jestli nedodavaji neco jako k tem bezpecnostnim.matysekul píše:Klíč si musíš pořídit sám. Je to docela hustý takhle dlouho jezdit bez klíče Radši si ho pořiďte. Je to myslím 19. Já vozím takový kříž s několika rozměry. A nezapomeň na klíč na bezpečnostní matky,jestli máte. Bez toho taky kolo nevymenis.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |