Noví členové....
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Taky by Mě to zajímalo,bač jsme si spolu dost rozuměli!!Hanz píše:Ahoj Lukino, já sem tady novej, ale s Farmářem už sem byl v kontaktu, když se najednou vypařil - pokud to není nějak osobní, nevíš, co se s ním stalo, že vypadl z fóra?
Není po Něm ani vidu ani slechu!! Díky!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
Máš recht všichni potřebujeme někdy pauzu. Si myslim že má teď nějokou práci na chýšiLukino píše:Myslím, že Farmář potřeboval pauzičku jako já. Nicméně nebudu mluvit za něj. Cinknu mu a dám vědět, nebo se ozve sám.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
- Rasty
- Kontaktovat uživatele:
správně, jen je maž. Odpad jeden. Akorát nám tu dělal stejně jako jemu podobný pěknej bordelmilosh píše:kdo to je? prave smazany usermacháček píše:Přátelé, kamarádi, admine - HELP - co nebo kdo je uživatel xswlqa ???
Bydliště - bezvědomí a prapodivná webovka.
† Renault 19 1.8 16V r.v. 94
† Hyundai Lantra J2 2.0 16V r.v. 98 180koníků
† Audi 80 B4 Quattro 2.0 r.v. 92
* Hyundai coupe GK 2.0 r.v. 03
* Honda Civic EG 1.5 16V V-Tec r.v 94
Rád bych se prihlasil na toto forum
Rád bych se take prihlasil,jsem tady asi sluzebne nejmladsi jmenuji se Petr a s manzelkou jsme taky uvazovali o koupi fabie,ale pak se naskytla tato koupe od znameho a moc nas nadchlo toto auticko.Mame Accenta rok vyroby 2003 a shanim kde jake informace o tomto voze.Zajimalo by mne treba,jestli uz to ma pozink,mam taky vyhledove menit motor.olej a nevim jaky by byl nejlepsí a potom po jake dobe se strika spodek a tak.dekuji a jsem vdecen za jake koli informace.