Odhlučnění zadku autika
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Odhlučnění zadku autika
Jirka1 použil k odhlučnění mirelon a ten nápad se mě líbil pro jeho jednoduchost - 3 vrstvy a fertig, ale přeci jen by mě zajímala jeho účinnost. Proto se chci zeptat na nabízené odhlučňovací deky nebo sady od Mikry - nemáte s tím někdo bližší zkušenost?
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Fšecko je časově totálně v řiti...........
Huňáč Accent 1,3 12V
- Reklama
To JirkaOne:
Neboj, něco málo jsem s autama už měl společnýho a díval jsem se krátce, ale dobře. Pěkně jsi si s tím vyhrál, jen co je pravda a to vylepení je správně šalamounský - v případě nefunkčnosti rychle odstranitelné. Já jen zvažuju použitý materiál, protože součástí odhlučnění je i omezení rezonancí a tam si myslím, že mirelon není možná to pravé ořechové, ale neber to tak, že tvoji myšlenku schazuju nebo odhazuju. Jen hledám cestu jak dál a co nejlíp...
Neboj, něco málo jsem s autama už měl společnýho a díval jsem se krátce, ale dobře. Pěkně jsi si s tím vyhrál, jen co je pravda a to vylepení je správně šalamounský - v případě nefunkčnosti rychle odstranitelné. Já jen zvažuju použitý materiál, protože součástí odhlučnění je i omezení rezonancí a tam si myslím, že mirelon není možná to pravé ořechové, ale neber to tak, že tvoji myšlenku schazuju nebo odhazuju. Jen hledám cestu jak dál a co nejlíp...
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
Nazdar Felotrónku, ty ještě žiješ???
4All: Jaký přesunutí problému? Pořešíme prdelku, přeběhneme na čumák. Pořešíme čumáček, zase bude co dělat na střeše a furt kolem dokola a pořád.....
A kdo si hraje, nezlobí! Proto s chutí do toho, vono zas upadne něco jinýho.....
4All: Jaký přesunutí problému? Pořešíme prdelku, přeběhneme na čumák. Pořešíme čumáček, zase bude co dělat na střeše a furt kolem dokola a pořád.....
A kdo si hraje, nezlobí! Proto s chutí do toho, vono zas upadne něco jinýho.....
Hanz
Huňáč Accent 1,3 12V
Huňáč Accent 1,3 12V
mě v zadu zase pořád bouchá ten plast "zámku" ze vnitř auta na dveřích...víte co myslím??? zkoušela jsem utáhnout šroubky - ale jsou fest, zkoušela jsem to přilepit.....pořád nic....teď chci mojí korejskou žabičku prodávat a obávám se že to nového majitele odradí
Tak mimčo už mám,nové auto taky,teď už jen baráček
silnejsi motor bude hlucnejsi, takze na kazdy 1kW bude treba dalsich 5 kg izolaceblack_sheep píše:no a pak bude mit auticko neco kolem 2tun a bude se muset zase resit silnejsi motor aby se vubec rozjelo az tam bude silenejsi motor tak to bude chtit lepsi brzdy, jenze ty se vejdou jen pod vetsi kola a kvuli vetsim kolum se budou muset vytahnout blatniky aa pak to bude konecne dobry!