Kolik potkáte /-/ cestou do práce
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Kolik potkáte /-/ cestou do práce
Tak včera odpoledne, chvíli před tím deštíčkem, jsem jel pár minut za jedním galloperem s pražskou značkou. Dříve jsem tato auta nevnímal, ale teď díky fóru jsem si ho poprvé všimnul. Jako rodinné auto nic moc, ale kdybych měl statek někde v horách, tak bych ho jako dělníka bral. Jediné, co kazilo dojem bylo to, že ho nějaká dodávka táhla na špagátu.
Teď: Stříbrný a Elegantní Santa Fe 2008 2,2 CRDi řízený manuálně pořízený před prázdninami 2009
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
Pastelově červený I30 Gamma Comfort 1.4 benzínek s manuálem narozený v roce 2010
Předtím: Peugeot 307SW
Předtím: Š120 S jako spolujezdec navigátor
- Reklama
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
ja vzdy ked idem do Topolcian tak vidim o jednu dedinku dalej od nas odparkovanu ciernu i30, to sme asi iba dvaja s touto farbou v okrese( mozno aj v kraji )
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Tak mu daj listocek, vizitku za stierac..89majlo96 píše:ja vzdy ked idem do Topolcian tak vidim o jednu dedinku dalej od nas odparkovanu ciernu i30, to sme asi iba dvaja s touto farbou v okrese( mozno aj v kraji )
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
on o mne urcite vie, lebo znamy v predajni mi hovoril ze si prisiel kupit i30 v ciernej farbe kvoli tomu ze ma videl na tom behat cez ich dedinu
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
- tatulda
- **
- Kontaktovat uživatele:
Ať dělám co dělám,cestou do práce žádný H nepotkám ,že by to bylo tím,že to mám do práce 18 schodů?
H.Elantra 2,0i/104kW/02,dříve Lantra 1,6 a Pony 1,5
jj, spousta accentů, getzů, lantry, sem tam santa. i30 a i20 je tu velmi málo, nedávno jsem i prošel sídliště kde je obrovská kumulace aut...čárky jsem si ale nedělal
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák