Hyundai Accent 1.6 benzín
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Hyundai Accent 1.6 benzín
Čert: Klimu vypínám jak píšeš, to pro mě není žádná novinka. Ale i tak to je v autě trošku cítit - ani ne tak ztuchlinou jako spíš takový vlhko a jen chvilku. No, ono se vlastně ani v tomhle počasí nedá nic jinýho čekat, když je vzdušná vlhkost takhle vysoká...[/quote]
Klima je fajn, ale pár neduhů musíš odpustit. Po chvilce různé "vůně" nemyslím doslova smrad přejde, nikdy jsem žádné smrady necítil a že měly už nějaký provoz za sebou.
A v nejhorším - je spousta přípravků, nikdy jsem žádný nebyl nucen použit, ale člověk nikdy neví
Klima je fajn, ale pár neduhů musíš odpustit. Po chvilce různé "vůně" nemyslím doslova smrad přejde, nikdy jsem žádné smrady necítil a že měly už nějaký provoz za sebou.
A v nejhorším - je spousta přípravků, nikdy jsem žádný nebyl nucen použit, ale člověk nikdy neví
Byl - Accent 1.6
- Reklama
- cert
- Kontaktovat uživatele:
dav píše:Klima je fajn, ale pár neduhů musíš odpustit. Po chvilce různé "vůně" nemyslím doslova smrad přejde, nikdy jsem žádné smrady necítil a že měly už nějaký provoz za sebou.
Tak to nějak přestalo samo - asi jak se snížila vzdušná vlhkost. Už je to zkrátka v pohodě - zatím.
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Jak si o tom psal, tak jsem to taky začal pozorovat, po vypnutí klimy prádelna .... ale služební ML mi to dělalo taky asi opravdu vysoká vlhkost vzduchu a výparník nevysychá, jak by měl. Vždyť psaly, že byla vhkost skoro 97% .... to je jak v pralesecert píše:dav píše:Klima je fajn, ale pár neduhů musíš odpustit. Po chvilce různé "vůně" nemyslím doslova smrad přejde, nikdy jsem žádné smrady necítil a že měly už nějaký provoz za sebou.
Tak to nějak přestalo samo - asi jak se snížila vzdušná vlhkost. Už je to zkrátka v pohodě - zatím.
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Holt asi klimatologové mají pravdu a my se pomaličku přesouváme z mírného do subtropického pásma. Proto ta vyšší vlhkost vzduchu, proto ty opakované a stále častější přívalové deště, neznámí brouci, hadi, ptáci i rostliny v naší přírodě, atd....
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Chtěl bych se zeptat, majitelů - kolegů na parametry našeho motoru ( 1.6 New Accent ) zajímalo by mě, jaký má motor největší kroutivý moment a při kolika tisících obrátek motoru. Hledal jsem to v techničáku, ale tam to není a s oficiálních stránek prodejců Hyundaie, parametry motoru 1.6ky stáhli, protože, už se do nových Accentů, 1.6ka nedodává. Předem díky
Propátral jsem všemocný " Google " a našel všechno nejvyšší krouťák 146 Nm při 4 500 ot. motoru ....
- cert
- Kontaktovat uživatele:
To sice jo a je podle všeho dost vysoko - ale taky jde o to, jaký má křivka krouťáku průběh. Podle toho, jak s tím jezdím, tak to vypadá, že je dost plochá a i v nízkých otáčkách se s tím dá dobře jezdit.Vilda píše:Propátral jsem všemocný " Google " a našel všechno nejvyšší krouťák 146 Nm při 4 500 ot. motoru ....
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
To Cert : Víc jsem tam toho nenašel ale stejně, já točím motor k pěti tisícům v podstatě pořád, takže jsem chtěl vědět, kde má špičku. Vím, že 1.6ka táhne krásně od nízkých obrátek, ale to není můj šálek kávy
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Vilda:
už jsem to sem dával, ale docela dávno....
už jsem to sem dával, ale docela dávno....
Tak mě dneska přestalo hrát rádio když sem se vracel z práce asi 5km od baráku.Chvíli před kolapsem 2x po sobě(hrála fleška)to jako by na 2 vteřiny vypadlo,ale znova se rozjelo.Když sem přepnul displej tak počítadlo ukazovalo jakože to normálně hraje a když sem přepnul na radio tak to ukazovalo stanice podle předvoleb,ale ani hláska.Tak sem si vypil kafe a potom,že auto uklidím do garáže tak přídu nastartuju a rádio zase hraje .Neudělalo to někomu z vás taky
HYUNDAI TUCSON 1.6 T-GDI 4WD White Polar Best of Czech 2018
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
HYUNDAI ACCENT 1.6i CVVT Elegance Extreme Blue
koupeno 11-2008 věnováno synovi na dojetí
To Jarik65 : Tak mě rádio zatím hraje normálně, jen signál občas skomírá ( i po Praze ) ... asi budu muset vyměnit bič antény za delší, jako ho měnil Cert. Ty integrovaný rádia co máme, asi taky nebudou žádná hřmotná kvalita
- ZdeněkSvoboda
Asi trošku mimo mísu, ale přesně tohle mi dělala hafi věž od Panasonicu.jarik65 píše:Tak mě dneska přestalo hrát rádio když sem se vracel z práce asi 5km od baráku.Chvíli před kolapsem 2x po sobě(hrála fleška)to jako by na 2 vteřiny vypadlo,ale znova se rozjelo.Když sem přepnul displej tak počítadlo ukazovalo jakože to normálně hraje a když sem přepnul na radio tak to ukazovalo stanice podle předvoleb,ale ani hláska.Tak sem si vypil kafe a potom,že auto uklidím do garáže tak přídu nastartuju a rádio zase hraje .Neudělalo to někomu z vás taky
Nakonec to bylo tím, že jsem měl obnažené dráty z věže k reprákům a ty se občas dotkly a bylo ticho...věž normálně fungovala, ale z repráků nic. Druhou variantou by možná mohla být "únava" zesilovače...jinak nevím. Hodně zdaru
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Na ten prut z Feldy má rádio o poznání lepší příjem - doporučuju (akorát je třeba ten prut (gumu) dole trochu zmenšit na průměru). Jinak jsem vypnul AF a rádio se snaží vypořádat i se slabší stanicí (s AF se snaží pořád najit něco lepšího). Kdysi jsem tu tak uvažoval jestli je to dodaný integrovaný rádio zase taková výhra jak prodejci tvrdili... Kdyby mi 5 litrů slevili (jak uváděli cenu rádia), tak se za to dá pořídit přístroj úplně jiný třídy (Pioneer, Kenwood, Alpine,...)Vilda píše:To Jarik65 : Tak mě rádio zatím hraje normálně, jen signál občas skomírá ( i po Praze ) ... asi budu muset vyměnit bič antény za delší, jako ho měnil Cert. Ty integrovaný rádia co máme, asi taky nebudou žádná hřmotná kvalita
Stalo se mi, že rádio hrálo, já vypnul motor a vytáhl klíčky - rádio se vyplo, ale po opětovným nastartování zůstalo rádio zhasnutý a ani nepíplo. Tak jsem si říkal, že druhej den zajedu do servisu - ráno vlezu do auta a rádio v poho - jako by nic a od tý doby bez zaváhání. Závady který se opravujou samy mám nejraději....jarik65 píše:Tak mě dneska přestalo hrát rádio když sem se vracel z práce asi 5km od baráku.Chvíli před kolapsem 2x po sobě(hrála fleška)to jako by na 2 vteřiny vypadlo,ale znova se rozjelo.Když sem přepnul displej tak počítadlo ukazovalo jakože to normálně hraje a když sem přepnul na radio tak to ukazovalo stanice podle předvoleb,ale ani hláska.Tak sem si vypil kafe a potom,že auto uklidím do garáže tak přídu nastartuju a rádio zase hraje .Neudělalo to někomu z vás taky
Čert: Stalo se mi, že rádio hrálo, já vypnul motor a vytáhl klíčky - rádio se vyplo, ale po opětovným nastartování zůstalo rádio zhasnutý a ani nepíplo. Tak jsem si říkal, že druhej den zajedu do servisu - ráno vlezu do auta a rádio v poho - jako by nic a od tý doby bez zaváhání. Závady který se opravujou samy mám nejraději.... [/quote]
Také se mi to stalo, ale po opětovném nastartování začlo hrát normál, tak čekám co bude dál.
Také se mi to stalo, ale po opětovném nastartování začlo hrát normál, tak čekám co bude dál.
Byl - Accent 1.6
- David C3
- Kontaktovat uživatele:
tohle mě udělalo v něděli... zhasnu motor a od té doby zas hraje super §
Accent Crdi Elegance GOLD 02/2008, parkovací čidla,Folie, 95tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km
Fabia II FL combi TSI 77kw DSG Elegance, inter. RS. 16 elba. 50tis km
YETI 2.0 TDI CR PDF 4x2 Experience 10/2009 ice blue, 17 alu, najeto 100tis km