startuje jen pres spojku..
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Re: startuje jen pres spojku..
ja by som len suma sumarum doplnil k tomuto tematu že u starých hyund... sa štartuje cez spojku u nových netreba zošlapovať bol som v servise pýtal som sa na to riaditela pobočky hyund... a povedal mi že to spravili naschvál že keby náhodou auto chcíplo na kolajisku aby si aspoň štarterom odtial zdrhol ak vydrží a na starých to nejde pokial neodpojíš spínač na spojkovom pedáli tos fšo
2002-2003 renault 21. nevada 2.0 20V
2003-2005 renault 9. 1.5 8V 2xkarbur
2005-2010 hyundai accent 1.5 12V
2007- hyundai coupe 2.0 16V
2003-2005 renault 9. 1.5 8V 2xkarbur
2005-2010 hyundai accent 1.5 12V
2007- hyundai coupe 2.0 16V
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
no.. mozna to je ode me hnusny ale uprimne fakt jsem se moc zasmal jak jsem cetl to jak to resila tva mati dverma musela to bejt desna legrace jak to tak startovala a bouchala u toho porad dverma uplne ji ale rozumim jak premejslela.. holt zvidava duse, ale zasadni nedostatek informaci...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
mno mamina este dobry ale kdyz vsem videl takto startovat tatu.....
no vsichni dostali skoleni a uz startujou jedna radost, tak diky vam vsem
no vsichni dostali skoleni a uz startujou jedna radost, tak diky vam vsem
kdyz sem si koupil accenta 95 tak sem taky chvili premejslel jestli si nekdo dela srandu, ale pak sem si vzpomel na ford probe a nekolik dalsich amerik v manualu a slap sem na spojku a jeje stejnej figl, ale kdyz sem pak koupil coupe, otocim klickem a nic, slapnu na spojku a taky nic, tak sem koupil novou baterku
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
ted: coupe '98 1,6 G4GR
Spojka je nastavitelná ( v rámci možností)-robili mi to na Accente r.v.94.
Tvoje "búchanie dvermi" ma inšpirovalo a mal by si si to dať patentovať:
Ak je klúč v spinacej skrinke a vytlačím spojku, po zabuchnutí dverí auto naštartuje.To nemá ani bavorák
Tvoje "búchanie dvermi" ma inšpirovalo a mal by si si to dať patentovať:
Ak je klúč v spinacej skrinke a vytlačím spojku, po zabuchnutí dverí auto naštartuje.To nemá ani bavorák
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
A nyní opačný požadavek než jaký zde někteří dali: jak vypnout nutnost startování přes spojku? Má někdo zkušenost? Zkoušel jsem zda by mi to neudělali v servise a se zlou jsem se potázal - že prý bezpečnost, že to neumějí a že i kdyby věděli jak na to tak mi to neudělají (nebyl to autorizovaný servis). Bezpečnost mě nezajímá, všechna auta co jsem kdy řídil jsem startoval bez spojky a nikdy jsem neměl žádný problém s bezpečností. Samotnému se mi v tom bez návodu hrabat nechce.