Mám nové Coupe

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Asi tak jako Tobe, v posledni tretine...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Reklama

Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tiburon_FX »

Hardcam píše:
CARy píše:mě se zvás motá hlava :lol: hodím neutrál , já sem taky nakonec oslovila dovozce ale v AA sem byla taky,
no musím pochválit předchozí fotečky (jiné barvy Coupé) prosím prosím nemáte někdo ve žluté či do oranž fotečku.
Ja bych sem zluty hodil, ale Tiburon by rikal, ze je to stary a znamy...ale oranzovy bych Ti sem mohl hodit..snad ho nekde vylovim...
ááájeje, zase camaduro, nebo jak se tomu nadává :D oranžový sem hoď určitě...eště sem neviděl :wink:
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

Simir píše:máte typ jak udělat levný krásný tuning, a co vytunit na coupečku ?
no na foru, dal myslím Tiburon , jak tak vypadá pěknej tuning, ale bacha na křídlové dveře mám zálusk já :lol: :lol: padly tu fakt pěkný fotečky,
no já "upravila interiér" a dala elek. anténu , zatím nic moc , ráda bych dopředu lízatko, a taky křídlo a prej se dá sehnat imitace takových těch žáber na dveře no ufídíme řekl slepej :lol:
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Hardcam píše:Esa je to samy, akova je spousta bazaru, nikdo nic nerika...ale taky znam solidni bazary...v Ackach mam znameho a vim, ze tam nikdy nevlezu...
když to máš těžký, mě příjde že vždycky nejvíc nadávaj ty, co si koupěj 10 let starou paštiku v bazaru, a čekaj že jim to bude jezdit 5let bez problémů.....
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

CARy píše:
Simir píše:máte typ jak udělat levný krásný tuning, a co vytunit na coupečku ?
no na foru, dal myslím Tiburon , jak tak vypadá pěknej tuning, ale bacha na křídlové dveře mám zálusk já :lol: :lol: padly tu fakt pěkný fotečky,
no já "upravila interiér" a dala elek. anténu , zatím nic moc , ráda bych dopředu lízatko, a taky křídlo a prej se dá sehnat imitace takových těch žáber na dveře no ufídíme řekl slepej :lol:
jo jo lízátko je pěkný, křídel je tak dost na výběr...ale ty nalepovací žábry...to je už takovej trošičku tuzing :)
Hardcam

Příspěvek od Hardcam »

Hmm..chtel jsem sem hodit to Camaduro, protoze to aspon nejak vypada, i kdyz mi par veci nesedi...tak ho sem nehodim...oranzovy mam akorat to novy...ale hledam stale
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG

Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

takhle vypadá ta žlutá - nevim jak vám, ale mě se přímo ekluje :D
Obrázek
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá :cry: si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto :lol:
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

Hardcam píše:Hmm..chtel jsem sem hodit to Camaduro, protoze to aspon nejak vypada, i kdyz mi par veci nesedi...tak ho sem nehodim...oranzovy mam akorat to novy...ale hledam stale
sem stím :lol:
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

CARy píše:no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá :cry: si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto :lol:
tobě se ta citronáž líbí? nebo to je ironie? klidně sem tu fotku hoď, ať se pokocháme :wink:
Conan
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Conan »

Vrátím se k tomu interiéru u Coupé, volant a řadička jsou kožený, ostatní (strop, dveře) je koženka, palubka je plastová. No v kůži se pak dělali i sedačky.
Měl jsem tři roky Hyundai Coupe 2.0i, 1. generace ...

Nyní mám:
Volvo XC 90 2.5T AWD, (154kW, MY 2005, LPG 14,5L / 100km)
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

Conan píše:Vrátím se k tomu interiéru u Coupé, volant a řadička jsou kožený, ostatní (strop, dveře) je koženka, palubka je plastová. No v kůži se pak dělali i sedačky.
aha! tak to sem zas trochu ulít :oops:
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

Tiburon_FX píše:
CARy píše:no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá :cry: si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto :lol:
tobě se ta citronáž líbí? nebo to je ironie? klidně sem tu fotku hoď, ať se pokocháme :wink:
ne to není ironie, mě se líbí vše co je svím způsobem neobvyklý, no fotku ? hoď ?, sem to ještě nezkoušela , a album mám doma, sem ve práci, i když to tak nevypadá , :lol: , možná večír
Tiburon_FX
Kontaktovat uživatele:

CARy píše:
Tiburon_FX píše:
ne to není ironie, mě se líbí vše co je svím způsobem neobvyklý, no fotku ? hoď ?, sem to ještě nezkoušela , a album mám doma, sem ve práci, i když to tak nevypadá , :lol: , možná večír
normálně hoď néé? prostě vem tu fotku, mrskni s ní prudce proti monitoru....třeba to zabere :lol:
CARy
**
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CARy »

:lol: :lol: :lol: :lol: ftipe ! to zkusím :lol: sem zvědavá co bude za řeči až na tom LCD bude fotka zkrz :lol: bože ! a pak se nechám přebarvit na blond :lol:
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“