Mám nové Coupe
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
- Reklama
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
ááájeje, zase camaduro, nebo jak se tomu nadává oranžový sem hoď určitě...eště sem nevidělHardcam píše:Ja bych sem zluty hodil, ale Tiburon by rikal, ze je to stary a znamy...ale oranzovy bych Ti sem mohl hodit..snad ho nekde vylovim...CARy píše:mě se zvás motá hlava hodím neutrál , já sem taky nakonec oslovila dovozce ale v AA sem byla taky,
no musím pochválit předchozí fotečky (jiné barvy Coupé) prosím prosím nemáte někdo ve žluté či do oranž fotečku.
96´Coupe (Tiburon) FX 2,0 16V, Full Leather, Boston Green, incl.many extras
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
no na foru, dal myslím Tiburon , jak tak vypadá pěknej tuning, ale bacha na křídlové dveře mám zálusk já padly tu fakt pěkný fotečky,Simir píše:máte typ jak udělat levný krásný tuning, a co vytunit na coupečku ?
no já "upravila interiér" a dala elek. anténu , zatím nic moc , ráda bych dopředu lízatko, a taky křídlo a prej se dá sehnat imitace takových těch žáber na dveře no ufídíme řekl slepej
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
když to máš těžký, mě příjde že vždycky nejvíc nadávaj ty, co si koupěj 10 let starou paštiku v bazaru, a čekaj že jim to bude jezdit 5let bez problémů.....Hardcam píše:Esa je to samy, akova je spousta bazaru, nikdo nic nerika...ale taky znam solidni bazary...v Ackach mam znameho a vim, ze tam nikdy nevlezu...
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
jo jo lízátko je pěkný, křídel je tak dost na výběr...ale ty nalepovací žábry...to je už takovej trošičku tuzingCARy píše:no na foru, dal myslím Tiburon , jak tak vypadá pěknej tuning, ale bacha na křídlové dveře mám zálusk já padly tu fakt pěkný fotečky,Simir píše:máte typ jak udělat levný krásný tuning, a co vytunit na coupečku ?
no já "upravila interiér" a dala elek. anténu , zatím nic moc , ráda bych dopředu lízatko, a taky křídlo a prej se dá sehnat imitace takových těch žáber na dveře no ufídíme řekl slepej
Hmm..chtel jsem sem hodit to Camaduro, protoze to aspon nejak vypada, i kdyz mi par veci nesedi...tak ho sem nehodim...oranzovy mam akorat to novy...ale hledam stale
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
tobě se ta citronáž líbí? nebo to je ironie? klidně sem tu fotku hoď, ať se pokochámeCARy píše:no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto
-
- *
- Kontaktovat uživatele:
Vrátím se k tomu interiéru u Coupé, volant a řadička jsou kožený, ostatní (strop, dveře) je koženka, palubka je plastová. No v kůži se pak dělali i sedačky.
Měl jsem tři roky Hyundai Coupe 2.0i, 1. generace ...
Nyní mám:
Volvo XC 90 2.5T AWD, (154kW, MY 2005, LPG 14,5L / 100km)
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
Nyní mám:
Volvo XC 90 2.5T AWD, (154kW, MY 2005, LPG 14,5L / 100km)
Bylo:
Volvo V40 T4 (r.v. 1998)
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
- CARy
- **
- Kontaktovat uživatele:
ne to není ironie, mě se líbí vše co je svím způsobem neobvyklý, no fotku ? hoď ?, sem to ještě nezkoušela , a album mám doma, sem ve práci, i když to tak nevypadá , , možná večírTiburon_FX píše:tobě se ta citronáž líbí? nebo to je ironie? klidně sem tu fotku hoď, ať se pokochámeCARy píše:no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto
- Tiburon_FX
- Kontaktovat uživatele:
normálně hoď néé? prostě vem tu fotku, mrskni s ní prudce proti monitoru....třeba to zabereCARy píše:ne to není ironie, mě se líbí vše co je svím způsobem neobvyklý, no fotku ? hoď ?, sem to ještě nezkoušela , a album mám doma, sem ve práci, i když to tak nevypadá , , možná večírTiburon_FX píše:tobě se ta citronáž líbí? nebo to je ironie? klidně sem tu fotku hoď, ať se pokochámeCARy píše:no to mi povídej, auto k ..... no sežrání , nejni tam celá si neuložim fotku ? teď mě mrzí že sem nevytopila více a nesjela si pro ní do AA do ČB , já žeru tyhle barvy , sme měly nafuněnou R 19 v takový tý žluto-oranžový, škoda že je to jiná značka dala bych foto