tak zalezi na povrchu, jak je mas nahusteny, jak mu nalozis89majlo96 píše:a cim?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
tak zalezi na povrchu, jak je mas nahusteny, jak mu nalozis89majlo96 píše:a cim?
Ja som dal pred 2 mesiacmi elektrony a gumy 215/45 R17 a drzi to ako pribite, ani pruziny nepotrebujem, Tie by som daval len keby som ho chcel znizit, ale ako som vyssie spomenul nevosiel by som do dovrazubmachine píše:Nad 17" kolami rozmyslam uz dlho.. bojim sa ze 225 sirka bude mat moc velke trenie a odpor... 16'' a 205 by som bral hned... Zjazdim kumha (snazim sa o to dokladne) a potom to poriesim.... Skusim pohladat na inych forach, ci niekto nema skusenosti s pruzinami.... Najlepsie by isto bolo spravit kompletny podvozok (tlmice+pruziny) a k tomu 17tky.... lenze do toho by som investoval iba v pripade ze by i3O mala nejakych minimalne 30 koni naviac... a navyse chcem buduci rok kupovat motorku, takze budem potrebovat jednak peniaze a jednak sa vyblaznim na nej:)
vzdyt to sem psalJakub píše:chlapci to pískání taky záleží na povrchu asfaltu. Jinak si myslím že pružiny jsou supr já jsem tam dal ty 17'' 225/45 a je to dost znát v zatáčkách se mužes pořádně opřít a drží
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |