Koupě Accenta od r.v. 2000

1994 - 2005

Moderátoři: Farrael, Moderátoři

Odpovědět
Martin.R

Koupě Accenta od r.v. 2000

Příspěvek od Martin.R »

Dobrý den ,
Pročetl jsem si toto fórum a potřebuji poradit. Chci koupit Accenta od r.v. 2000 s ABS, posilovačem řízení, 2x airbeg, klima, nejlépe sedan (potřebuji velký kufr). Údajně se dovážel jen v letech 2000 – 2002 a tak si říkám jak budou dostupné a drahé náhr. díly na zadní část.
Budu jezdit po městě i naložený delší cesty, tak uvažuji o motoru 1,5-16V -75kw ale zase jsem četl že má vyšší spotřebu. Motor 1,3-12V-63kw si tady každý chválí i se spotřebou, ale když pojedu naložený Praha-Brno-Ostrava se zapnutou klimou, tak si nejsem jistý zda těch 63kw bude stačit.
Prohlédl jsem si u jednoho inzerátu pár fotek podvozku Accenta r.v 2001 a docela mne překvapilo, že tam bylo dost koroze na nosnících i ostatních dílech podvozku, někde jsem tu četl že ta karos. má být pozinkovaná, tohle spíš vypadalo že to jen stříkají barvou.
Taky se chci zeptat, kde u Acc. začíná koroze, na která místa na karoserii si mám při kupování dát pozor.
Uvítám tip na dobrý, cenově dostupný servis a prodej dílů v Praze.
Děkuji za každou radu, tip i poznatek.
Martin
Reklama

Jirka

Příspěvek od Jirka »

Prvně hnijou zaručeně lemy zadních blatníků..
Podvozek není stříkaný barvou, ale něčím co připomíná tmel s gumoasfaltem, něco takovýho..Jestli to nebyla jen povrchová koroze je to hoodně divný. Ale pokud to je jen slupička rzi, tak když to ošetříš tak to nebude snad dělat problémy..
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Korálek

Příspěvek od Korálek »

Ahoj
Já mám 1.3 r.v.99model 2000 a nemůžu si to auto vynachválit.
Záleží jak máš těžkou nohu,já jel do Itálie ve 4 lidech naloženej po okno,po dálnici 130-140 mimo 90-110 a vzalo si to v průměru cca 8,25l.
S tou korozí to je divný,mě na technický vyhazujou že prý co tam z tak spolehlivím autem chci :D
Martin.R

Díky za vaše přísěvky,

Příspěvek od Martin.R »

Jak jsem psal o tom zkorodovaném podvozku, tak to auto je nafocené na
www.tipcars.com/ - Hyundai Accent 1,3i 12V r.v.2001 najeto 81 tkm.
cena 129 900 kč.
Martin
Felotron

Re: Díky za vaše přísěvky,

Příspěvek od Felotron »

Martin.R píše:Jak jsem psal o tom zkorodovaném podvozku, tak to auto je nafocené na
www.tipcars.com/ - Hyundai Accent 1,3i 12V r.v.2001 najeto 81 tkm.
cena 129 900 kč.
Martin

posli link..........pak se na to rad mrknu
Martin.R

Přesný link poslat neumím,

Příspěvek od Martin.R »

ale stačí, když na Tipcarsu vyplníš do vyhledávání přesně ty údaje o tom autě jak jsem je napsal. Těch fotek je tam 115, podvozek jsou ty poslední, tak je lepší je prohlížet od zadu.
Martin.R

Přesný link poslat neumím,

Příspěvek od Martin.R »

ale stačí, když na Tipcarsu vyplníš do vyhledávání přesně ty údaje o tom autě jak jsem je napsal. Těch fotek je tam 115, podvozek jsou ty poslední, tak je lepší je prohlížet od zadu.
ivan
Moderátor

Re: Přesný link poslat neumím,

Příspěvek od ivan »

Martin.R píše:ale stačí, když na Tipcarsu vyplníš do vyhledávání přesně ty údaje o tom autě jak jsem je napsal. Těch fotek je tam 115, podvozek jsou ty poslední, tak je lepší je prohlížet od zadu.
Já jsem si dovolil taky podívati na to auto,ale jsem docela v šoku!! :shock: Na to,že to je 2001,tak vypadá na rok 1988!!!! :cry:
I peugeot 205 je v lepším stavu z roku 1985!!! :wink:
Ten majitel s tím pouze jezdil(od toho auto máme!!!)Ale,že by se o něj
staral,tak to se říct nedá!!Ta rez na podvozku je hlavně o soli,kdyby aspoň
to auto vidělo občas myčku!! :roll: Ta sůl je na to hodně vidět ještě do teďka!!! :shock: Koukal jsem,že to má rozbité zadní sklo!!! :?
Za ty prachy asi ne!!! :( Motorovém prostoru,taky dosti je té rzi!!
Já mám auto z roku 1993 a mám právo už na tu nějakou rez,ale tolik jí
tam teda nemám!! :wink:
Nevím,ale viděl jsem lepší!! :wink:
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Martin.R

Příspěvek od Martin.R »

Já tohle auto nehodlám kupovat , jen jsem na něj narazil při hledání informací o Accentech. Potěšilo mne, že takhle rezavé auto je spíš vyjímka. :P
Jirka

Příspěvek od Jirka »

Do toho bych teda nešel, ten podvozek je strašidelnej.. Takový auto za 130tis.. Až je to divný, buď není to auto vůbec ošetřovaný, nebo stálo půl roku po prahy ve vodě
Hyundai Accent GLS, 1,5i, 12/1999, 5dv., Obrázek
PRODÁNO 05/2012
Griffin
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Griffin »

Nazdárek, já mám accentíka r.v. 2000, 1.5 16V 75kw sedana (klima, komplet elektrika, 2x airbag) a zatím spokojenost. Spotřebu mám kolem 7 litrů, ale když jsem jel loni do Chorvatska, tak si vzal 6,4L což je celkem pohoda. Co se koroze týče, tak až na nějaký drbky na prahu (pravděpodobně od kamínků) je to čistý. Jezdí to celkem fajn, tak klidně doporučuji.
Hyundai Accent 1.5 16V, 75kW/102 koní r.v. 2000
Miguel
*
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miguel »

Pěkně vybydlený.....a už ho i slevnily.... :lol:
Odpovědět

Zpět na „ACCENT“