Getz sraz
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Getz sraz
Sraz majitelů GETZE. Termín by byl 8 - 10.9 2006 v Mostě v areálu vodní nádrže Matylda. Vstupenkou na akci bude Hyundai GETZ, přijet můžete i s rodinou, přítelkyní, přítelem hlavně vozem GETZ. Akce bude pojatá jako setkání majitelů, žádná velká sláva, posezení u táboráku a pokec o autě, o životě atd. Podle počasí koupání v areálu, vodní sporty, rybaření. Pokusím se zajistit doprovodný program ( ukázky práce hasičů, policie ). Možná bude i autodrom
Více na www.GetzClub.net
Více na www.GetzClub.net
- Reklama
- weena
- **
- Kontaktovat uživatele:
A budou tam i go-go tanečnice, obsluha nahoře bez a nějakej stryptýzek??? to bych si někde nějakyho getze frkal opatřit WWWAAAUU!!!!!!!!!!! nebo bych druhýho ponýska zavřel do garage a přes noc bych zněj udělal facelift getz Tatulovi bych car nebral, nebot bych pak měl facelift ksicht já Tak jinak at se vyvede počasíčko a pivenko teče proudem a hlavně at tam je hodně povedenejch kočiček.
Ten termín je domluvenej už přes dva měsíce. V tom kempu je ten termín volnej jinak tam jsou plánovaný akce a když má autodrom závody tak je to rezervovaný pro něj. Na autodromu jsem to měl taky předběžně dojednaný a tekon tam prej maj nějaký rychlostní zkoušky tak by nás mohly dát prej do polední pauzy mám to v jednání.
To:Ivan
já vím je to blbý ale opravdu jsem to měl dřív než tu Moravu
To:Mates
zkus dobrýho klempíře třeba to překlepe, pokud nepojedeš na Moravu tak klidně přijeď dáme pivko
To:weena
go-go tanečnice nebudou pač tam možná budou i děti ale bylo by to zajímavý, nemám na žádnou kontakt
To:Ivan
já vím je to blbý ale opravdu jsem to měl dřív než tu Moravu
To:Mates
zkus dobrýho klempíře třeba to překlepe, pokud nepojedeš na Moravu tak klidně přijeď dáme pivko
To:weena
go-go tanečnice nebudou pač tam možná budou i děti ale bylo by to zajímavý, nemám na žádnou kontakt
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Mates ty se na mě a taťuldu(Hanze) vyprdneš a pojedeš radši na Getzsraz místo komplet Hyundai???
P.S.: Doufám, že na tu Moravu pojedeme
P.S.: Doufám, že na tu Moravu pojedeme
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max