ipreferqwerty píše:Zdravim,
hledal jsem, nenasel...takze se zkousim ptat
i30 mam asi 5 mesicu, najeto kolem 12000km a posledni dobou se pri jizde po nerovnostech zacalo ozyvat neprijemne vrzani sedacky ridice. Uplne to kazdi veskere jizdni dojmy - ruzne vibrace v kufru nebo ve dverich mi zas tak nevadi ale tohle je vazne des. Clovek si pomalu pripada ze jede v nejakym tragaci
![Silenced :-#](./images/smilies/eusa_silenced.gif)
Vim ze je to nekde ve spodni casti napravo. Neresil nekdo uz tenhle problem? Myslite ze by kdyztak nemel byt problem v servisu?
Diky...
Pár týdnů mi to občas vrzlo přesně ve stejném místě jak píšeš. Teď je ale zase pár týdnů ticho, tak to neřeším. Když to dělalo, tak jsem měl podezření na bederní opěrku, mívám ji naplno vysunutou a když jsem jí zasunul, tak to přestalo. Ale jistý si nejsem, protože cíleně se mi ten zvuk nikdy vyloudit nepovedlo ať jsem se na sedadle vrtěl jak chtěl... Musím zaklepat, že to byl jsediný pazvuk který mi kdy v interiéru vadil, jinak jsem měl asi štěstí, nikde nic nevrže.
Teda jednu dobu jsem se ještě ohlížel, co mi to občas při přejíždění prahů ťuká na pravé steaně, než jsem zjistil, že je to spona pásu spolujezdce ťukající do plastového obložení sloupku
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
A to nevím jak bych měl vyřešit, to bych tam musel nalepit něco měkkého, ale co aby to nevypadalo blbě?