automatický spínač svetiel
Moderátoři: Martun, Moderátoři
automatický spínač svetiel
Ahojte Accenťáci,vie mi niekto poradiť,ako je to s automatickým spínačom svetiel,ktorý je v ponuke príslušenstva na Accent,ale v servise mi povedali,že do môjho Accenta sa nedá pripojiť,rok výroby 2007, 1,4
- Reklama
Re: automatický spínač svetiel
Když máš rozsvícená světla a vypneš motor a vytáhneš klíček, zhasnou potkávací světla. Když potom otevřeš dveře, zhasnou i parkovačky. Při následujícím otočení klíčku v zapalování se vše rozsvítí.
ten automaticky spinac svetial by si mal mat uz v standarde. a funguje tak, ako popisuje Rudolffairo píše:Ahojte Accenťáci,vie mi niekto poradiť,ako je to s automatickým spínačom svetiel,ktorý je v ponuke príslušenstva na Accent,ale v servise mi povedali,že do môjho Accenta sa nedá pripojiť,rok výroby 2007, 1,4
toyota highlander 2.5 hybrid executive
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
seat tarraco 1.4 ehybrid xcellence - na predaj
hyundai i30 {pd} 1.4t-gdi + dct now! + premium paket - predane
hyundai i30 {gd} 1.6gdi style {cz} - predane
hyundai accent {mc} 1.4 16v elegance - predane
Jediná vada na kráse u tohohle zařízení je, že se světla rozvítí hned, po zasunutí klíčku a otočením do první polohy takže startuješ a světla svítí, což hlavně v zimě při větších mrazech, baterce určitě moc neprospěje ...... Taky to mohli udělat tak, aby se světla rozvítily, až po nastartování motoru
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Nechci se mýlit, ale při otočení klíčku se sice rozsvítí, ale při startování zase potkávací zhasnou. Aspoň tak mi to dělá. Ale já světla vypínám ručně. Aspoň mám návyk a v autech, který automatiku nemají, nezapomenu.Vilda píše:Jediná vada na kráse u tohohle zařízení je, že se světla rozvítí hned, po zasunutí klíčku a otočením do první polohy takže startuješ a světla svítí, což hlavně v zimě při větších mrazech, baterce určitě moc neprospěje ...... Taky to mohli udělat tak, aby se světla rozvítily, až po nastartování motoru
Teď jsem byl u auta a mě se rozsvítí palubka hned, jakmile zasunu klíček do zapalování, ani nemusím otočit do polohy jedna, ale nevím, jestli to jsou jen parkovačky nebo klopený zkusím to večer, až se setmí ..... i s tím startováním, kdyby to bylo jak píšeš, tak by to nemělo chybu ..Rudolf píše:Nechci se mýlit, ale při otočení klíčku se sice rozsvítí, ale při startování zase potkávací zhasnou. Aspoň tak mi to dělá. Ale já světla vypínám ručně. Aspoň mám návyk a v autech, který automatiku nemají, nezapomenu.Vilda píše:Jediná vada na kráse u tohohle zařízení je, že se světla rozvítí hned, po zasunutí klíčku a otočením do první polohy takže startuješ a světla svítí, což hlavně v zimě při větších mrazech, baterce určitě moc neprospěje ...... Taky to mohli udělat tak, aby se světla rozvítily, až po nastartování motoru
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Strčíš kľúč do spínačky-rozsvietia sa parkovačky, pootočíš do polohy, kde sú rozsvietené kontrolky-rozsvietia sa "dvojky", pootočíš ďalej-štartuješ-svietia len parkovačky ("dvojkyô zhasnú), naštartuješ-"dvojky" sa rozsvietia. Po vypnutí motora zhasnú "dvojky" a po otvorení dverí-zhasne všetko. Ak chceš nechať parkovačky svietiť, musíš ich ručne vypnúť (vo vypnutom stave) a znova zapnúť.
Tento systém bol jeden z dôvodov, prečo som kúpil ACCENTA.
Tento systém bol jeden z dôvodov, prečo som kúpil ACCENTA.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
- cert
- Kontaktovat uživatele:
Ten automat mám. Montovali ho jako origo příslušenství. Mám už druhý - první odešel - v záruce vyměněno za nový. Funkce je taková, že otočíš klíčkem až se rozsvítí kontrolky a cca po 5 vteřinách se rozsvítí světla bez ohledu jestli motor běží nebo ne. Pokud startuješ až když se světla rozsvítí, tak při startu zhasnou a po tom, co motor naskočí se světla hned rozsvítí. Jedinou chybku to má, že se nedá přepínat na dálková světla. Mlhovky (přední i zadní) fungují normálně.fairo píše:Ahojte Accenťáci,vie mi niekto poradiť,ako je to s automatickým spínačom svetiel,ktorý je v ponuke príslušenstva na Accent,ale v servise mi povedali,že do môjho Accenta sa nedá pripojiť,rok výroby 2007, 1,4
Hyundai Accent 1,6i CVVT Elegance, Velvet Red (TZ), BORBET CA, audio MAGNAT, MAD Classic Collection, 10/2008
Súhlasím,ale pokial ten klúčik nevytiahnem,napr.preto že vystúpi spolujazdec a ja ho čakám v aute tak svetla svietia stáleRudolf píše:Když máš rozsvícená světla a vypneš motor a vytáhneš klíček, zhasnou potkávací světla. Když potom otevřeš dveře, zhasnou i parkovačky. Při následujícím otočení klíčku v zapalování se vše rozsvítí.
To je pravda, dokonca, keď aj vytiahneš kľúčik, spolujazdec vystúpi, ak neotvoríš vodičove dvere, parkovačky svietia.
HYUNDAI Accent, 1,4 Dynamic-Gold beige
akoze sa nedaju prepinat dialkove svetla? tomu celkom nerozumiem. a ked je to tak je to dost blbe.cert píše:Ten automat mám. Montovali ho jako origo příslušenství. Mám už druhý - první odešel - v záruce vyměněno za nový. Funkce je taková, že otočíš klíčkem až se rozsvítí kontrolky a cca po 5 vteřinách se rozsvítí světla bez ohledu jestli motor běží nebo ne. Pokud startuješ až když se světla rozsvítí, tak při startu zhasnou a po tom, co motor naskočí se světla hned rozsvítí. Jedinou chybku to má, že se nedá přepínat na dálková světla. Mlhovky (přední i zadní) fungují normálně.fairo píše:Ahojte Accenťáci,vie mi niekto poradiť,ako je to s automatickým spínačom svetiel,ktorý je v ponuke príslušenstva na Accent,ale v servise mi povedali,že do môjho Accenta sa nedá pripojiť,rok výroby 2007, 1,4
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Ebony Black r.v.2009, 4.9L/100km
Pokud by nekdo chtel original modul pro Accenta s cislem 006ND500 (v prislusenstvi za 940Kc), mam dva doma....funguje stejne jak popsal cert.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
a vazne sa nedaju prepinat dialkove?Hardcam píše:Pokud by nekdo chtel original modul pro Accenta s cislem 006ND500 (v prislusenstvi za 940Kc), mam dva doma....funguje stejne jak popsal cert.
Hyundai Accent - 1,5 CRDi VGT - Elegance - Ebony Black r.v.2009, 4.9L/100km
Mel jsem namysli to, ze se rozsviti po 6 sekundach. Nevim, proc se nemely dat prepinat dalkova svetla.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
daju az po otoceni vypinaca do polohy stretavacich svetiel
KIA RIO II 1,4 SPORTY