Hyundai coupe 1,6i - KLIMATIZACIA
Moderátoři: Tringi, Moderátoři
Hyundai coupe 1,6i - KLIMATIZACIA
nazdar panove, viete mi poradit kde kupit komplet klimu do Hyundai coupe 1,6i 1999 resp. oplati sa kupit takuto klimu (komplet) zo starsieho auta (1997) za 40000,-SK + 5000 demontaz/montaz a naplnenie klimy...?
- Reklama
Opet bych nechtel plavat v prevodech CZ-SK, ale do pouzity klimy je nesmysl davat vic jak 20000CZK a dejme tomu tech 3-4 tisice za montaz...musis sam uznat, jak moc klimu potrebujes..pokud si auto nechas 3 roky, mas nejakejch 15tisic rocne za klimu, ma to smysl?
Naposledy upravil(a) Hardcam dne 28 dub 2006, 00:22, celkem upraveno 1 x.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Ty jo dodatečně montovat klimu???
No nevím nevím!!
Klimatizace se většinou montuje zároveň s brzdama ve automobilce!!
Aspoň u Peugeota to mám ověřené!!
Další věc je ,že je klimatizace manuální a pak digitální(automatická)!!
A těch komponentů je tam požehnaně!!
Manuální je o něco jednodušší,ale jenom o pár komponent než na digitální!!Digitální klima má navíc ůplně jiný vnitřek topení a ještě se servo
motory !! Další věc je pokud v kastle nemá vytlačené prolisi na klima je to
ůplně zbytečné se tím zabývat!!
Když si objednáš nové auto a chceš klimu ,tak se nejdříve vyrobí podle toho kastle a pak to ostatní obráceně to nejde!! Bohužel a dodatečně ji tam namontovat nelze!! Teda aspoň jsem to ještě neviděl
Jako nevím,ale po finanční stránce to vidím spíž na koupi jiného auta!
I s klimatizací!!!
No nevím nevím!!
Klimatizace se většinou montuje zároveň s brzdama ve automobilce!!
Aspoň u Peugeota to mám ověřené!!
Další věc je ,že je klimatizace manuální a pak digitální(automatická)!!
A těch komponentů je tam požehnaně!!
Manuální je o něco jednodušší,ale jenom o pár komponent než na digitální!!Digitální klima má navíc ůplně jiný vnitřek topení a ještě se servo
motory !! Další věc je pokud v kastle nemá vytlačené prolisi na klima je to
ůplně zbytečné se tím zabývat!!
Když si objednáš nové auto a chceš klimu ,tak se nejdříve vyrobí podle toho kastle a pak to ostatní obráceně to nejde!! Bohužel a dodatečně ji tam namontovat nelze!! Teda aspoň jsem to ještě neviděl
Jako nevím,ale po finanční stránce to vidím spíž na koupi jiného auta!
I s klimatizací!!!
Hyundai Sonata Y3 2.0L Dohc 16V G4CP-DM již miulostí(prodaná)
Naprosto souhlasím s Hardcamem.Jestliže nechceš auto na nějakou dlouhou dobu,rozmysli si to.Dát tolik peněz za klima...Já bych do toho nešel.V zimě ji oželíš a v létě si otevřeš pořádně okno Možná to zní divně,ale já u auta vždy chtěl klima,ale myslím že to zas tak moc nevyužiju.Když je v autě-beru ji,ale kupovat zvlášť...Nevim nevim.
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
Dik za odpoved - HYUNDAI KLIMA
....ide o to ze v aute mam kozeny interier a v lete je to skutocne neznesitelne, auto si necham este tak 2-3 roky...no a po dovoze z ITA som v aute klimu nemal, hoci zjavne tam niekedy bola (drziaky, priprava atd...)....
Klima
V podstatě není problém klimu domontovat. Jediné mínus je náročnost montáže, nutno je demontovat palubní desku, provést zásah v bloku ventilace - montáž výměníku. Samo i výměna řemene pro pohon kompresoru, montáž kondenzátoru před chladič a jiné drobnosti. Za tu cenu bych do toho nešel.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
2rade622: takze by coupe melo mit pripravu, ne? To by ta montaz pak mela byt snazsi...na predchozim aute - Nexii jsem mel pripravu videt po odklopeni haupny, chybely tam remeny, tak jsem se ptal, co to je a oni rekli, ze priprava na klimu...za zaslepenym cudlikem v interieru jsem mel funkcni diodu a cudlik sel zmacknout, jen se nic nedelo:) a tenkrat mi nabidli pouzitou klimu za 13000Kc
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
VDAKA ZA RADY
...dakujem este raz vsetkym za vase rady a pomoc, ale nakoniec za tu cenu asi do tej klimy nepojdem, rozhodol som sa mojho tiburonika predat - takze pokial by mal niekto vazny zaujem, dajte vediet - Hyundai coupe/tiburon 1,6i, december/1999, modra perlet, 92000km,kozeny interier,menene loziska,rozvody tento tyzden!,pravidelny servis,zachovaly - je po buracke,nema airbagy ale inac komplet opraveny a v novom laku,elektrony atd...[/img]
Příprava pro klimu
Ono to je asi takhle - pokud se od modelového roku X vyskytne možnost dát si klimu třebas jen na přání, mají možnost dodatečné montáže všechny vozy od toho roku. Automobilce se nevyplatí dělat třeba dvě varianty přepážky mezi motorem a přístr. deskou. Takže i ta "karoserie" co klimu z výroby nemá, je pro ni nachystaná. Většinou je tam záslepka, nebo nevyloupnutý otvor.
Rade622
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Tak jsem Ti vybral. snad Ti bude vyhovovatblack_sheep píše:ja bych nejradsi koupil turbo scoupe s klimou, abs a kuzi a vsecko prehazel, jenze sehnat nekoho kdo by to zvladnul a nechtel za to majlant.. pac pristi tejden novej lak a auticko bude jak novyyy zase..
Model: Coupe Sport, 2,7i v6, 6-ti st. manuální
Cena vybraného modelu: 669 900,- Kč
Celková cena Vašeho vozu: 826 477,- Kč
Barva exteriéru: M Amabile Rose
Základní výbava:
Vnější
Pneumatiky Michelin
Disky kol z lehkých slitin
Přední mlhové světlomety
Nárazníky v barvě vozu
Vnější zrcátka v barvě vozu
Anténa
Bezpečnost
Antiblokovací brzdový systém ABS + EBD
Elektronický stabilizační systém ESP
Bezpečnostní vzduchový vak řidiče
Bezpečnostní vzduchový vak spolujezdce
Boční bezpečnostní vzduchové vaky
Imobilizér
Předpínače bezpečnostních pásů
Bezpečnostní výztuhy dveří
Vnitřní výbava a komfort
Progresivní posilovač řízení
Výškově nastavitelný volant
Výškově nastavitelné sedadlo řidiče
Sedadla konstrukce Recaro
Vyhřívaná přední sedadla
Otáčkoměr
Digitální hodiny
Ukazatel venkovní teploty
Palubní počítač
Příprava na rádio
El. ovládaná a vyhřívaná vnější zrcátka
El. ovládání předních oken
Dálkově ovládané centrální zamykání
Alarm systém
Automatická klimatizace
Otevírání palivové nádrže z místa řidiče
Tónovaná skla
Obložení přístrojové desky imitací kovu
Kůží potažený volant a hlavice řadící páky
Přední sedadla vybavená systémem paměti polohy sedáku a opěradla
Volitelná výbava
Kožené čalounění sedadel
| 40 000,-
El. ovládané posuvné a výklopné střešní okno
| 20 000,-
Příslušenství
Uvedené ceny jsou bez montáže
Mechanické zabezpečení Medvěd blok - 6MTM
| 4 582,-
Parkovací asistent, 4 čidla
| 5 355,-
Mřížka chladiče, horní, stříbrná
| 6 070,-
Mřížka chladiče, spodní, stříbrná
| 7 780,-
Střešní spoiler, bez brzd. světla. lakovaný
| 11 330,-
Zadní spoiler "WILD TYPE", vč. brzd. světla
| 18 920,-
Sportovní pružiny, sada 4ks
| 9 000,-
Bezpečností matice litých kol
| 680,-
Elektrická anténa
| 5 050,-
Prahové lišty, nerez, s nápisem "Coupe"
| 5 420,-
Kryt víčka nádrže, stříbrný
| 2 380,-
Blacku - jdeš do toho
kua hosi jeste vy provokujte jak kdyby nestacilo ze mi v autorizovanym servisu a prodejne nabizeli podobny coupe vymenou za scoupe, s tim ze drobne doplatim novy coupecko je sen, takze ho kupovat zatim nebudu abych mel o cem snit navic scoupe mi docela staci, jen me mrzi ze kdyz uz ho takhle davam dokupy ze neni v plny palbe nebo naky special edici