Palubní počítač u i30
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Palubní počítač u I30
no tak uz som si ho aj ja objednal.. buduci tyzden by mal prist (ocakavam tak v utorok alebo stredu).. tak som zvedavy ako vyriesim umiestnenie
Hyundai i30 1.4 START + Klima, vivid blue
- Reklama
Určitě dej vědět. Už ho mám delší dobu a pořád nad tím bádám. Zatím ho mám před otáčkoměrem a asi ho přemístím před rychloměr. Nahoru ho nechci dávat, pražilo by na něj slunko a nebylo by nic vidět.JOFO píše:tak som zvedavy ako vyriesim umiestnenie
tak pokal nie je dobre citatelny na slnku tak asi jedine miesto kde moze byt je v kaplicke (pred rychlomerom alebo otackomerom).. kedze som SG2 este nevidel tak neviem ako je na tom jeho displej.. ak by bol citatelny aj na slnku, tak mi vychadza este jedno umiestnenie a to na palubnej doske pred volantom v tom "zliabku" kde sa spajaju plasty... zhruba tam pasuje (sirkou) a bol by trocha sikmo, takze by nan mal dobre vidiet aj spolujazdec... v strede na palubovke byt u mna nemoze lebo tam mam na okne drziak na mobil... este to nejak rozumne vyriesit s kablom
takze... dneska mi dosiel SG2 a musim uznat ze je to fakt pekna hracka zatial som ho dal na palubovku pred otackomer.. tam mi zavadzia asi najmenej.. kabel som schoval pod volant (do strbiny pod volantom v najvyssej polohe sa tam da naskladat takmer idealne ) to este casom doladim.. zajtra skusim cvaknut nejake foto... uz len vyjazdit nadrz ze mozem natankovat a zacat kalibrovat meranie spotreby
- MA294BSComfort
- *
Kedze sa tu este ziadne definitivne riesenie umiestnenia SGII nenaslo tak som cez vikend trocha uvazoval - z mojho pohladu je toto asi najlepsi variant. Ani nie je na slnku, ani ruka na pake ti ho nezakryva, ovladacie gombiky su z paky na dosah prsta ... Uz len zohnat ( v servise, buracka ) vyklopne dvierka z prepazky na dokumenty ( aj tak ju nevyuzivam ) a mohlo by sa to podarit. Nemate niekto typ kde by sa to dalo obstarat ? Zajtra skusim v servise originalny ND
- Přílohy
-
- Hyundai SGII.jpg (107.17 KiB) Zobrazeno 2020 x
Tohle umístění postrádá smysl, SGII není v dosahu přímého zorného pole!
Hyundai Getz 1.1 - prodáno
Hyundai i30 1,6 CRDi Comfort, 66 kW, Vivid Blue
Hyundai i30 1,6 CRDi Comfort, 66 kW, Vivid Blue
presne ako pise j.alby.. mne to tiez nepasuje na schranku.. naviac ja ju pouzivam prave na ucel na ktory bola spravena t.j. na odkladanie dokladov... ja som dal SGII do kaplicky pred rychlomer a celkom mi tam vyhovuje..prepinat pocas jazdy nepotrebujem, mam nastavene vzdy to co potrebujem pocas jazdy vidiet.. zvysok si pozrem ked zastanem.. nie som zas taky maniak aby som potreboval pocas jazdy kazdu chvilu preklikavat... foto momentalne namozem spravit pretoze mam auto taktiez v servise (taktiez buracka), ale do konca tyzdna by malo byt hotove
Nevím, dole na rychloměru jsou přece kontrolky, které signalizují mimořádné/havarijní stavy. Ty vidět je přece důležité. Mít je schované za SG2 je trochu hazard...
takmer vsetky kontrolky su na otackomere ak si dobre pamatam.. preto som SGII dal pred rychlomer, aby som videl ked sa mi nejaka rozsvieti
Neznám, ale zdá se to být šikovná věc za rozumné prachy. Zobrazuje sice jen jeden údaj, ale zase je větší písmo. Trošku bych se bál čitelnosti na slunci, ale za ty prachy bych do toho asi šel. Nebudete někdo objednávat, že bych se přidal?
i30 1.6i CVVT COMFORT, ESP, MOONLIGHT BLUE, CZ 2009
že by? cena opravdu dobra, design moderni...hmmSKV píše:Neznám, ale zdá se to být šikovná věc za rozumné prachy. Zobrazuje sice jen jeden údaj, ale zase je větší písmo. Trošku bych se bál čitelnosti na slunci, ale za ty prachy bych do toho asi šel. Nebudete někdo objednávat, že bych se přidal?
i30 1.6 CVVT/92,7kW - shine red solid - Nošovice - 2009
ja som so SGII nadmieru spokojny... nema sice nejaky futuristicky design ale svoju funkciu plni vynikajuco... a hocco co nie je zabudovane bude stale posobit dojom ze to tam nepatri
Santa Fe IV 2.2 CRDi 147kW A/T Premium (2019)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
i30 III 1.6 CRDi 100kW A/T (7-DCT) NOW! (2017)
EX i40 CW 1.7 CRDi 104kW A/T (7-DCT) Business (2016)
EX i30 1.6 CRDi 85kW A/T (4st. hydrodyn.) Comfort (2009)
Sračkám se nevyhneš..
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D
i30cw 1.6 CVVT+LPG 2012, cashmere brown, comfort + paket tempomat + paket kůže by Luki :D